Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2012-09-06
Barzkowice: ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ
ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W BARZKOWICACH
Numer ogłoszenia: 334834 - 2012; data zamieszczenia: 06.09.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach , Barzkowice 1, 73-134 Barzkowice, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5613700 do 02, faks 091 5613791.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zodr.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: SAMORZĄDOWA WOJEWÓDZKA OSOBA PRAWNA.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W BARZKOWICACH.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń organizowanych przez Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Przedmiot zamówienia został podzielony na 25 części. 4. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) Przygotowania, dostarczenia i podania zamawianych posiłków i artykułów spożywczych, b) świadczenia usług gastronomicznych/cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, c) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, m.in. ustawy z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914). 5. Wspólny słownik zamówień (CPV): Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego -55000000 Usługi dostarczania posiłków: 55520000-1..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 25.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 16.10.2012.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna, iż wykonawca spełnia warunek posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania w momencie, gdy złoży oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna, iż Wykonawca posiada wiedzę i doświadczenie jeżeli złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna, iż Wykonawca dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym w momencie, gdy złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna, iż Wykonawca dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, jeżeli złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający uzna, iż Wykonawca znajduje się w odpowiedniej sytuacji ekonomicznej i finansowej w momencie, gdy złoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu - zgodnie z załącznikiem nr 3. Ocena spełnienia tego warunku, przeprowadzona będzie według reguły: spełnia/nie spełnia.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru Wykonawcy, w przypadku wystąpienia co najmniej jednej z okoliczności wymienionych poniżej: a) zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT); b) zmiany regulacji prawnych wprowadzonych w życie po dacie zawarcia umowy wraz ze skutkami takiej zmiany Regulacji prawnych; c) zmiany terminów i adresów dostarczania przedmiotu umowy. 2. Wprowadzenie zmian postanowień umowy wymaga: a) zgodnej woli stron, b) zachowania formy pisemnej pod rygorem nieważności.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zodr.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach
73-134 Barzkowice.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.09.2012 godzina 10:00, miejsce: Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Barzkowicach 73-134 Barzkowice, Pokój nr 112 - sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Zamówienie finansowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na Lata 2007-2013.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Białogard.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Białogard. Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.02.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Tychowo.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Tychowo Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 23.10.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Choszczno.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Choszczno Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 18.10.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Drawsko Pomorskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Drawsko Pomorskie Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 22.11.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Maszewo.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Maszewo Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 20.11.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Nowogard.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Nowogard Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 28.10.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Gryfice.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Gryfice Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 15.11.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Gryfino.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Gryfino Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 21.11.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Chojna.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Chojna Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 21.02.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Kamień Pomorski.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Kamień Pomorski Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 07.03.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminyGościno.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Gościno Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 25.10.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Koszalin.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Koszalin Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 07.11.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Radowo Małe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Radowo Małe Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 14.02.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Myślibórz.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Myślibórz Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 12.11.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Dębno.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Dębno Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 14.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Dobra.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Dobra Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 18.10.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Police.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Police Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 21.10.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Pyrzyce.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Pyrzyce Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 22.11.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Sławno.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Sławno Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 05.11.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Kobylanka.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Kobylanka Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 21.11.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Stargard Szczeciński.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Stargard Szczeciński Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 29.10.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Chociwel.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Chociwel Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 1.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 16.10.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Szczecinek.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Szczecinek Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 11.03.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Świdwin.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Świdwin Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 18.03.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych na terenie gminy Wałcz.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług gastronomicznych/cateringowych dla uczestników szkoleń na terenie gminy Wałcz Ilość uczestników 21. Ilość szkoleń: 3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 16.10.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI BARZKOWICE
- Kompleksowa usługa organizacji konferencji "Interwencja 13.5 Współpraca Grup Operacyjnych EPI jako narzędzie finansujące projekty ..." w związku z realizacją Planu Operacyjnego KSOW+ na rok 2025
- "Usługa zapewnienia wyżywienia oraz sal szkoleniowych na potrzeby przeprowadzenia 29. jednodniowych szkoleń w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników w ramach PS WPR 2023-2027"
więcej: przetargi BARZKOWICE »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Wynajem sali szkoleniowej i świadczenie usługi restauracyjnej na terenie miasta Łodzi"
- Świadczenie usług cateringu dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego Nr 1 w Nowej Rudzie przy ul. Kłodzkiej 7.
- Usługi cateringowe w ramach obchodów jubileuszu 70-lecia Wydziału Biotechnologii i Hodowli Zwierząt Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie.(powtórzone)
- Przygotowywanie posiłków na potrzeby Punktu Opieki Dziennej w Ciechocinie (powtórzony)
- USŁUGA CATERINGU POSIŁKÓW DLA DZIECI, KTÓRE BĘDĄ UCZĘSZCZAĆ DO GMINNEGO PRZEDSZKOLA IM. JULIANA TUWIMA W STRASZYNIE W ROKU SZKOLNYM 2025/2026
- Organizacja wyjazdu szkoleniowego dla pracowników Powiatowego Urzędu Pracy w Siemianowicach Śląskich pn. "Cyberbezpieczeństwo w urzędzie"
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.