Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-11-18
Świdnica: Ogłoszenie na dostawy sukcesywne wędlin, konserw mięsnych i pasztetów dla Aresztu Śledczego w Świdnicy
Numer ogłoszenia: 318283 - 2008; data zamieszczenia: 18.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Świdnicy , ul. Trybunalska 16, 58-100 Świdnica, woj. dolnośląskie, tel. 0-74 854 93 00, faks 0-74 854 93 02.
- Adres strony internetowej zamawiającego: as_swidnica@sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: więziennictwo.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Ogłoszenie na dostawy sukcesywne wędlin, konserw mięsnych i pasztetów dla Aresztu Śledczego w Świdnicy.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa biała 100 kg cpv 15131130-5, kiełbasa powawelska 960 kg cpv 15131130-5, kiełbasa parówkowa drobiowa 960 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa tatrzańaka 96 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa zielonogórska 96 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa zwyczajna 1680 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa śląska drobiowa 980 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa żywiecka 96 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa krakowska parzona 96 kg cpv 15131130-5, Parówki cieńkie 960 kg cpv 15131130-5 , Kiełbasa rożnowa 960 kg cpv 15131130-5, Serdelki 960 kg cpv 15131130-5, Szynka delikatesowa 96 kg cpv 15131410-2, Baleron 100 kg cpv 15131130-5, Boczek wędzony 480 kg cpv 15131130-5, Ogonówka 96 kg cpv 15131130-5 , Szynka wieprzowa gotowana cpv 96 kg 15131410-2, Kaszanka biała 960 kg cpv 15131130-5, Kaszanka czarna 960 kg cpv 15131134-3, Kiełbasa drobiowa 960 kg 15131135-0, Mielonka tyrolska 960 kg cpv 15131130-5, Pasztet drobiowy 480 kg cpv 15131310-1, Pasztet pieczony 480 kg cpv 15131310-1, Salceson włoski 480 kg cpv 15131130-5, Szynka mielona z indyka 980 kg cpv 15131135-0, Szynka tostowa 96 kg cpv 15131410-2, Filet wędzony z indyka 96 kg cpv 15131135-0, Mortadela 1440 kg cpv 15131130-5, Polędwica drobiowa 96 kg cpv 15131135-0, Salceson z indyka 480 kg cpv 15131135-0, Szynka z indyka 96 kg cpv 15131135-0, Kiełbasa golonkowa 960 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa mielonka 960 kg cpv 15131130-5, Kiełbasa szynkowa 96 kg cpv 15131130-5 , Pieczeń mięsna 960 kg cpv 15131130-5 , Kiełbasa piwna 960 kg cpv 15131130-5, Pasztet drobiowy 130 g 780 kg cpv 15131310-1, Pasztet 290 g 480 kg cpv 15131310-1, Konserwa turystyczna 300 g 260kg cpv 15131000-5, podgardle wędzone 480 kg cpv 15412100-0..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: nie jest wymaganeIII.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia; Ocena spełniania tych warunków dokonana zostanie w oparciu o: - wypełniony formularz ofertowy wraz z oświadczeniami, - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenia że: a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym, oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotówdo udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia; e) aktualny odpis z właściwego rejestru sadowego, lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione, lub zaktualizowane nie później niż 6 miesięcy przed terminem składania ofert. f) Podpisany wykaz części zamówienia, które Wykonawca powierzy do realizacji podwykonawcom, brak załączonego formularza oznacza brak podwykonawców (załącznik nr 3 do SIWZ)..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Świdnicy ul. Trybunalska 16 58-100 Świdnica.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.12.2008 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Aresztu Śledczego w Świdnicy ul. Trybunalska 16 58-100 Świdnica.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z ŚWIDNICY
- "Transformacja energetyczna budynków mieszkalnych w celu ograniczenia niskiej emisji w Gminie Świdnica" - ETAP II
- Sprzątanie pomieszczeń w Sądzie Rejonowym w Świdnicy, terenu wokół posesji, pomieszczeń archiwalnych w SO w Świdnicy oraz pomieszczeń w Ośrodku Kuratorskim nr 1 w Świdnicy i nr 4 w Świebodzicach
- Zakup samochodu osobowego elektrycznego dla Starostwa Powiatowego w Świdnicy
- "OCHRONA OBIEKTÓW, OSÓB I MIENIA SĄDU OKRĘGOWEGO W ŚWIDNICY I SĄDU REJONOWEGO W ZĄBKOWICACH ŚLĄSKICH
- Termomodernizacja budynku Przedszkola Miejskiego nr 1 w Świdnicy, położonego przy pl. Św. Małgorzaty 15 w Świdnicy (...).
- Zakup ambulansu/karetki pogotowia na potrzeby ochrony ludności
więcej: przetargi w Świdnicy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podstawowej nr 56 w Szczecinie
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek oświatowych prowadzonych przez Gminę Orońsko
- Dostawy mięso i wędliny drobiowe dla Zakładu Karnego w Przytułach Starych
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 17 w Olsztynie
- Sukcesywną dostawę artykułów spożywczych z podziałem na części dla Szkoły Podstawowej Nr 1 w Sopocie z podziałem na 8 części
- Dostawa produktów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej OSTOJA w Sośnicowicach
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





