To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-12-28
Suchożebry: Zapewnienie wyżywienia uczniów podczas zajęć w ramach projektu Szansa dla dzieci ze szkoły w Krześlinie.
Numer ogłoszenia: 345535 - 2011; data zamieszczenia: 28.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 400556 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Suchożebry, ul. Aleksandry Ogińskiej 11, 08-125 Suchożebry, woj. mazowieckie, tel. 0-25 63 145 15, faks 0-25 63 145 15.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zapewnienie wyżywienia uczniów podczas zajęć w ramach projektu Szansa dla dzieci ze szkoły w Krześlinie..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 3.1. Przedmiotem postępowania jest usługa pn: Zapewnienie wyżywienia uczniów podczas zajęć w ramach projektu Szansa dla dzieci ze szkoły w Krześlinie, w tym: CZĘŚĆ I Przygotowanie i dowiezienie do Szkoły Podstawowej w Krześlinie następujących posiłków wraz z zapewnieniem naczyń styropianowych (włącznie z odbiorem niespożytych posiłków i zużytych naczyń ) oraz wydawanie posiłków dla 30 uczniów przez 5 dni w okresie ferii zimowych w województwie mazowieckim w 2012r. do godz. 1020. Przewiduje się 150 posiłków - przez 1 posiłek rozumieć należy: - 2 jogurty owocowy każdy nie mniejszy niż 150 ml - 1 bułka słodka (pączek lub bułka z serem lub bułka z budyniem) - 1 kanapka(chleb lub bułka zwykła, masło śmietankowe, wędlina typu szynka; warzywa: sałata lub ogórek lub pomidor) - 2 soki owocowy - każdy nie mniejszy niż 250 ml - 2 owoce (jabłko lub banan lub kiwi lub pomarańcza). CZĘŚĆ II Przygotowanie i dowiezienie do Szkoły Podstawowej w Krześlinie gorących posiłków w termosach wraz z zapewnieniem naczyń styropianowych i sztućców (włącznie z odbiorem termosów, niespożytych posiłków i zużytych naczyń i sztućców) oraz wydawanie posiłków dla 55 uczniów w roku 2012 z wyłączeniem ferii zimowych i wakacji, około dwa razy w tygodniu do godz. 1300. Przewiduje się 1680 posiłków, przez 1 posiłek rozumieć należy: zgodnie z pkt. 3.2. CZĘŚĆ III Przygotowanie i dowiezienie gorących posiłków w termosach wraz z zapewnieniem naczyń styropianowych i sztućców (włącznie z odbiorem termosów, niespożytych posiłków i zużytych naczyń i sztućców) oraz wydawanie posiłków do Szkoły Podstawowej w Krześlinie dla 20 uczniów raz w miesiącu w sobotę w 2012r. z wyłączeniem ferii zimowych w województwie mazowieckim i wakacji do godz. 1030. Przewiduje się 210 posiłków, przez 1 posiłek rozumieć należy: zgodnie z pkt. 3.2. CZĘŚĆ IV Przygotowanie i dowiezienie do Szkoły Podstawowej w Krześlinie poczęstunku wraz z zapewnieniem naczyń jednorazowych oraz wydawanie posiłków dla 100 uczestników (zestawów) (uczniów i rodziców) podczas festynu czerwcu 2012r. Wykonawca zobowiązany jest przygotować i dostarczyć posiłki, przez 1 zestaw rozumieć należy: lód na patyku, słodycze-50g, ciepłe, opiekane kiełbaski -50g, surówka-50g. ,chleb-1 kromka, soki-nie mniejsze niż 250 mililitrów, owoce-1 sztuka. 3.2. Dotyczy CZĘŚĆI II III. Wykonawca zobowiązany jest przygotować i dostarczyć posiłki, przez które rozumieć należy gorące posiłki o wartości odżywczej i kalorycznej co najmniej 450 kalorii. Zupy należy przygotowywać na wywarach jarskich (warzywnych) lub mięsnych. Podprawianie zup niskotłuszczową śmietaną lub mlekiem, albo masłem czy mąką, sporadycznie zasmażką. Stosowanie tłuszczów roślinnych, a ograniczanie tłuszczów zwierzęcych, duży udział warzyw w posiłkach. Obiady winny mieć formę dwudaniowego gorącego posiłku serwowanego w następujący sposób: a) zupa ( 300 mililitrów) b) drugie danie: - ziemniaki gotowane, albo zamiennik typu: makaron, ryż, kasza 200g + mięso 100g + surówka - 100 g;+ kompot-250 mililitrów - dania typu np. pierogi, naleśniki, kopytka, makaron z sosem, danie bezmięsne lub krokiety 200g,+ kompot-250 mililitrów c) deser: 2 owoce (jabłko lub banan lub kiwi lub pomarańcza) + 1 bułka słodka (pączek lub bułka z serem lub bułka z budyniem). 3.3.Warunki wykonania zamówienia wymienione w lit. a) - g) dotyczą wszystkich zadań, natomiast warunki wymienione w lit. h) i i) dotyczą części I, II i III. a) Wykonawca zapewni osobę do wydawania posiłków, która posiada aktualną książeczkę zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych. b) Osoba wydająca posiłki zobowiązana jest do zachowania czystości osobistej i używania odzieży ochronnej. c) Posiłki będą wydawane w miejscu do wydawania posiłków udostępnionym i wyznaczonym przez Zamawiającego. d) Wykonawca zobowiązany jest do: - Zagospodarowania resztek pokonsumpcyjnych i zużytych naczyń jednorazowych zgodnie z przepisami o ochronie środowiska i o odpadach; - Przygotowania i przechowywania próbek wszystkich potraw wchodzących w skład każdego posiłku na zasadach i do celów wskazanych w art. 71 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia. e) Wykonawca będzie dostarczać posiłki samochodem dopuszczonym do przewozu żywności decyzją państwowego inspektora sanitarnego. f) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości i rodzaju dostarczanych posiłków w zależności od zaistniałych potrzeb pod warunkiem, że zmiany nie spowodują zwiększenia ceny zamówienia określonej w umowie na jego realizację. g) Szczegółowe terminy wykonywania zamówienia (dostawy posiłków) Zamawiający będzie podawał Wykonawcy nie później niż 7 dni przed datą dostawy danego posiłku. h) Wykonawca przedłoży koordynatorowi projektu jadłospis na co najmniej 5 dni. i) O zmianie w ilości zamawianych obiadów Zamawiający informuje Wykonawcę najpóźniej do godziny 9:00 w dniu w którym posiłek ma być wydany;.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.31.00 - Usługi w zakresie posiłków szkolnych 55.52.40.00 - Usługi dostarczania posiłków do szkół .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie współfinansowane w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013r Priorytet. IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.1. Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Poddzialanie 9.1.2 Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług edukacyjnych.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: CZĘŚĆ I.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Adam Filipczuk prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą: Pizzeria DOMENICO, Ul. A. Ogińskiej 11, 08-125 Suchożebry, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1560,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1800,00
Oferta z najniższą ceną: 1800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1800,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: CZĘŚĆ II
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Aktywności Zawodowej, Ul. Chopina 10, 08-110 Siedlce, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 258800,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 12780,80
Oferta z najniższą ceną: 12780,80 / Oferta z najwyższą ceną: 23520,00
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: CZĘŚĆ III
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Adam Filipczuk prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą: Pizzeria DOMENICO, Ul. A. Ogińskiej 11, 08-125 Suchożebry, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4200,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2940,00
Oferta z najniższą ceną: 2940,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2940,00
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: CZĘŚĆ IV
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Adam Filipczuk prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą: Pizzeria DOMENICO, Ul. A. Ogińskiej 11, 08-125 Suchożebry, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1500,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1500,00
Oferta z najniższą ceną: 1500,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1500,00
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków uczniom do szkół na terenie Gminy Radziłów w 2026 roku
- Usługi restauracyjne dla potrzeb dzieci i młodzieży uczęszczających do Zespołu Szkół nr 21 we Wrocławiu. CPV 55.52.31.00-3, 55.52.40.00-9, 55.52.00.00-1, 55.52.12.00-0.
- WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA PUBLICZNEGO IM. ŚW. JANA PAWŁA II W SIECHNICACH
- Prowadzenie stołówki szkolnej wraz z przygotowaniem , dowiezieniem i wydaniem posiłków w placówkach oświatowych na terenie Gminy Świętajno w 2026 r.
- Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa wyżywienia dla dzieci z Gminnego Żłobka w Żmigrodzie
- Przygotowywanie i dostarczanie (od poniedziałku do piątku) obiadów dwudaniowych i napoju dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 28 w Gliwicach w roku szkolnym 2025/2026
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





