Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-02-18
Zakopane: Dostawa owoców i warzyw świeżych
Numer ogłoszenia: 33228 - 2009; data zamieszczenia: 18.02.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem , ul. Ogrodowa 6, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 0-18 2013431, faks 0-18 2013431 wew. 813.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/319
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa owoców i warzyw świeżych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców świeżych z grupy 153 w następujących ilościach: Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia. Grupa I Owoce tropikalne i cytrusowe Lp. Nazwa towaru J.m Ilość 1 Banany kg 50 2 Kiwi kg 120 3 Rodzynki kg 10 4 Cytryna kg 300 5 Mandarynki kg 130 6 Pomarańcze kg 100 Grupa II Owoce krajowe L.p Nazwa towaru J.m Ilość 1 Jabłka kg 300 2 Gruszka kg 50 3 Winogrono kg 120 4 Nektarynki kg 100 5 Brzoskwinie kg 100 Grupa III Warzywa kapustne Lp. Nazwa towaru J.m Ilość 1 Kapusta biała kg 150 2 Kapusta czerwona kg 120 3 Kapusta pekińska kg 100 4 Kapusta włoska kg 120 5 Kapusta młoda kg 150 6 Kalafior świeży kg 50 7 Brokuły świeże kg 50 8 Fasolka szparagowa świeża kg 50 Grupa IV Warzywa korzeniowe L.p Nazwa towaru J.m Ilość 1 Burak ćwikłowy kg 250 2 Cebula kg 200 3 Czosnek kg 10 4 Marchew kg 400 5 Seler kg 250 6 Rzepa kg 50 7 Pietruszka korzeń kg 30 8 Cebula czerwona kg 50 9 Pory kg 150 10 Rzodkiewka kg 50 11 Kalarepka kg 30 Grupa V Ziemniaki Lp. Nazwa towaru J.m Ilość 1 Ziemniaki kg 2500 2 Ziemniaki młode kg 400 Grupa VI Warzywa liściaste L.p Nazwa towaru J.m Ilość 1 Koper kg 15 2 Pietruszka zielona nać kg 15 4 Szczypior świeży kg 10 5 Seler naciowy kg 50 5 Sałata zielona kg 250 6 Sałata ozdobna kg 20 7 Sałata lodowa kg 130 Grupa VII Warzywa owocowe L.p Nazwa towaru J.m Ilość 1 Ogórek świeży kg 250 2 Papryka surowa kg 250 3 Pomidory kg 400 5 Pieczarki świeże kg 150 Grupa VIII Bakalie L.p Nazwa towaru J.m Ilość 1 Płatki migdałowe kg 2 2 Wiórka kokosowe kg 10 Grupa IX Strączkowe suche, nasiona i owoce oleiste L.p Nazwa towaru J.m Ilość 1 Fasola Jaś kg 30 2 Groch kg 20 3 Nasiona sezamu kg 3 4 Nasiona słonecznika kg 3 5 Mak kg 20 6 Orzech włoski łuskany kg 10.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadiumIII.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą brać udział wykonawcy, spełniający warunki określone w SIWZ oraz w spełniający oraz art. 22 ust., a także nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004. Potwierdzenie spełnienia tych warunków nastąpi na podstawie dokumentów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Formularz ofertowy 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składani ofert 3. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu 4. Upoważnienie do podpisania oferty. 5. Umowa spółki cywilnej lub umowa spółki z o.o.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1 - Cena - 90
- 2 - Utrzymanie stałej ceny w okresie - 10
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/6/108.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można otrzymać bezpłatnie w siedzibie zamawiającego (pokój 106) lub pocztą.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.03.2009 godzina 10:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w Sekretariacie w siedzibie zamawiającego, pokój numer 102.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- Sukcesywne dostawy owoców, warzyw i soków do COS-OPO w Zakopanem na okres 6 miesięcy
- Dostawa Implantów - kompleksowy zestaw do stabilizacji kręgosłupa piersiowo-lędźwiowego - 24 komplety
- Termomodernizacja budynku leśniczówki TPN w Dol. Strążyskiej
- Zakup do dalszej odsprzedaży - chust typu BUFF i czapek letnich typu "trucker" brendowanych logo TPN
- Pełnienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego nad budową przyłączy mediów w Dol. Kościeliskiej
- Świadczenie usług kontroli biletów w autobusach komunikacji miejskiej
więcej: przetargi w Zakopanem »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawy żywności dla PP1 w Radlinie, w okresie lipiec, wrzesień-grudzień 2025r, z podziałem na 6 zadań"
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Szkole Podstawowej nr 9 w Lubinie na okres IX. 2025 r.- VIII. 2026 r.
- Dostawy warzyw i owoców
- Dostawy warzyw świeżych - wiosna do Zakładu Karnego w Nowym Wiśniczu
- Dostawy warzyw, owoców, ziemniaków konsumpcyjnych oraz jajek.
- Sukcesywne dostawy owoców, warzyw i soków do COS-OPO w Zakopanem na okres 6 miesięcy
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.