eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GdańskUsługa hotelarsko-restauracyjna

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-10-20

Gdańsk: Usługa hotelarsko-restauracyjna
Numer ogłoszenia: 339318 - 2010; data zamieszczenia: 20.10.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 325336 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, ul. Podwale Przedmiejskie 30, 80-824 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3009340, 3009351, faks 0-58 3009343.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa hotelarsko-restauracyjna.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego jest obsługa szkolenia w zakresie wyżywienia i zakwaterowania uczestników oraz udostępnienia sali konferencyjnej w dn.: 22-23.10.2010 r. Niezbędne warunki dot. obiektu hotelowego: - Zamówienie realizowane w jednym miejscu, - Obiekt stanowiący odrębny budynek lub zespół budynków - Dogodne położenie komunikacyjne nie przekraczające 80 km od siedziby Zamawiającego. - Na terenie powiatu Puckiego - Położenie hotelu do 250 metrów od linii brzegu morskiego - Standard hotelu nie mniejszy niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii ** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. Hotel musi być zarejestrowany w Ewidencji Obiektów Hotelarskich. - Kameralność tj. odosobnione miejsce, maks. do 50 - 60 miejsc noclegowych. - Zapewnienie dostępności miejsc postojowych lub strzeżonego parkingu Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje: 1. Zapewnienie każdego dnia dwóch sal konferencyjnych: a) każda z sal umożliwiająca przeprowadzenie szkolenia dla grupy 15 osób b) sale szkoleniowe udostępnione zamawiającemu od godz. 10:00 pierwszego dnia, do godz. 14:00 drugiego dnia, c) wykonawca zapewnia wyposażenie sal, we: flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny. 2. Zapewnienie uczestnikom szkolenia zakwaterowania (śniadanie wliczone w cenę) w dniach 22-23.10.2010 r.: a) od godz.: 10:00 pierwszego dnia, do godz.: 14:00 drugiego dnia (1 doba)- dla nie więcej niż 30 osób w 6 pokojach jednoosobowych i 12 pokojach dwuosobowych, z łazienkami o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii ** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004 w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów. 3. Zapewnienie wyżywienia dla maksymalnie 30 osób: a) pierwszego dnia szkolenia: - całodzienny serwis kawowy (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, woda mineralna, ciastka deserowe, suszone owoce) - obiad trzydaniowy: zupa, danie główne (ziemniaki/ryż/kasza/makaron, do wyboru danie mięsne/rybne/wegetariańskie, surówka lub warzywa gotowane), deser, woda mineralna, sok - uroczysta kolacja (różne mięsa i ryby, ciepły bufet: zupa, danie mięsne/rybne/wegetariańskie, deser, zimne patery: rybna, pieczeni, wędlin, galaret, sałatki, pieczywo mieszane, sosy, surówki, kawa, herbata, sok, woda), b) drugiego dnia szkolenia: - śniadanie w formie bufetu szwedzkiego (minimum: danie ciepłe: parówki, jajecznica, pieczywo, masło, wędlina, ser żółty, ser biały, płatki śniadaniowe, mleko/jogurt, kawa, herbata, woda, sok) - całodzienny serwis kawowy (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, woda mineralna, ciastka deserowe, suszone owoce) - obiad: (zupa, dwa dania do wyboru mięsne i wegetariańskie, do wyboru przynajmniej dwa dodatki ziemniaki/ryż/kasza/makaron, surówki, warzywa gotowane), woda mineralna, sok.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 70.22.00.00 - Usługi wynajmu lub leasingu nieruchomości innych niż mieszkalne 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.10.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hotel Restaurację FALEZA Waldemar Pałka, ul. Klifowa 5, 84-104 Jastrzębia Góra, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9642,87 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10950,00

  • Oferta z najniższą ceną: 10950,00 / Oferta z najwyższą ceną: 10950,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.