To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2014-09-29
W³oc³awek: Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-10/2014).
Numer og³oszenia: 321216 - 2014; data zamieszczenia: 29.09.2014
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 274202 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-10/2014)..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: III/1.Przedmiotem zamówienia s± dostawy WARZYW I OWOCÓW dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: Czê¶æ I zamówienia (ziemniaki): a) ziemniaki - ¶wie¿e, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 4 cm i przeciêtnej d³ugo¶ci od 6 cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, Bitnia, jadalne z 2014 r.; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 79000 kilogramów, Czê¶æ II zamówienia (warzywa i owoce): a) Marchew - bez naci, ¶wie¿a, oczyszczona, nieobrana, ¶redniej d³ugo¶ci i grubo¶ci, tzn. o ¶rednicy od 3 cm do 4 cm i d³ugo¶ci od 12 cm do 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3000 kilogramów, b) Kapusta czerwona - ¶wie¿a, w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2500 kilogramów, c) Groch ³uskany - po³ówki; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ:1500 kilogramów, d) Fasola drobna - bia³a; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 900 kilogramów, e) Fasola typu Ja¶ - du¿a; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1000 kilogramów, f) Cebula ¶wie¿a - twarda, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3800 kilogramów, g) Burak æwik³owy - ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 10 cm lub pod³u¿ny o d³ugo¶ci od 8 cm do 16 cm i ¶rednicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 5000 kilogramów, h) Naæ pietruszki - ¶wie¿a, o przeciêtnej wadze pêczka ok. 100 g i maksymalnej d³ugo¶ci 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów, i) Koper - ¶wie¿y, o przeciêtnej wadze pêczka ok. 100 g i maksymalnej d³ugo¶ci 25 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów, j) Ogórek zielony - twardy, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o d³ugo¶ci od 15 cm do 19 cm i ¶rednicy od 3 cm do 5 cm, w ca³o¶ci, szklarniowy; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów, k) Papryka surowa - czerwona, ¶wie¿a, ca³a; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 50 kilogramów, l) Pieczarka ¶wie¿a - ¶redniej wielko¶ci, tzn. zamkniête kapelusze o ¶rednicy od 3 cm do 5 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 400 kilogramów, m) Pietruszka korzeñ - ¶wie¿a, bez naci, oczyszczona, nieobrana, ¶redniej d³ugo¶ci i grubo¶ci, tzn. o ¶rednicy od 3 cm do 4 cm i d³ugo¶ci od 12 cm do 15 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 150 kilogramów, n) Pomidor - ¶wie¿y, twardy, niepoobijany, czerwony, ca³y, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 5 cm do 8 cm, szklarniowy; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów, o) Por - ¶wie¿y, oczyszczony, gruby, tzn. o ¶rednicy od 2 cm do 4 cm, w ca³o¶ci; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 400 kilogramów, p) Sa³ata - ¶wie¿a, ca³a, o ¶rednicy g³ówki od 18 cm do 22 cm, nieprzero¶niêta, szklarniowa; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 180 kilogramów, q) Seler - ¶wie¿y, du¿y, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 10 cm do 12 cm, oczyszczony, bez li¶ci; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1600 kilogramów, r) Kapusta w³oska - ¶wie¿a w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1,0 kg- 4,0 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3000 kilogramów, s) Jab³ka - ¶wie¿e, ca³e, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o ¶rednicy od 6 cm do 8 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów, t) Kapusta bia³a - ¶wie¿a, w g³ówkach, o wadze g³ówki od 1,0 kg do 4,0 kg bez li¶ci bocznych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 9500 kilogramów, u) Kapusta pekiñska - ¶wie¿a, w g³ówkach, o minimalnej ¶rednicy 9 cm i minimalnej d³ugo¶ci 20 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2000 kilogramów, v) Czosnek - w g³ówkach ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 3 cm do 5 cm, o przeciêtnej wadze g³ówki od 35 g do 50 g; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 5 kilogramów, w) Truskawka - ¶wie¿a, ca³a, bez szypu³ki, ¶redniej wielko¶ci, tzn. o przeciêtnej ¶rednicy od 2 cm do 4 cm, jednego gatunku, niemieszana; realizacja dostaw od dnia 01.06.2015 r.; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów, x) Sa³ata - ¶wie¿a, ca³a, o ¶rednicy g³ówki od 18 cm do 22 cm, nieprzero¶niêta, polna, realizacja dostaw od dnia 01.06.2015r.; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 60 kilogramów. Czê¶æ III zamówienia (warzywa kiszone): a) Kapusta kwaszona - z marchewk±, bez konserwantów, niezakwaszana octem; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 7000 kilogramów, b) Ogórek kiszony - twardy, o d³ugo¶ci od 8 cm do 10 cm i ¶rednicy od 3 cm do 4 cm, w ca³o¶ci; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 5500 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport WARZYW I OWOCÓW do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: - dla czê¶ci I i II zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ piêæ razy w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 8:00, - dla czê¶ci III zamówienia - nie czê¶ciej ni¿ dwa razy w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 9:00, W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego...
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.11.00 - Warzywa korzeniowe i bulwiaste 03.22.13.00 - Warzywa li¶ciaste 03.22.14.00 - Warzywa kapustne 03.21.21.00 - Ziemniaki 03.22.11.12 - Marchew 03.22.14.10 - Kapusta 03.22.12.20 - Groch 03.22.12.10 - Fasola 03.22.11.13 - Cebula 03.22.11.11 - Burak æwik³owy 03.22.12.70 - Ogórki 03.22.12.30 - Papryka 03.22.12.40 - Pomidory 03.22.13.10 - Sa³ata 03.22.23.13 - Truskawki 03.22.23.21 - Jab³ka 15.33.11.40 - Warzywa li¶ciaste i kapustne 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Czê¶æ NR: 1
Nazwa: Ziemniaki
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.09.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Gospodarstwo Ogrodnicze Zbigniew Krosnowski, ¦mi³owice 35, 87-850 Choceñ, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 88064,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 42265,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 42265,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 52258,50
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 2
Nazwa: Warzywa i owoce
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.09.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
JERZY WYSOCKI Firma produkcyjno-us³ugowa "Wysocki"
jakie przetargi wygra³a firma
JERZY WYSOCKI Firma produkcyjno-us³ugowa "Wysocki"
- Producent Rolny Ewa Wysocka - Kwaszarnia, Lenie Wielkie 28, 87-610 Dobrzyñ nad Wis³±, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 97919,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 57036,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 57036,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 66693,38
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 3
Nazwa: Warzywa kiszone
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.09.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
JERZY WYSOCKI Firma produkcyjno-us³ugowa "Wysocki"
jakie przetargi wygra³a firma
JERZY WYSOCKI Firma produkcyjno-us³ugowa "Wysocki"
- Producent Rolny Ewa Wysocka - Kwaszarnia, Lenie Wielkie 28, 87-610 Dobrzyñ nad Wis³±, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 50406,67 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 19213,20
Oferta z najni¿sz± cen±: 19213,20 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 22334,40
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- "Opracowanie dokumentacji projektowej dla zadania inwestycyjnego pn.: Termomodernizacja budynków o¶wiatowych z podzia³em na 2 zadania" - II postêpowanie.
- Dostawy materia³ów budowlanych na potrzeby Zak³adu Karnego we W³oc³awku
- Budowa kolumbarium na Cmentarzu Komunalnym we W³oc³awku w formule "zaprojektuj-wybuduj"
- Budowa ogrodzenia czê¶ci terenu Regionalnego Zak³adu Utylizacji Odpadów Komunalnych w Machnaczu, gm. Brze¶æ Kujawski
- Modernizacja Poradni Po³o¿niczo - Ginekologicznej Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego we W³oc³awku
- Przebudowa alejek w Parku im. W³adys³awa £okietka
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy warzyw i owoców ¶wie¿ych, kiszonych oraz mro¿onych na II pó³rocze 2024 r.
- Dostawy artyku³ów spo¿ywczych (warzywa)
- Zakup i dostawa warzyw i owoców oraz jaj na III kwarta³ 2024 dla Domu Pomocy Spo³ecznej "Kalina" w Suwa³kach
- Dostawa m³odych ziemniaków
- Dostawa warzyw, ziemniaków oraz warzyw kiszonych
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Zespo³u Szkó³ Ekonomiczno - Hotelarskich im. Emilii Gierczak w Ko³obrzegu - Centrum Kszta³cenia Zawodowego w podziale na czê¶ci
wiêcej: Ziemniaki »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.