eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BarzkowiceŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W BARZKOWICACH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-09-06

Barzkowice: ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W BARZKOWICACH
Numer ogłoszenia: 334834 - 2012; data zamieszczenia: 06.09.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach , Barzkowice 1, 73-134 Barzkowice, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5613700 do 02, faks 091 5613791.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zodr.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: SAMORZĄDOWA WOJEWÓDZKA OSOBA PRAWNA.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W BARZKOWICACH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń organizowanych przez Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Przedmiot zamówienia został podzielony na 25 części. 4. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) Przygotowania, dostarczenia i podania zamawianych posiłków i artykułów spożywczych, b) świadczenia usług gastronomicznych/cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, c) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, m.in. ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914). 5. Wspólny słownik zamówień (CPV): Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego -55000000 Usługi dostarczania posiłków: 55520000-1..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 25.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 16.10.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, iż wykonawca spełnia warunek posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania w momencie, gdy złoży oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, iż Wykonawca posiada wiedzę i doświadczenie jeżeli złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, iż Wykonawca dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym w momencie, gdy złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, iż Wykonawca dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, jeżeli złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, iż Wykonawca znajduje się w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej w momencie, gdy złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru Wykonawcy, w przypadku wystąpienia co najmniej jednej z okoliczności wymienionych poniżej: a) zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT); b) zmiany regulacji prawnych wprowadzonych w życie po dacie zawarcia umowy wraz ze skutkami takiej zmiany Regulacji prawnych; c) zmiany terminów i adresów dostarczania przedmiotu umowy. 2. Wprowadzenie zmian postanowień umowy wymaga: a) zgodnej woli stron, b) zachowania formy pisemnej pod rygorem nieważności.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zodr.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach 73-134 Barzkowice.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.09.2012 godzina 10:00, miejsce: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach 73-134 Barzkowice, Pokój nr 112 - sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Zamówienie finansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na Lata 2007-2013.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Białogard.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Białogard. Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Tychowo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Tychowo Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 23.10.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Choszczno.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Choszczno Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 18.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Drawsko Pomorskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Drawsko Pomorskie Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 22.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Maszewo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Maszewo Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 20.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Nowogard.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Nowogard Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 28.10.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Gryfice.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Gryfice Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 15.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Gryfino.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Gryfino Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 21.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Chojna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Chojna Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 21.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Kamień Pomorski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Kamień Pomorski Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 07.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminyGościno.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Gościno Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 25.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Koszalin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Koszalin Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 07.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Radowo Małe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Radowo Małe Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 14.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Myślibórz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Myślibórz Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 12.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Dębno.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Dębno Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 14.11.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Dobra.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Dobra Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 18.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Police.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Police Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 21.10.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Pyrzyce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Pyrzyce Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 22.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Sławno.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Sławno Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 05.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Kobylanka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Kobylanka Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 21.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Stargard Szczeciński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Stargard Szczeciński Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 29.10.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Chociwel.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Chociwel Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 16.10.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Szczecinek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Szczecinek Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 11.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Świdwin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Świdwin Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 18.03.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Wałcz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Wałcz Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 16.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.