eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi TarnówDostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Tarnowie, ul. Czarna Droga 48



Ogłoszenie z dnia 2008-02-19

Tarnów: Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Tarnowie, ul. Czarna Droga 48
Numer ogłoszenia: 34220 - 2008; data zamieszczenia: 19.02.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, ul. Czarna Droga 48, 33-101 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 0-14 633-02-15, fax 0-14 633-02-15.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka samorządowa Dom Pomocy Społecznej.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Tarnowie, ul. Czarna Droga 48.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych: nabiał, jajka, pieczywo, ryby, mrożonki, mięso i wędliny, mięso drobiowe, warzywa i owoce, artykuły ogólnospożywcze.

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 01.24.20.00 - 01.24.20.00 Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 9.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 10.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy: a) spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy i złożą w tym zakresie stosowne oświadczenie, b) nie podlegają wykluczeniu z ubiegania się o zamówienie publiczne
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dla potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu do oferty należy dołączyć: - oświadczenie, że oferent zapoznał się z warunkami przetargu określonymi w SIWZ i przyjmuje je bez zastrzeżeń, - oświadczenie o wykonaniu zamówienia własnymi siłami, - oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust.1 i nie podleganiu wykluczeniu z postępowania, - aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, - oświadczenie o wdrażaniu systemu HACCP - oświadczenie o przyjęciu ogólnych warunków umowy

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps-tarnow.bip-gov.info.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: 33-101 Tarnów, ul. Czarna Droga 48 w godz. od 8,00 do 14,00 w dni robocze..

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 26.02.2008 godzina 09:30, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Tarnowie, 33-101 Tarnów, ul. Czarna Droga 48 pok. 1.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Nabiał.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko, śmietana, kefir, jogurty owocowe, twaróg tłusty i półtłusty, ser żółty topiony, margaryna, drożdże, serki homogenizowane, masło..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Jaja.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pieczywo.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: chleb pszenny, chleb pszenno-żytni, graham, weka.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: ryby.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet z pangi, filet śledziowy w oleju, śledzie po kaszubsku, konserwy rybne, makrela wędzona.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: mrożonki.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kalafior, fasolka szparagowa, mieszanka warzywna, brokuły, truskawka.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mięso i wędliny.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wieprzowe, mięso wołowe, wędliny wieprzowe i drobiowe,szynki wieprzowe i drobiowe, pasztetowa, salceson, flaki, martadela, kaszanka, kości..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: mięso drobiowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet z kurczaka, kuczak świeży, udziec z kurczaka, udko z kurczaka, wątróbka drobiowa, żołądki drobiowe, filet z indyka, porcje rosołowe..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Warzywa i owoce.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa, owoce, cytrusy..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Artykuły ogólnospożywcze.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąki, kasze, makarony, ryż, cukry, oleje, soki owocowe, dżemy, kompoty, przyprawy, koncentrat pomidorowy,.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.