eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM w Tczewie w 2012 r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-12-21

Gdańsk: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM w Tczewie w 2012 r.
Numer ogłoszenia: 338851 - 2011; data zamieszczenia: 21.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 396914 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: instytucja rynku pracy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla ROSZM w Tczewie w 2012 r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna bezgotówkowa dostawa artykułów żywnościowych dla Rejonowego Ośrodka Szkolenia Zawodowego Młodzieży od 1 stycznia 2012 r. do dnia 31 grudnia 2012 roku do: - Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4- zadanie nr 1, 2, 3, 4, 5,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13. - Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie, ul. Sobieskiego 10 - zadanie nr 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ,24. Przedmiot zamówienia podzielonego na dwadzieścia cztery zadania częściowych: Zadanie nr 1 - owoce świeże Zadanie nr 2 - owoce przetworzone Zadanie nr 3 - warzywa świeże Zadanie nr 4 - warzywa przetworzone Zadanie nr 5 - mrożonki Zadanie nr 6 - jaja Zadanie nr 7 - ryby i przetwory konserwowe Zadanie nr 8 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo Zadanie nr 9 - produkty skrobi - mąka Zadanie nr 10 - różne produkty spożywcze Zadanie nr 11- oleje i tłuszcze roślinne Zadanie nr 12 - produkty mleczarskie Zadanie nr 13 - napoje Zadanie nr 14 - owoce świeże Zadanie nr 15 - owoce przetworzone Zadanie nr 16 - warzywa świeże Zadanie nr 17 - warzywa przetworzone Zadanie nr 18- mrożonki Zadanie nr 19 - ryby i przetwory konserwowe Zadanie nr 20 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo Zadanie nr 21 - produkty skrobi - mąka Zadanie nr 22 - różne produkty spożywcze Zadanie nr 23 - produkty mleczarskie Zadanie nr 24 - napoje 2) Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do: - Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Człuchowie, ul. Kusocińskiego 4 (dokładne miejsce na terenie OSiW Człuchów wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE OD 1 DO 13. - Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Tczewie , ul. Sobieskiego 10 (dokładne miejsce na terenie OSiW Tczew wskazane będzie przez Zamawiającego po podpisaniu umowy) ZADANIE OD 14 DO 24. 3) Dostawca realizuje dostawy na własny koszt, transportem przystosowanym do tego celu i spełniającym niezbędne wymagania określone przepisami prawa obowiązującymi w tym zakresie. 4) Każdy z artykułów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy będą realizowane od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 5.00 do 14.00. najpóźniej na drugi dzień od złożenia zapotrzebowania. Każdorazowa dostawa odbywa się na podstawie wcześniejszego zapotrzebowania określającego dokładną godzinę dostarczenia, datę dostarczenia, ilość, rodzaj artykułów, złożonego nawet w dniu poprzedzającym dostawę (pisemnie, faksem lub telefonicznie). Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje: 5) Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane artykuły z podaniem ilości. 6) Artykuły muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. 7) Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa artykułów wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 8) Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie artykułów do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. 9) Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. 10) W trakcie realizacji zamówienia Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany proporcji ilościowych poszczególnego asortymentu w stosunku do podanego w formularzu ofertowym. 11) Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanych artykułów i dostarczenia nowej partii artykułów do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. 12) Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika. 13) Każda dostawa winna być ubezpieczona przez Wykonawcę na jego koszt w zakresie odpowiedzialności cywilnej. 14) W przypadku niedostarczenia towaru w wyznaczonym terminie i czasie lub dostarczenia towaru niezgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem, Zamawiający zastrzega sobie prawo do zakupu niedostarczonego towaru, a kosztami zakupu (fakturą Vat) obciąży Wykonawcę. Zamawiający powiadomi o tym fakcie Wykonawcę telefonicznie i na piśmie. 15) Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajduje się jakikolwiek znak towarowy, patent czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie rozwiązań równoważnych o parametrach techniczno/eksploatacyjno/użytkowych nie gorszych niż te, podane pod pojęciem typu. 16) Wykonawca ma obowiązek wystawiać każdorazowo faktury oddzielne na każde zadanie w ramach zamówienia cząstkowego. chleb krojony0,6kg szt 1100 chleb forma 0.5 szt 30 chleb razowy 0,5 szt 20 drożdżówka 100g szt 65 ciasta różne kg 5 bułki 50g szt 1000 rogal 100g szt 50 bułka tarta kg 10 pączki 100g szt 50.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 20   

Nazwa: Zadanie nr 20 - produkty przemiału ziarna i skrobi - pieczywo

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PIEKARNICTWO Adam i Grzegorz Gawrońscy s.c., Kaszubska 15, 83-110 Tczew, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3370,25 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2892,76

  • Oferta z najniższą ceną: 2892,76 / Oferta z najwyższą ceną: 2892,76

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.