eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-08-07

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach
Numer ogłoszenia: 318162 - 2013; data zamieszczenia: 07.08.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś" , ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole-mis.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: TABELA A* WARZYWA I OWOCE Nazwa artykułu Jednostk miary Ilość Marchew luzem kg60 Pietruszka korzeń kg50 Rzodkiewka świeża p pęczek 50 Sałata szt.50 Por korzeń kg30 Cebula biała kg40 Buraki czerwone kg80 Seler korzeń kg60 Jabłka lobo kg.100 Mandarynki kg80 Kiwi luz kg5 Cytryny kg8 Ziemniaki jadalne kg2000 Kapusta czerwona świeża kg 100 Kapusta pekińska szt. 50 Kalafior świeży szt.40 Pomidory luz kg 60 Ogórki szklarniowe kg60 Ogórki kwaszone kg 50 Kapusta kwaszona kg60 Kapusta biała główka kg kg 50 Pieczarki świeże luz kg 30 Banan kg100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt.15 Ogórki konserwowe 0,9l szt.35 Papryka świeża kg 5 Szczypior pęczek 30 Koper świeży pęczek 30 Natka pietruszki p.pęczek 30 Maliny 2,5 kg szt.30Jagody 2,5 kg szt.30 TABELA B* MIĘSO I PRZETWORY Nazwa artykułu Jedn Miary Ilość Kości od schabu kg200 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 120 Boczek wędzony wieprz. B k kg m30 Parówka gruba wieprzowa 30%tłkg80 Szynka wieprzowa wędzona got.kg90 Mięso wieprzowe mielone drobnekg80Mielonka zapiekana wieprzowa kg40 Mięso gulaszowe wieprzowekg100 Filet drobiowy z kurczakakg160 Żeberka wieprzowe kg50 Porcje rosołowe z kurczaka kg 20 Kiełbasa wieprzowa grubakg160 Udka z kurczakakg80 mKarkówka b k wieprzowakg90 Kaszanka kg 60Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 90Wątróbka wieprzowa kg60 Parówka drobiowa cienka kg 90 Kotlet schabowy b k kg 45 Pasztet drobiowy kg 60 Smalec luz kg 30 TABELA C* MROŻONKI Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5 kg op. szt. 80 Truskawki mrożone 2,5 kg op.. szt. 60 Mieszanka warzywna paski 2,5 kg op. szt. 80 Brokuły mrożone 2,5 kg op. szt. 60Zupa pieczarkowa, 2,5 kg op. szt. 40 Zupa kalafiorowa, 2,5 kg op. szt. 50Zupa jarzynowa, 2,5 kg op. szt. 50Kalafior, 2,5 kg op. szt.50 Pyzy drożdżowe op.9sztszt 200 Groszek zielony, 2,5 kg op.szt.50 Marchew z groszkiem, 2,5 kg op.szt.50 Wiśnie drążone 2,5 kg op.szt.10 Kompotowe 2,5 kg op. szt. 100 TABELA D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500 kg200 Ryż długoziarnisty kg80Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt.15 Kasza jęczmienna średnia luz kg30 Kasza manna 1kg szt.15 Kisiel różne smaki 40 g szt.300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.15 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt.500 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt.30 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt.800 Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt.150 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt.80 Dżemy różne smaki 0,90 l szt.60 Kakao naturalne 200 g op.szt.10 nMajonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt.50 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt.3 Płatki kukurydziane 250 g op.szt.60 Groch połówki kg.40 Fasola sucha luz kgszt.40 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt.50 Galaretka różne smaki 0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 36g szt.30 Drożdże piekarskie 100g szt.60 Ketchup łagodny 500g szt. 5 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt.20 Sól 1kg szt.60 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.30 Rodzynki 200g szt.5 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt.30 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.30 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.30 Groszek zielony puszka 400ml szt.30Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt.50 Cynamon 20 g szt.20 Ziele angielskie 100g szt.30 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l szt.120 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt.40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt.80 Pasztet drobiowy 131g op. Szt. 100 Woda niegazowana 5l szt. 300 Imbir 100 g szt.30 Czosnek szt.30 Bazylia 100 g szt.30 Oregano 100 g szt.30 herbaty ziołowe szt. 30 ryż ciemny kg 30 kasza gryczana kg 30 zioła prowasalskie szt. 30 TABELA E* SŁODYCZE Nazwa artykułu Jedn. Miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt.5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt.10 Wafle kakaowe b/czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt.20 Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt.3 Biszkopty 120g op. szt.100 Baton mleczny 23,5g 30szt op display szt.20 Draże różne smaki 100g op. szt.250 Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op. szt. 10 Figurki czekoladowe -mikołaje szt.280 TABELA F* PIECZYWO Nazwa artykułu Jedn. Miary IlośćChleb baltonowski krojony 0,6 kg szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt.400 Bułka firmowa 0,06 kg szt.3500 Bułka maślana 0,05 kg szt.2500 Chleb pszenny 0,35 kgszt.600 Drożdżówki szt.500 Bułka tarta 1 kg szt.50 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 50 TABELA G* NABIAŁ Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 400 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 Ser salami luz kg 60 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt.180 Jajka kurze świeże średnie szt.1800Mleko 2% folia 0,9l op. szt.1200 Serdelek topiony kiełbaski 100g szt.150 Ser kanapkowy 150g op.szt.150 Ser królewski luz kg50 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WEszt.50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10 Jogurt smakowy 125g szt. 1200 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt.20 Margaryna zwykła250g szt.220Masło śmietankowe200g op. zaw. 86%tł.szt.1700 TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Sos pieczeniowy 3kg op.szt.2 Majeranek 0,25kg op szt.5 Delikat do mięs i innych potraw 600g op.szt.3 Delikat do drobiu 600g op. szt. 3 Delikat do mięs 4,8 kg op. szt.1Delikat do ryb 600g op.szt. 1Przyprawa szefa kuchni 1kg op.szt. 5 Makaron świderki, 100% pszenicy Durum 3kg op. szt.27 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 3kgop.szt.5 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 3kgop.szt.6 Makaron koła 100% pszenicy Durum 3kgop.szt.27 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt.18 Makaron kokardki 100% pszenicy Durum 3kg op.szt.27 Soki wysokosłodzone 5l szt. 30 Sos myśliwski 1,1 kg op. szt 2 Herbata granulowana 100 g op. szt. 100 Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 Pieprz mielony 0,5 kg szt. 3 Przyprawa w płynie 1l szt. 3 TABELA I* RYBY Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op. Kg 60 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. Kg 60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2,5 kg op. Szt 4.

II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • według zapotrzebowania

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.09.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki wynikające z art. 22 ust 1 - 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 PZP oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust 1-2 ustawy, złożą wymagane i opisane w SIWZ oświadczenia i dokumenty. Informacja o oświadczeniach i dokumentach jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu. W celu potwierdzenia spełnienia warunków Oferenci zobowiązani są do przedstawienia w ofercie następujących dokumentów i oświadczeń: Wypełniony formularz oferty dla danej tabeli. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust. 1-2 ustawy (załącznik nr 2), aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez wykonawcę). W przypadku występowania pełnomocnika należy dołączyć pełnomocnictwo dla osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lubinnych dokumentów. Dokumenty stanowiące załączniki wymagane przez niniejsze SIWZ muszą zostać wypełnione przez oferenta bez wyjątku ściśle według warunków i postanowień w nich zawartych - bez dokonywania żadnych zmian i uzupełnień. Miejsca wykropkowane przeznaczone do wypełnienia muszą zostać prawidłowo wypełnione.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole-mis.pniewy.org
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Miś ul. Dworcowa 23 62-045 Pniewy.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.08.2013 godzina 09:00, miejsce: Przedszkole Miś ul. Dworcowa 23 62-045 Pniewy biuro Dyrektora na parterze.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: TABELA A* WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostk miary Ilość Marchew luzem kg60 Pietruszka korzeń kg50 Rzodkiewka świeża p pęczek 50 Sałata szt.50 Por korzeń kg30 Cebula biała kg40 Buraki czerwone kg80 Seler korzeń kg60 Jabłka lobo kg.100 Mandarynki kg80 Kiwi luz kg5 Cytryny kg8 Ziemniaki jadalne kg2000 Kapusta czerwona świeża kg 100 Kapusta pekińska szt. 50 Kalafior świeży szt.40 Pomidory luz kg 60 Ogórki szklarniowe kg60 Ogórki kwaszone kg 50 Kapusta kwaszona kg60 Kapusta biała główka kg kg 50 Pieczarki świeże luz kg 30 Banan kg100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt.15 Ogórki konserwowe 0,9l szt.35 Papryka świeża kg 5 Szczypior pęczek 30 Koper świeży pęczek 30 Natka pietruszki p.pęczek 30 Maliny 2,5 kg szt.30Jagody 2,5 kg szt.30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA B* MIĘSO I PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jedn Miary Ilość Kości od schabu kg200 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 120 Boczek wędzony wieprz. B k kg m30 Parówka gruba wieprzowa 30%tłkg80 Szynka wieprzowa wędzona got.kg90 Mięso wieprzowe mielone drobnekg80Mielonka zapiekana wieprzowa kg40 Mięso gulaszowe wieprzowekg100 Filet drobiowy z kurczakakg160 Żeberka wieprzowe kg50 Porcje rosołowe z kurczaka kg 20 Kiełbasa wieprzowa grubakg160 Udka z kurczakakg80 mKarkówka b k wieprzowakg90 Kaszanka kg 60Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 90Wątróbka wieprzowa kg60 Parówka drobiowa cienka kg 90 Kotlet schabowy b k kg 45 Pasztet drobiowy kg 60 Smalec luz kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: TABELA C* MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 2,5 kg op. szt. 80 Truskawki mrożone 2,5 kg op.. szt. 60 Mieszanka warzywna paski 2,5 kg op. szt. 80 Brokuły mrożone 2,5 kg op. szt. 60Zupa pieczarkowa, 2,5 kg op. szt. 40 Zupa kalafiorowa, 2,5 kg op. szt. 50Zupa jarzynowa, 2,5 kg op. szt. 50Kalafior, 2,5 kg op. szt.50 Pyzy drożdżowe op.9sztszt 200 Groszek zielony, 2,5 kg op.szt.50 Marchew z groszkiem, 2,5 kg op.szt.50 Wiśnie drążone 2,5 kg op.szt.10 Kompotowe 2,5 kg op. szt. 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: TABELA D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500 kg200 Ryż długoziarnisty kg80Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt.15 Kasza jęczmienna średnia luz kg30 Kasza manna 1kg szt.15 Kisiel różne smaki 40 g szt.300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt.15 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt.500 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt.30 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt.800 Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt.150 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt.80 Dżemy różne smaki 0,90 l szt.60 Kakao naturalne 200 g op.szt.10 nMajonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt.50 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt.3 Płatki kukurydziane 250 g op.szt.60 Groch połówki kg.40 Fasola sucha luz kgszt.40 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt.50 Galaretka różne smaki 0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 36g szt.30 Drożdże piekarskie 100g szt.60 Ketchup łagodny 500g szt. 5 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt.20 Sól 1kg szt.60 Liść laurowy 10g szt.30 Cukier waniliowy 32g szt.60 Cukier puder 0,5kg szt.40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt.30 Rodzynki 200g szt.5 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt.30 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt.30 Kukurydza konserwowa 400 ml szt.30 Groszek zielony puszka 400ml szt.30Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt.50 Cynamon 20 g szt.20 Ziele angielskie 100g szt.30 Mąka ziemniaczana 1kg kg5 Olej roślinny, 1l szt.120 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt.40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt.80 Pasztet drobiowy 131g op. Szt. 100 Woda niegazowana 5l szt. 300 Imbir 100 g szt.30 Czosnek szt.30 Bazylia 100 g szt.30 Oregano 100 g szt.30 herbaty ziołowe szt. 30 ryż ciemny kg 30 kasza gryczana kg 30 zioła prowasalskie szt. 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: TABELA E* SŁODYCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jedn. Miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt.5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt.10 Wafle kakaowe b/czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt.20 Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt.3 Biszkopty 120g op. szt.100 Baton mleczny 23,5g 30szt op display szt.20 Draże różne smaki 100g op. szt.250 Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op. szt. 10 Figurki czekoladowe -mikołaje szt.280.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: TABELA F* PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jedn. Miary IlośćChleb baltonowski krojony 0,6 kg szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt.400 Bułka firmowa 0,06 kg szt.3500 Bułka maślana 0,05 kg szt.2500 Chleb pszenny 0,35 kgszt.600 Drożdżówki szt.500 Bułka tarta 1 kg szt.50 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-9, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: TABELA G* NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 400 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 Ser salami luz kg 60 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt.180 Jajka kurze świeże średnie szt.1800Mleko 2% folia 0,9l op. szt.1200 Serdelek topiony kiełbaski 100g szt.150 Ser kanapkowy 150g op.szt.150 Ser królewski luz kg50 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WEszt.50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10 Jogurt smakowy 125g szt. 1200 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt.20 Margaryna zwykła250g szt.220Masło śmietankowe200g op. zaw. 86%tł.szt.1700.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-9, 13.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Sos pieczeniowy 3kg op.szt.2 Majeranek 0,25kg op szt.5 Delikat do mięs i innych potraw 600g op.szt.3 Delikat do drobiu 600g op. szt. 3 Delikat do mięs 4,8 kg op. szt.1Delikat do ryb 600g op.szt. 1Przyprawa szefa kuchni 1kg op.szt. 5 Makaron świderki, 100% pszenicy Durum 3kg op. szt.27 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 3kgop.szt.5 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 3kgop.szt.6 Makaron koła 100% pszenicy Durum 3kgop.szt.27 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt.18 Makaron kokardki 100% pszenicy Durum 3kg op.szt.27 Soki wysokosłodzone 5l szt. 30 Sos myśliwski 1,1 kg op. szt 2 Herbata granulowana 100 g op. szt. 100 Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 Pieprz mielony 0,5 kg szt. 3 Przyprawa w płynie 1l szt. 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: TABELA I* RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op. Kg 60 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. Kg 60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2,5 kg op. Szt 4.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.