eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KatowiceDOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH



Ogłoszenie z dnia 2007-06-05

POZYCJA 32125

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Katowice: DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH: MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH, PIECZYWA, MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH, WARZYW ORAZ MROŻONEK Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. Prof. Kornela Gibińskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach, do kontaktów: Izabela Zaczkowska - Szmer Jolanta Filipczuk, ul. Medyków 14, 40-752 Katowice, woj. śląskie, tel. 032 7894131, fax 032 2526727, 7894001-02, e-mail: bzp@csk.katowice.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): www.csk.katowice.pl Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej; Zdrowie. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH: MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH, PIECZYWA, MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH, WARZYW ORAZ MROŻONEK. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im prof. Kornela Gibińskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach ul. Medyków 14, 40-752 Katowic. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH: MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH, PIECZYWA, MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH, WARZYW ORAZ MROŻONEK 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: Zamawiający wymaga, aby Wykonawca w celu potwierdzenia spełnienia warunków, uprawniających do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego złożył następujące dokumenty:- wypełniony formularz oferty - zał. nr 2 SIWZ,- wypełniony formularz asortymentowo-cenowy - zał. nr 1 SIWZ,- Oświadczenie art. 22 ust 1 pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 3 SIWZ,- Oświadczenie art. 24 ust 1 pkt 1-10 oraz ust.2 pkt. 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 4 SIWZ,- wykaz dostaw - zał. Nr 5 SIWZ,- Oświadczenie zgodne z ustawą z dnia 27.04.2001 r. o odpadach (Dz. U. Nr 62, poz. 628 z późn. Zm). - zał. nr 6 SIWZ,- zaakceptowany projekt umowy - zał. nr 7 SIWZ, 1. W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych, Zamawiający żąda następujących dokumentów: Aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składaniem ofert. Aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 2. W celu potwierdzenia oferowanego przez Zamawiającego warunku posiadania przez Wykonawcę niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowania potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, Zamawiający żąda następujących dokumentów: Wykaz wykonywanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie. 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej poniżej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust.8 tj. kwoty 137 000,00 EURO 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; okres w miesiącach: 12

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: Warunkiem ubiegania się przez Wykonawcę o udzielenie zamówienia publicznego jest:a) przedstawienie oferty zgodnej z treścią SIWZ oraz ustawą z dnia 29.01.2004 Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 06.164.1163 z późn. zm.),b) posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień,c) posiadanie niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowanie potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia,d) znajdowanie się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,e) nie podleganie wykluczeniu z postępowania o udzieleniu zamówienia. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: - wykazanie wykonanych/wykonywanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie, Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający wymaga, aby Wykonawca w celu potwierdzenia spełnienia warunków, uprawniających do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego złożył następujące dokumenty:- wypełniony formularz oferty - zał. nr 2 SIWZ,- wypełniony formularz asortymentowo-cenowy - zał. nr 1 SIWZ,- Oświadczenie art. 22 ust 1 pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 3 SIWZ,- Oświadczenie art. 24 ust 1 pkt 1-10 oraz ust.2 pkt. 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 4 SIWZ,- wykaz dostaw - zał. Nr 5 SIWZ,- Oświadczenie zgodne z ustawą z dnia 27.04.2001 r. o odpadach (Dz. U. Nr 62, poz. 628 z późn. Zm). - zał. nr 6 SIWZ,- zaakceptowany projekt umowy - zał. nr 7 SIWZ, 1. W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych, Zamawiający żąda następujących dokumentów: Aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składaniem ofert. Aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 2. W celu potwierdzenia oferowanego przez Zamawiającego warunku posiadania przez Wykonawcę niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowania potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, Zamawiający żąda następujących dokumentów: Wykaz wykonywanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.csk.katowice.pl. Opłata: 50 Waluta PLN. Warunki i sposób płatności: Specyfikacja jest dostępna na stronie internetowej Zamawiającego tj. www.csk.katowice.pl bezpłatnie. Na wniosek Wykonawcy Zamawiający przekaże w terminie 5 dni Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia. W przypadku przekazania SIWZ w formie papierowej opłata za Specyfikację wynosi 50 złotych (słownie: pięćdziesiątzłotych) za zaliczeniem pocztowym. 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.06.2007 godzina 09:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: 17.07.2007 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 18.06.2007, godzina 10:00, SP Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach ul. Medyków 14 sala konferencyjna NP010.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 01.06.2007. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Mleko i przetwory mleczne. 1) Krótki opis: Mleko 2% w woreczkach od 1-10 l. Śmietana 12% worki od 1-5 l. Jogurt naturalny 175g. Masło ex 200g. Margaryna mleczna 250g. Ser biały półtłusty krajanka 1 kg. Ser topiony bez dodatków 50g. Ser żółty gouda. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Mleko 2% w woreczkach od 1-10 l. Śmietana 12% worki od 1-5 l. Jogurt naturalny 175g. Masło ex 200g. Margaryna mleczna 250g. Ser biały półtłusty krajanka 1 kg. Ser topiony bez dodatków 50g. Ser żółty gouda. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. na każdą pozycję oddzielnie w pakiecie nr 1. Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Pieczywo. 1) Krótki opis: Chleb mieszany krojony 0,7 kg. Bułka mała pszenna 0,05 kg. Baton krojony pszenny 0,40 kg. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Chleb mieszany krojony 0,7 kg. Bułka mała pszenna 0,05 kg. Baton krojony pszenny 0,40 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: Termin przydatności do spożycia nie może być krótszy niż dwa dni od dnia dostawy. Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Mięso i przetwory mięsne. 1) Krótki opis: Schab wieprzowy bez kości Gulaszowe woł Wołowe b/k pieczeniowe Wieprzowe b/kŁopatka extra Łopatka wieprzowa bez kości Filet z drobiu Kurczak świeży od 1,2 kg-1,5 kg Udziec z kurczaka świeży Noga kalibrowana z kurczaka 200g. Wątroba z drobiu Wątroba wieprzowa Parówki z drobiu Wędlina diety - polędwica drobiowa, szynka drobiowa, szynkowa Wędlina (toruńska, zwyczajna) Wędlina wysoko-gatunkowa - szynka gotowana, polędwica sopocka, baleron Boczek wędzony surowy Smalec kostka Pasztet drobiowy 160g. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Schab wieprzowy bez kości Gulaszowe woł Wołowe b/k pieczeniowe Wieprzowe b/kŁopatka extra Łopatka wieprzowa bez kości Filet z drobiu Kurczak świeży od 1,2 kg-1,5 kg Udziec z kurczaka świeży Noga kalibrowana z kurczaka 200g. Wątroba z drobiu Wątroba wieprzowa Parówki z drobiu Wędlina diety - polędwica drobiowa, szynka drobiowa, szynkowa Wędlina (toruńska, zwyczajna) Wędlina wysoko-gatunkowa - szynka gotowana, polędwica sopocka, baleron Boczek wędzony surowy Smalec kostka Pasztet drobiowy 160g. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. na każdą pozycję oddzielnie w pakiecie nr 3. Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. Dostawy opatrzone handlowym dokumentem identyfikacyjnym zawierającym: - weterynaryjny nr identyfikacyjny zakładu, - zakład zakwalifikowany do prowadzenia sprzedaży na rynek, - opis towaru, - pochodzenie surowca, - miejsce przetworzenia, - wędliny-oznakowanie każdej partii dostawy informacją o składzie wyrobu, klasie jakości handlowej, terminie przydatności do spożycia Termin przydatności do spożycia: - Wędliny, parówki - 14 dni - mięso - 48h od dnia dostawy - pasztet - 1 miesiąc, - smalec - 2 miesiące CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: WARZYWA KORZENIOWE, KAPUSTNE, ZIELONE. 1) Krótki opis: Burak ćwikłowy Marchew korzeń Pietruszka korzeń Seler korzeń Kapusta biała główki Kapusta czerwona główki Kapusta pekińska główki Cebula zaschnięta Por Koperek zielonyOkres letni pęczek nie mniej niż 70.g Koperek okres zimowy ,pęczek nie mniej niż 35.g. Piertuszka zielonaOkres letni,pęczek nie mniej niż100g. Pietruszka zielona Okres zimwy pęczek nie mniej niż 50.g. Czosnek. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Burak ćwikłowy Marchew korzeń Pietruszka korzeń Seler korzeń Kapusta biała główki Kapusta czerwona główki Kapusta pekińska główki Cebula zaschnięta Por Koperek zielonyOkres letni pęczek nie mniej niż 70.g Koperek okres zimowy ,pęczek nie mniej niż 35.g. Piertuszka zielonaOkres letni,pęczek nie mniej niż100g. Pietruszka zielona Okres zimwy pęczek nie mniej niż 50.g. Czosnek. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. na każdą pozycję oddzielnie w pakiecie nr 4. Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: WARZYWA MŁODE, WARZYWA SEZONOWE. 1) Krótki opis: Marchew młoda Pietruszka młoda Seler młody Burak ćwikłowy młody Ziemniak jadalny wczesny Por młody Kapusta biała młoda Kapusta czerwona młoda Cebula bez szczypioru nie zaschnięta Pomidor Ogórek zielony świeży Kalafior Fasolka szparagowa Sałata zielona Botwinka pęczki Kalarepa Rzodkiewka ,pęczki nie mniej niż 10 sztuk Szczypiorek pęczki nie mniej niż 70.g. Brokuły Brukselka. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Marchew młoda Pietruszka młoda Seler młody Burak ćwikłowy młody Ziemniak jadalny wczesny Por młody Kapusta biała młoda Kapusta czerwona młoda Cebula bez szczypioru nie zaschnięta Pomidor Ogórek zielony świeży Kalafior Fasolka szparagowa Sałata zielona Botwinka pęczki Kalarepa Rzodkiewka ,pęczki nie mniej niż 10 sztuk Szczypiorek pęczki nie mniej niż 70.g. Brokuły Brukselka. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. na każdą pozycję oddzielnie w pakiecie nr 5. Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: ZIEMNIAKI JADALNE I INNE. 1) Krótki opis: Ziemniaki jadalne póżne workowane 30kg Kapusta kiszona biała 10kg Ogórek kiszony od 3kg-6kg Ogórki małosolne 3kg-6kg Pieczarka świeża Jabłka Owoce suszone mieszanka(śliwka jabłko gruszka) Fasola sucha (kolorowa,biała) Groch łuskany. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Ziemniaki jadalne póżne workowane 30kg Kapusta kiszona biała 10kg Ogórek kiszony od 3kg-6kg Ogórki małosolne 3kg-6kg Pieczarka świeża Jabłka Owoce suszone mieszanka(śliwka jabłko gruszka) Fasola sucha (kolorowa,biała) Groch łuskany. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. na każdą pozycję oddzielnie w pakiecie nr 6. Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. CZĘŚĆ Nr: 7 Nazwa: Mrożonki. 1) Krótki opis: Ryba mrożona - mintaj filet Ryba mrożona - dorsz filet Ryba mrożona - panga filet Brokuły mrożone op. 2,5 kg. Brukselka mrożona op. 2,5 kg Szpinak mrożony op. 2,5 kg-5 kg Truskawka mrożona op. 2,5 kg do 5 kg Mieszanka warzywna mrożona 4-skład. (por, seler, pietruszka, marchewka) op. od 2,5 kg do 5 kg Mieszanka warzywna mrożona 7 składnikowa (por, seler, marchew, pietruszka, kalafior, groszek, fasolka) op. 2,5 kg Kalafior mrożony op. od 2,5-5 kg Mieszanka kompotowa (różne owoce) mrożona 2,5 kg Marchew z groszkiem mrożona op. 2,5 kg. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Ryba mrożona - mintaj filet Ryba mrożona - dorsz filet Ryba mrożona - panga filet Brokuły mrożone op. 2,5 kg. Brukselka mrożona op. 2,5 kg Szpinak mrożony op. 2,5 kg-5 kg Truskawka mrożona op. 2,5 kg do 5 kg Mieszanka warzywna mrożona 4-skład. (por, seler, pietruszka, marchewka) op. od 2,5 kg do 5 kg Mieszanka warzywna mrożona 7 składnikowa (por, seler, marchew, pietruszka, kalafior, groszek, fasolka) op. 2,5 kg Kalafior mrożony op. od 2,5-5 kg Mieszanka kompotowa (różne owoce) mrożona 2,5 kg Marchew z groszkiem mrożona op. 2,5 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych tj. na każdą pozycję oddzielnie w pakiecie nr 7. Wykonawca jest zobligowany do przestrzegania norm i zasad zgodnie z USTAWĄ z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 12 miesięcy.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.