Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-09-21
Krynica-Zdrój: sukcesywne dostawy wędlin
Numer ogłoszenia: 325360 - 2009; data zamieszczenia: 21.09.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji , ul. Nitribitta 4, 33-380 Krynica-Zdrój, woj. małopolskie, tel. 018 4712851, faks 018 4715495.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sanatorium.krynica.com.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywne dostawy wędlin.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: sukcesywne dostawy wędlin w okresie 1.12.2009 do 30.11.2010.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą brać udział oferenci spełniający wymagania: a)Określone w art. 22 ust. 1 -Prawa zamówień publicznych(Dz.U.Nr.19 poz. 177 z dnia 09.02.2004), a także nie wykluczeni z postępowania na podstawie art.24 w/w. ustawy. b)Prowadzą działalność zgodnie z przedmiotem zamówienia . c)Spełniają wymagania określone w dokumentacji przetargowej( SWIZ)..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Właściwie wypełniona i podpisana oferta przetargowa. 2)Oświadczenie ,że oferent spełnia warunki art. 22 ust. 1 pzp i nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art.24 pzp.(Załącznik nr 6 ). 3)Zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert. 4)Zaświadczenie z właściwego Urzędu Skarbowego o nie zaleganiu z opłacaniem podatków ,opłat lub o uzyskaniu zgody na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub o wstrzymanie w całości wykonania decyzji Urzędu Skarbowego.-wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu do składania ofert. 5)Zaświadczenie z właściwego oddziału ZUS o nie zaleganiu z opłacaniem składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne lub o uzyskaniu zgody na zwolnienie ,odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub o wstrzymaniu w całości wykonania decyzji Oddziału ZUS- wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 6)Informację z Krajowego Rejestru Karnego na temat karalności: - osób fizycznych - osób prawnych o których mowa w art.24 ust 1 pkt 3-8 ustawy Prawa Zamówień Publicznych- wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert. Zamawiający może żądać przedstawienia oryginału lub notarialnie potwierdzonej kopii dokumentów wyłącznie wtedy, gdy złożona przez dostawcę kserokopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi uzasadnione wątpliwości co do jej prawdziwości, a zamawiający nie może sprawdzić jej prawdziwości w inny sposób . 7)Oświadczenie o zgodności z warunkami przetargu -Załącznik nr 6 . 8)Warunkiem przystąpienia do przetargu jest ponadto dostarczenie próbek smakowych wędlin wymienionych w załączniku nr 7 do specyfikacji. Próbki należy dostarczyć do dnia składania ofert do godziny 8.45 do Sanatorium i zdać u magazyniera żywnościowego.Każda próbka winna być oznakowana (hasłem)wybranym przez oferenta. Wybrane hasło należy wpisać w załączniku nr 8 i dostarczyć wraz z ofertą przetargową.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1 - Cena - 80
- 2 - Walory smakowe - 20
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sanatorium.krynica.com.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: SP ZOZ Sanatorium MSW i A ,ul.Nitribitta 4 ,33-380 Krynica Zdrój (dział żywnościowy ).
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.10.2009 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat SP ZOZ Sanatorium MSW i A ,ul.Nitribitta 4 ,33-380 Krynica Zdrój.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z KRYNICY-ZDRÓJ
- Sukcesywna dostawa materiałów medycznych dla potrzeb SPZOZ Szpitala im. J. Dietla w Krynicy-Zdroju
- Sukcesywna dostawa implantów ortopedycznych oraz materiałów medycznych dla potrzeb Bloku Operacyjnego SPZOZ Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy-Zdroju.
- Dostawa sprzętu medycznego
- Świadczenie usług wywozu nieczystości stałych oraz gabarytowych z terenu Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy-Zdroju przez okres 24 miesięcy od dnia podpisania umowy.
- "Dostawa owoców i warzyw na potrzeby Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowego MSWiA w Krynicy-Zdroju"
- Remont pomieszczeń przeznaczonych dla miejsc doraźnego schronienia dla ludności
więcej: przetargi w Krynicy-Zdrój »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa od dnia 01.01.2026 r. do dnia 31.12.2026 r. artykułów spożywczych - różne suche, warzyw, owoców, mięs, wędlin i drobiu, nabiału do Miejskiej Bursy Szkolnej w Zabrzu
- Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podstawowej nr 56 w Szczecinie
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek oświatowych prowadzonych przez Gminę Orońsko
- Dostawy mięso i wędliny drobiowe dla Zakładu Karnego w Przytułach Starych
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 17 w Olsztynie
- Sukcesywną dostawę artykułów spożywczych z podziałem na części dla Szkoły Podstawowej Nr 1 w Sopocie z podziałem na 8 części
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





