eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi LublinPN 12/Ż/2015

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-11-25

Lublin: PN 12/Ż/2015
Numer ogłoszenia: 318842 - 2015; data zamieszczenia: 25.11.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 292052 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Południowa 5, 20-482 Lublin, woj. lubelskie, tel. 81 71 04 400, faks 81 74 45 715.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: PN 12/Ż/2015.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Sukcesywnie dostawy różnych produktów spożywczych CPV-15800000-6 na potrzeby Aresztu Śledczego w Lublinie: 1) Bulion - rosół z kury w proszku, gat. I - 1 500 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891500-5, Polska Norma: PN-96/A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem tłuszczu drobiowego, naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi bulion; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 2) Bulion warzywny w proszku, gat. I - 1 500 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891500-5, Polska Norma: PN-A-94052 lub równoważna. Produkt otrzymanyn z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi bulion; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 3) Rosół w proszku o smaku wędzonki, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891500-5, Polska Norma: PN-A-94052 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem tłuszczu z wędzonego boczku, naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi bulion; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 4) Barszcz biały w proszku, gat. I - 50 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 5) Barszcz czerwony w proszku, gat. I - 300 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 6) Zupa brokułowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 7) Zupa kalafiorowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 8) Zupa grzybowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 9) Zupa porowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 10) Zupa pieczarkowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 11) Zupa selerowa w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15891000-0, Polska Norma: PN-A-94050 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi zupę; struktura i konsystencja sypka w postaci proszku lub granulek, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; opakowania szczelne do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 12) Sos do surówek typu sałatkowy w proszku, gat. I - 250 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych, z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos typu winegret; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 13) Fix do potraw chińskich w proszku, gat. I - 250 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem grzybów chińskich, naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 14) Sos myśliwski w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 15) Sos bolognese w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 16) Sos neapolitański w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 17) Sos pieczarkowy w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 18) Sos grzybowy w proszku, gat. I - 150 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy. 19) Sos z zielonym pieprzem w proszku, gat. I - 200 kg netto (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15871260-4, Polska Norma: PN-06/A-86951 lub równoważna. Produkt otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych z dodatkiem naturalnych przypraw i substancji dozwolonych (w tym zagęszczających), z wyraźnie dominującym podstawowym surowcem smakowo-zapachowym, który po przyrządzeniu stanowi sos; struktura i konsystencja sypka; opakowania szczelnie zamknięte do 10 kg. Minimalny termin przydatności do spożycia 6 miesięcy od dostawy..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.15.00-5, 15.87.12.60-4.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.11.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PPUH MARGO Grzegorz Środa, Lipowa 6, 87-707 Zakrzewo, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 53725,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 19205,00

  • Oferta z najniższą ceną: 19205,00 / Oferta z najwyższą ceną: 32415,00

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.