To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-10-26
Katowice: USŁUGA CATERINGOWA
Numer ogłoszenia: 345024 - 2010; data zamieszczenia: 26.10.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 271637 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nieposiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: USŁUGA CATERINGOWA.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w trakcie spotkania z przedstawicielami GCI w dniu 26 października 2010 r. oraz podczas konferencji poświęconej problemom bezrobocia, ubóstwa i wykluczenia społecznego w dniu 18 listopada 2010 r. Część I Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej w trakcie spotkania dla przedstawicieli Gminnych Centrów Informacji w dniu 26 października 2010r. Na spotkaniu przewiduje się udział 30 osób. Usługa cateringowa powinna obejmować: 1) Napoje: a) gorąca kawa rozpuszczalna i herbata podana w termosach, b) dodatki: cukier, mleko, cytryna, c) woda mineralna - 1 butelka na osobę, - woda mineralna gazowana (10 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna niegazowana (20 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), d) soki (3 rodzaje, podane w szklanych dzbankach) - 250 ml na osobę, 2) Wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę: - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (60 sztuk), 3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie - 120 sztuk - z serem białym na ostro i ziołami (20 sztuk), - z szynką, pomidorem i bazylią (30 sztuk), - z łososiem, cytryną i koperkiem (30 sztuk), - z jajkiem, pomidorem, papryką i pietruszką (20 sztuk), - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (20 sztuk), Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i serwetki jednorazowe, - transport, Catering powinien zostać dostarczony do siedziby Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach, ul. Kościuszki 30, II piętro, sala 221 na godzinę 08:00. Część II Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej w dniu 18 listopada 2010r. w trakcie konferencji dla przedstawicieli instytucji rynku pracy, pomocy społecznej oraz organizacji pozarządowych zajmujących się tematyką wykluczenia społecznego oraz zaproszonych prelegentów (Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej, Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej oraz przedstawiciele PUP, MOPR). Na spotkaniu przewiduje się udział 200 osób. Konferencja odbędzie się w dniu 18 listopada 2010 r. na terenie Katowic. Usługa cateringowa powinna obejmować: 1) Napoje: a) gorąca kawa rozpuszczalna i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, c) woda mineralna - 1 butelka na osobę: woda mineralna gazowana (100 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), woda mineralna niegazowana (100 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), d) soki (3 rodzaje, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę, 2)Wyroby cukiernicze różnorodne: a)mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku : - co najmniej 2 rodzaje ciast: szarlotka, sernik (200 sztuk), - Babeczki owocowe (100 sztuk), - Rogaliki drożdżowe z nadzieniem (100 sztuk). 3)Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie -2 sztuki na osobę: - z pastą jajeczną, papryką czerwoną i szczypiorkiem (55 sztuk), - z jajkiem, pomidorem, papryką i pietruszką (60 sztuk) , - z szynką pieczoną i ogórkiem konserwowym (60 sztuk), - z serem białym na ostro i ziołami (55 sztuk) , - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (55 sztuk) , - z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (60 sztuk), - z łososiem, cytryną i koperkiem (55 sztuk). 4) Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 2 kg, - banany - 1,5 kg, - winogrona (zielone, czarne) - 3 kg, - pomarańcze - 1,5 kg, - mandarynki - 2 kg, 5) Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - bogracz lub strogonow lub równoważne danie firmowe - 200 ml na osobę, - pieczywo mieszane (jasne, ciemne) - 40 g na osobę. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe), - obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00), - transport. Catering powinien zostać dostarczony do Auli Nr 2 mieszczącej się w Budynku Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach przy ul. Bankowej 11 b. Uwagi ogólne: Kawa, herbata wraz z wyrobami cukierniczymi oraz owocami powinny zostać dostarczone - na godzinę 9.00, natomiast ciepły posiłek i kanapki bankietowe powinny zostać dostarczone - na godzinę 13.00. W konferencji przewiduje się udział 200 osób. Płatność za usługę nastąpi po jej zrealizowaniu, przy czym koszt będzie uzależniony od liczby uczestników konferencji podanej nie później niż na trzy dni kalendarzowe przed planowanym terminem konferencji..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.10.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- FHU Catering Serwis Restauracja Dębowa Szojda Barbara, ul. Armii Krajowej 465, 40-748 Katowice, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1200,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 447,00
Oferta z najniższą ceną: 447,00 / Oferta z najwyższą ceną: 900,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Usługa cateringowa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.10.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zarząd Wojewódzki NSZZ Policjantów, ul. Lompy 19, 40-038 Katowice, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8196,72 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 3840,00
Oferta z najniższą ceną: 3840,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6900,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- Promocja projektu pn. "Podniesienie jakości i dostępności do procedur onkologicznych poprzez zakup sprzętu medycznego oraz Rozbudowę Poradni Onkologicznej w Katowickim Centrum Onkologii".
- Obsługa samochodami ciężarowymi zwałów węgla w Polskiej Grupie Górniczej S.A. Oddział KWK Staszic-Wujek Ruch Murcki-Staszic
- Usługa sprzątania części pomieszczeń w budynkach Sądu Apelacyjnego w Katowicach
- Dostawy artykułów spożywczych różnych, przypraw i ziół, oraz zup w proszku, cukru białego, tłuszczów, jaj kurzych do Szkoły Policji w Katowicach
- Świadczenie usług krajowego transportu rzeczy w Polskiej Grupie Górniczej S.A. dla potrzeb Oddziału KWK Staszic-Wujek Ruch Murcki-Staszic
- Wykonywanie usług geodezyjno-kartograficznych w roku 2026 na terenie miasta Katowice - zamówienie w dwóch częściach
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych, przygotowanie i dostawa posiłków do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego z Oddziałami Integracyjnymi w Otyniu
- Świadczenie kompleksowych usług całodziennego żywienia chorych w Instytucie Gruźlicy i Chorób Płuc w Warszawie.
- Kompleksowa usługa przygotowania i realizacji w siedzibie MNK w Sukiennicach Międzynarodowej Konferencji Naukowej
- "Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów "Centrum Usług Społecznych w Śremie w 2026 roku"
- Organizacja i przeprowadzenie niestacjonarnej 5 - dniowej półkolonii zimowej dla dzieci i młodzieży z rodzin zastępczych (w tym dzieci własnych) w wieku od 7 do 18 lat, dla których organizatorem...
- Usługi restauracyjne na rzecz uczniów Szkoły Podstawowej nr 23 im. Gen. Stefana "Grota" Roweckiego we Wrocławiu
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





