eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³oc³awekDostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku ( znak sprawyMJ.34310-10/2012 ).

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2012-09-14

W³oc³awek: Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku ( znak sprawy: MJ.34310-10/2012 ).
Numer og³oszenia: 347680 - 2012; data zamieszczenia: 14.09.2012
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 297862 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku ( znak sprawy: MJ.34310-10/2012 )..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: Czê¶æ I zamówienia ( ró¿ne produkty ): a) Syrop owocowy o smaku malinowym, wi¶niowym, truskawkowym lub pomarañczowym, s³odzony cukrem ( bez substancji s³odz±cych ) o stopniu rozcieñczenia 1 : 9 w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 1,5 l do 5 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 400 litrów, b) Ry¿ bia³y w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2.600 kilogramów, c) Kasza manna w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, d) M±ka pszenna typ 450, w opakowaniu papierowym do 25 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2.200 kilogramów, e) Kasza gryczana w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 10 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, f) Olej ro¶linny rafinowany, rzepakowy w opakowaniu plastikowym od 0,5 l do 1 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 450 litrów, g) Olej ro¶linny rafinowany rzepakowy w opakowaniu plastikowym od 3 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 630 litrów, h) Majonez, wysokot³uszczowy o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu 63 % opakowania, w opakowaniu od 1,0 kg do 5,0 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 60 kilogramów, i) Majonez, wysokot³uszczowy o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu 63 % opakowania, w opakowaniu od 0,26 kg do 0,5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów, j) Makaron ¶widerki niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3.600 kilogramów, k) Makaron muszelki, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, l) Makaron kolanka, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, m) Kawa zbo¿owa typu Inka, sypana, rozpuszczalna, bezkofeinowa w opakowaniu od 100 g do 150 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów, n) Zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniu od 1 kg do 5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 110 kilogramów, o) Zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniu od 35 g do 0,5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 5 kilogramów, p) Przyprawa w p³ynie w opakowaniu do 6 l, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 800 litrów, q) Kwasek cytrynowy bia³y, kryszta³, w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 25 kilogramów, r) Cukier waniliowy bia³y w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3 kilogramy, s) Kasza jêczmienna w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.600 kilogramów, t) Przyprawa do drobiu w opakowaniu do 1,5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 12 kilogramów, u) Majeranek suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, v) Przyprawa jarzynowa sypka, w opakowaniu do 5 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 450 kilogramów, w) ¯urek w p³ynie, w butelkach plastikowych lub szklanych od 0,4 l do 10 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 750 litrów, x) Herbata li¶ciasta czarna w opakowaniu od 80 g do 100 g z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ:15 kilogramów, y) Herbata miêta w torebkach, pakowanych po 20 szt., opakowanie minimum 20 g z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 40 kilogramów, z) Cukier bia³y sypki z buraków cukrowych, kryszta³ w opakowaniach papierowych od 1 kg do 25 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 900 kilogramów, aa) Pieprz czarny mielony w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 70 kilogramów, bb) Sól spo¿ywcza jodowana, warzona, drobna, w opakowaniu do 25 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.200 kilogramów, cc) Musztarda sto³owa w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów, dd) Ocet spo¿ywczy spirytusowy, 10%, opakowanie plastikowe lub szklane od 0,5 l do 1 l z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilo¶æ: 100 litrów, ee) Sos pieczeniowy ciemny w proszku w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 10 kilogramów, ff) Sos grzybowy w proszku w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 25 kilogramów, gg) Papryka s³odka mielona sproszkowana w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 10 kilogramów, hh) Papryka ostra mielona sproszkowana w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 6 kilogramów, ii) Czosnek granulowany w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 30 kilogramów, jj) Bazylia w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2 kilogramy, kk) Li¶æ laurowy ca³y w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 6 kilogramów, ll) Ziele angielskie czarne, ca³e ziarenka w opakowaniu do 1 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 12 kilogramów. Czê¶æ II zamówienia ( puree ziemniaczane ): a) Puree ziemniaczane w p³atkach ziemniaczanych lub w proszku, minimalny przyrost produktu w stosunku do masy puree 6 - krotny, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 300 kilogramów. Czê¶æ III zamówienia ( jaja ): a) Jaja kurze ca³e klasa A, minimalna waga jajka 63 g; jednostka miary: sztuka, ilo¶æ: 14.000 sztuk. Czê¶æ IV zamówienia ( warzywa przetworzone ): a) Mus jab³kowy ( jab³ka kostka z cynamonem ) w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 0,5 kg do 15 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, b) Szczaw konserwowy ( li¶cie bez ³odyg ) w opakowaniu szklanym, foliowym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,8 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram ( ilo¶æ produktu netto po odcieku ), ilo¶æ: 500 kilogramów, c) Ogórki konserwowe w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 15 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram ( ilo¶æ produktu netto po odcieku ), ilo¶æ: 280 kilogramów, d) Groszek konserwowy w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram ( ilo¶æ produktu netto po odcieku ), ilo¶æ: 50 kilogramów, e) Groszek konserwowy w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,5 kg do 15 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram ( ilo¶æ produktu netto po odcieku ), ilo¶æ: 450 kilogramów, f) Papryka konserwowa w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,3 kg do 2 kg, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram ( ilo¶æ produktu netto po odcieku ), ilo¶æ: 50 kilogramów, g) Kukurydza konserwowa w opakowaniu metalowym ( puszka ), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram ( ilo¶æ produktu netto po odcieku ), ilo¶æ: 30 kilogramów, h) Koncentrat pomidorowy 30 % w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 0,8 kg do 5,0 kg o warto¶ci energetycznej minimum 90 kcal/100 g; o minimalnej warto¶ci od¿ywczej: bia³ko 5 g/100 g, wêglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.200 kilogramów, i) Sa³atka z pomidora zielonego w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto odciekniêtych sk³adników bez opakowania i zalewy od 0,5 kg do 5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram ( ilo¶æ produktu netto po odcieku ), ilo¶æ: 200 kilogramów, j) Sa³atka wielowarzywna w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto odciekniêtych sk³adników bez opakowania i zalewy od 0,5 kg do 5 kg z minimalnym terminem przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty zakupu; jednostka miary: kilogram ( ilo¶æ produktu netto po odcieku ), ilo¶æ: 200 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ RÓ¯NYCH ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH, o których mowa w pkt III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: - dla czê¶ci I, II i IV zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 10:00, - dla czê¶ci III zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 9:00, W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego..

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.87.11.10 - Ocet lub produkty równowa¿ne 15.87.12.50 - Musztarda 15.87.12.70 - Mieszanki przypraw 15.87.12.73 - Majonez 15.87.20.00 - Zio³a i przyprawy korzenne 15.87.24.00 - Sól 15.60.00.00 - Produkty przemia³u ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.61.21.00 - M±ka pszenna 15.40.00.00 - Oleje i t³uszcze zwierzêce lub ro¶linne 15.41.12.00 - Olej spo¿ywczy 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 15.33.11.36 - Papryki przetworzone 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane 15.33.14.25 - Przecier pomidorowy .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Czê¶æ NR: 1   

Nazwa: Ró¿ne produkty

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ABER Sp. z o.o. Oddzia³ w Bydgoszczy, ul. Przemys³owa 8, 85-758 Bydgoszcz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 140532,10 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 49782,79

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 49782,79 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 58921,84

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 2   

Nazwa: Puree ziemniaczane

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Spo¿ywcza POL - HURT Krzysztof Skowroñski, ul. P³ocka 38, 09-500 Gostynin, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 45067,52 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 1632,96

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 1632,96 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 3175,20

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 3   

Nazwa: Jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Spo¿ywcza POL - HURT Krzysztof Skowroñski, ul. P³ocka 38, 09-500 Gostynin, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 11526,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 6468,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 6468,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 7056,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 4   

Nazwa: Warzywa przetworzone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Spo¿ywcza POL - HURT Krzysztof Skowroñski, ul. P³ocka 38, 09-500 Gostynin, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 59101,78 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 15350,04

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 15350,04 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 17935,78

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.