eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-09-10

Zakopane: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych
Numer ogłoszenia: 338118 - 2012; data zamieszczenia: 10.09.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy BALTICA , ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 18 2013431, faks 18 2013431 w. 813.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zakopane-oswbaltica.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I Mięso i wędliny wieprzowe L.p. Nazwa towaru J.m Ilość Symbol 1 Baleron gotowany kg 500 15131133-6 2 Kabanos kg 100 15131133-6 3 Kiełbasa krakowska parzona kg 300 15131133-6 4 Kiełbasa krakowska sucha kg 300 15131133-6 5 Kiełbasa szynkowa kg 200 15131133-6 6 Kiełbasa toruńska kg 100 15131133-6 7 Kiełbasa żywiecka kg 100 15131133-6 8 Kiełbasa zielonogórska kg 300 15131133-6 9 Kiełbasa zwyczajna kg 300 15131133-6 10 Kiełbaski Debreczynki kg 600 15131133-6 11 Parówki cienkie wieprzowe kg 600 15131135-0 12 Polędwica sopocka kg 300 15131133-6 13 Schab pieczony kg 300 15113000-3 14 Wędzonka chłopska kg 200 15131133-6 15 Kiełbasa biała kg 300 15131133-6 16 Kiełbasa kminkowa kg 300 15131133-6 17 Rolada z boczku kg 200 15131133-6 18 Kiełbasa głogowska kg 200 15131133-6 19 Golonkowa prasowana kg 200 15131133-6 20 Szynka gotowana kg 400 15131133-6 21 Szynka konserwowa kg 300 15131133-6 22 Szynka wiejska kg 300 15131210-0 23 Szynka Gaździny kg 300 15131133-6 24 Szynka łopatkowa kg 200 15131210-0 25 Szynka domowa kg 200 15131210-0 26 Szynka wiedeńska kg 200 15131133-6 27 Boczek wędzony bez kości kg 600 15113000-3 28 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 600 15113000-3 29 Schab wieprzowy z kością kg 1500 15113100-4 30 Schab wieprzowy bez kości kg 900 15113100-4 31 Słonina świeża kg 200 1511300-37 32 Szynka wieprzowa bez kości kg 600 15131410-2 33 Golonka wieprzowa przednia kg 100 15113000-3 34 Wątroba wieprzowa kg 100 15114000-0 35 Karczek wieprzowy z kościa kg 1200 15113000-3 36 Karczek wieprzowy bez kości kg 600 15121133-6 37 Nogi wieprzowe kg 100 15113000-3 Grupa II Drób i wędliny drobiowe L.p. Nazwa towaru J.m Ilość Symbol 1 Filet z indyka surowy kg 1000 15112220-4 2 Filet z indyka wędzony kg 200 15131135-0 3 Udko z kurczaka surowe kg 1000 15112210-1 4 Filet z kurczaka surowy kg 1000 15112210-1 5 Polędwica drobiowa kg 300 15131135-0 6 Dramstyki ( podudzie) z kurczaka kg 700 15112200-8 7 Szynka z indyka kg 200 15121135-0 Grupa III Mięso wołowe L.p. Nazwa towaru J.m Ilość Symbol 1 Pieczeń wołowa extra kg 200 15111190-7 2 Rostbef kg 300 15111190-7 3 Mięso gulaszowe wołowe kg 400 15111190-7 4 Mięso gulaszowe cielęce kg 400 15111210-4.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.10.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Opis warunków do spełnienia w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Opis dokonywania oceny w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • koncesję, zezwolenie lub licencję
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    III.6) INNE DOKUMENTY

    Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

    nie dotyczy

    III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

    IV.3) ZMIANA UMOWY

    Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zakopane-oswbaltica.pl
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: info@zakopane-oswbaltica.pl.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.09.2012 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Baltica w Zakopanem , ul. Ogrodowa 6 - sekretariat pok. 104.

    IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.