Ogłoszenie z dnia 2008-12-05
Wierzbica: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 353451 - 2008; data zamieszczenia: 05.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , ul. Sienkiewicza 37, 26-680 Wierzbica, woj. mazowieckie, tel. 048 6182059, faks 048 6182059.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpswierzbica.finn.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych . Zamówienie zostało podzielone na 7 części. Część I - mięso i produkty mięsne, Część II różne produkty spożywcze, część III produkty mleczarskie, część IV pieczywo, świeże wyroby piekarskie, część V ryby przetworzone i konserwowe, część VI ziemniaki, część VII owoce, wzrywa i podobne produkty..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: zamawiający odstępuje od żądania wniesienia wadiumIII.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: wg formuły spełnia - nie spełnia..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykaz oświadczeń i dokumentów, jakie mają dostarczyć Wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu: 1.podpisany formularz oświadczeń stanowiący integralną część niniejszej specyfikacji (załącznik nr 3), 2.aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej potwierdzający prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie objętym przedmiotem zamówienia, wystawionego nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem składania ofert 3.wypełniony w całości, niezmieniony formularz cenowy dla poszczególnych produktów (załącznik nr 2) 4.wypełniony formularz oferty (załącznik nr 1) 5.akceptacja wzoru umowy (załącznik nr 4) 6.kserokopię aktualnego dokumentu potwierdzającego posiadanie środka transportu spełniającego wymogi sanitarne dotyczące środków transportu żywności..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpswierzbica.finn.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: www.dpswierzbica.finn.pl.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.12.2008 godzina 11:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ul. Sienkiewicza 37 26-680 Wierzbica dz. adm.gosp..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso i produkty mięsne.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Baleron kg 50 2. Baleron mielony kg 225 3. Baton drobiowy szynkowy kg 375 4. Blok zapiekany kg 200 5. Boczek mielony (wędlina) kg 200 6. Farsz na pierogi kg 15 7. Golonka (wędlina) kg 160 8 Karkówka z kością kg 640 9. Kaszanka kg 225 10. Kiełbasa krakowska kg 250 11. Kiełbasa szynkowa kg 200 12. Kiełbasa toruńska kg 280 13. Kiełbasa wiejska kg 10 14. Kiełbasa zwykła kg 300 15. Kiełbasa gilowa kg 200 16. Kiełbasa serwolatka kg 180 17. Kości wieprzowe (rurkowe) kg 1 000 18. Kurczaki kg 600 19. Łopatka z kością kg 990 20. Mielonka wieprzowa (wędlina na kanapki) kg 200 21 Mięso mielone (wieprzowe) kg 250 22. Mortadel kg 230 23. Ogonówka wędzona kg 90 24. Parówki kg 230 25. Parówkowa kg 120 26. Pasztet drobiowy kg 105 27. Pasztet wieprzowy kg 105 28. Pasztetowa kg 220 29. Pieczeń rzymska kg 210 30. Płuca wieprzowe kg 190 31. Polędwica drobiowa kg 200 32. Salceson brunszwicki kg 10 33. Salceson włoski kg 150 34. Serca drobiowe kg 50 35. Słonina kg 80 36. Smalec kg 50 37. Szynka wieprzowa (wędlina) kg 20 38. Szynka drobiowa kg 220 39. Udka kg 370 40. Wątróbka drobiowa kg 200 41. Wątróbka wieprzowa kg 50 42. Wołowina z kością - rozbrat kg 520 43. Żebra wieprzowe kg 320 44. Kiełbasa żywiecka kg 220 45. Serca wieprzowe kg 185 46. Żołądki drobiowe Kg 200.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: różne produkty spożywcze.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Barszcz biały w proszku opakowanie 60-65 g szt 950 Budyń (op. 40 g) szt 520 Bułka tarta kg 200 Chrzan w słoiku (op. 300g) szt 320 Cukier kg 2 700 Cukier puder kg 12 Cukier waniliowy (op. 30g) szt 135 Cynamon (op. 20g) szt 20 Ćwikła (słoik 250 g) szt 20 Drożdże (op. 100 g) szt 20 Dżem niskosłodzony (op.250 g) szt 380 Galaretka owocowa szt 20 Groszek konserwowy (puszka lub słoik 400g) szt 160 Herbata (granulat op. 100g) szt 1 150 Kakao (op. 100 g) szt 80 Kasza gryczana kg 100 Kasza jęczmienna kg 170 Kasza manna kg 200 Kawa zbożowa rozpuszczalna (op. 250 g) szt 100 Ketchup (op 1 litr) szt 250 Kisiel (op. 38-40g) szt 420 Koncentrat pomidorowy (op. 0,9 l) szt 50 krem do ciast szt 10 Kwasek cytrynowy (op. 30g) szt 750 Liście laurowe (op. 15g) szt 50 Majeranek (op. 20g) szt 80 Majonez (op. 1l) szt 400 Mak (op. 1 kg) szt 5 Makaron świderki (op. 5 kg) szt 270 Makaron nitki (op. 5kg) szt 270 Margaryna kg 8 Mąka pszenna (op. 5kg) kg 850 Mąka ziemniaczana (op. 1 kg) kg 180 Miód naturalny (op. 1 l) szt 50 Musztarda (op. 1 l) szt 120 Ocet (op. 1l) szt 20 Olej uniwersalny (op. 5 l) szt 100 Olejek do ciast szt 20 Pieprz mielony (op. 20g) szt 560 Płatki jęczmienne (op. 600g) szt 360 Płatki kukurydziane (op. 1 kg) szt 300 Płatki owsiane kg 130 Polewa czekoladowa szt 10 Proszek do pieczenia (op. 38-40g) szt 80 Przyprawa warzywna (op. 1 kg) szt 90 Przyprawa do potraw w płynie (op. 1 l) szt 20 Rodzynki (op. kg) szt 2 Ryż kg 400 Sok owocowo-warzywny zagęszczany w butelce (op. 1 l) szt 1100 Sól (op. 1 kg) szt 350 Syrop owocowy wysokosłodzony (op. 0,33 litra) szt 1600 Ziele angielskie (op. 15 g) szt 50 Zioła prowansalskie (op 10g) szt 50 Żelatyna (op szt 30 Bazylia (op. 10g) szt 50 Tymianek (op 10g) Szt 50 Oregano (op. 10g) Szt 50 Przyprawa do kurczaka (op.20g) Szt 50 Przyprawa do wieprzowiny (20g) Szt 50 Przyprawa do wołowiny (op. 20g) Szt 50 Gałka muszkatułowa (op.10g) Szt. 50 Papryka słodka (op.20g) Szt 50 Papryka ostra (op20g) szt 50 Pieprz ziołowy (20g) szt 50 Curry (op. 20g) szt 50.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: produkty mleczarskie.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko 1,5 % litr 30 000 2. Ser biały półtłusty kg 700 3. Ser twardy kg 260 4. Serek homogenizowany (op. 200g) szt 2 500 5. Serek topiony (op. 100g) szt 2 600 6. Śmietana 18% (op. 400g) szt 2 500.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: pieczywo.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka pszenna (50g) szt 26 500 2. Bułka pszenna (400g) (gryzka) szt 5 500 3. Chleb pszenno-żytni - krojony szt 14 600 4. Chleb graham - krojony szt 4 700.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: ryby przetworzone i konserwowane.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z mintaja kg 200 2. Filet z miruny kg 200 3. Filet z dorsza kg 200 4. Paprykarz szczeciński (op. 330g) szt 100 5. Śledź salinat kg 100 6. Śledź w oleju (op. 170g) sz 120 7. Śledź w pomidorach (op.170g) szt 550 8. Szprot w oleju (op.170g) szt 550 9. Szprot w pomidorach (op. 17g) szt 550 10. Ryba wędzona kg 50.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: ziemniaki.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.ziemniaki kg 8000.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: pozostałe owoce i wzrzywa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Arbuz kg 70 2. Banany kg 20 3. Botwina Pęczki 160 5. Buraki kg 600 6. Cebula kg 220 8. Cytryny kg 6 9. Fasola biała kg 30 Groch łupany kg 30 12. Jabłka kg 1 220 13. Kalafior kg 12 14. Kapusta biała kg 2 000 15. Kapusta granatowa kg 400 16. Kapusta kiszona kg 50 17. Kapusta pekińska kg 480 18. Kapusta włoska kg 300 19. Koper pęczki 40 20. Mandarynki kg 20 21 Marchew Kg 1 450 22. Ogórek świeży Kg 200 23 Ogórki kiszone Kg 220 24 Pieczarki kg 140 25. Pietruszka kg 250 26. Pietruszka zielona pęczki 80 27 Pomidory kg 160 28 Por kg 230 29 Rabarbar kg 130 30 Rzodkiewka pęczki 160 31 Sałata zielona szt 170 32 Seler kg 300 33 Seler zielony pęczki 100 34 Susz warzywny (10 dkg) szt 200 35 Szczaw pęczki 60 36 Szczypior pęczki 100 38 Truskawka kg 40.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI WIERZBICA
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Wierzbicy na rok 2026. Zadanie podzielone na 9 części.
- Dostawa sprzętu i oprogramowania w ramach projektu "Wzmocnienie Cyberbezpieczeństwa w Gminie Wierzbica
- Przebudowa łazienek w budynku DPS w Wierzbicy przy ul. Partyzantów 3
więcej: przetargi WIERZBICA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Woli Kiełpińskiej w podziale na 8 części
- "Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla Domu Pomocy Społecznej "Kombatant" w Warszawie" DPS.03.2025
- Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części: konserwy i przetwory z mięsa i ryb; produkty przemiału ziarna; różne produkty spożywcze; produkty mleczarskie dla DPS Ruda Różaniecka
- "Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Przedszkola "Tęczowy Zakątek" w Chełmnie na rok 2026"
- "Dostawy produktów żywnościowych- II (2025)"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 30 im. Powstańców 1863r. w Warszawie - na 2026 rok
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





