eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Popów › Dostawy artykułów spożywczych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-01-27

Popów: Dostawy artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 31109 - 2011; data zamieszczenia: 27.01.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 362921 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Służba Więzienna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy na potrzeby Ośrodka Szkolenia SłuSby Więziennej dostawy artykułów spoSywczych Wykonawca dostarczy produkty wytworzone zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie Sywności i Sywienia ( Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy. Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, po uprzednim zgłoszeniu. Wykonawca zrealizuje dostawy do siedziby zamawiającego własnym transportem na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne do przewozu artykułów Sywnościowych. Szczegółowy opis produktów objętych dostawami znajduje sie poniSej.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy dostawy zup i sosów w proszku - opis przedmiotu zamówienia, szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia J.m. Ilość 1.Zupa borowikowa 15891400-4 Zupa krem z borowików. Op. jedn. 1-3 kg Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, skrobia, borowiki suszone nie mniej niż 5%, białka mleka, ekstrakt grzybowy suszony (pieczarki, borowiki) nie mniej niż 2,9 %; cebula suszona, aromaty, natka pietruszki, pieprz. PN-A-94052 kg 20 2.Zupa szparagowa 15891400-4 Op. jedn. 1- 3 kg. Składniki: skrobia, tłuszcz roślinny, szparagi suszone nie mniej niż 8 %, mąka pszenna, cebula suszona, cukier, białka mleka, PN-A-94052 kg 20 3.Zupa pieczarkowa 15891400-4 Op. jedn. 1- 3 kg. Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, ekstrakt z pieczarek nie mniej niż 2 %, pieczarki suszone nie mniej niż1,5%, cebula prażona, aromaty, pieprz. PN-A-94052 kg 20 4.Żurek w proszku 15891400-4 Op. jedn.1 - 3kg. Składniki: skrobia, mleko odtłuszczone w proszku, mąka żytnia nie mniej niż 14,5 %, sól, płatki ziemniaczane, boczek wieprzowy wędzony prażony nie mniej niż 5,%, tłuszcz roślinny, cebula prażona, ekstrakt drożdżowy, suszony, czosnek, majeranek, liść laurowy, pieprz. PN-A-94052 kg 30 5.Sos myśliwski 15871200-6 Op. jedn. 0,5-2 kg. Składniki: zasmażka( mąka pszenna, tłuszcz roślinny, boczek wieprzowy wędzony prażony nie mniej niż 5,5 %, pieczarki suszone nie mniej niż 5 %, sól, tłuszcz roślinny, substancje wzmacniające smak i zapach, cebula suszona nie mniej niż 2,5%, liść laurowy, majeranek. PN-A-94050 kg 10 6.Rosół z kury 15871200-6 Op. jedn. 1 - 3 kg Składniki: sól , substancje wzmacniające smak i zapach, tłuszcz kurzy (2- 8%), aromaty ( w tym pochodne mleka i jaj), skrobia, mięso kurze suszone (0,6-2 %), cebula prażona, przyprawy, pieprz biały, gałka muszkatołowa. kg 20 7.Sos pieczarkowo-borowikowy 15871200-6 Op. jedn. 0,5-2kg. Składniki: zasmażka, ( mąka pszenna, tłuszcz roślinny), tłuszcz roślinny, sól, ekstrakt z pieczarek suszony nie mniej niż 4 %, białka mleka, substancje wzmacniające smak i zapach, pieczarki suszone nie mniej niż 1,5%, borowiki suszone nie mniej niż1 %, mąka pszenna, ekstrakt drożdżowy suszony, aromaty, natka pietruszki suszona, cukier, PN-A-94050 kg 10 8.Sos sałatkowy ogrodowy 15871200-6 Op. jedn. 0,5-2kg. Składniki: laktoza, sól, cukier, natka pietruszki, gorczyca, szczypiorek, cebula, olej roślinny, ekstrakt drożdżowy suszony, pieprz, czosnek. PN-A-94050 kg 20 9.Sos z zielonym pieprzem 15871200-6 Op. jedn. 0,5-2 kg Składniki: zasmażka ( mąka pszenna, tłuszcz roślinny, ) sól, tłuszcz roślinny, ; aromaty ( w tym pszenica) , cukier, pieprz zielony liofilizowany nie mniej niż 1,5%), pieprz, czosnek, majeranek PN-A-94050 kg 10 10.Zupa brokułowa 15891400-4 Op. jedn. 1- 3kg. Składniki: mąka pszenna, skrobia, sól, tłuszcz roślinny, brokuły suszone nie mniej niż 6 %, białka mleka, cukier, aromaty, cebula suszona, ekstrakt drożdżowy suszony, pieprz, gałka muszkatołowa. PN-A-94052 kg 20 11.Sos grzybowy 15871200-6 Op. jedn. 0,5-2kg. Składniki: zasmażka ( mąka pszenna, tłuszcz roślinny), tłuszcz roślinny, laktoza, pieczarki suszone nie mniej niż 4 %, sól, białka mleka, ekstrakt grzybowy suszony, (pieczarka, borowik) nie mniej niż 2,5 %, smak i zapach; glutaminian sodu, mąka pszenna, borowiki suszone nie mniej niż 1,5%, aromaty, ekstrakt drożdżowy suszony, barwnik; PN-A-94050 kg 10 12.Zupa porowa 15891400-4 Op. jedn. 1-3 kg Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, sól, skrobia, por suszony nie mniej niż 6,5%, substancja wzmacniająca smak i zapach. PN-A-94050 kg 20 13.Sos tomato pronto 15894000-1 Op. jedn. 1-3 kg Baza sosu pomidorowego z kawałkami pomidorów o płynnej konsystencji. Składniki: pomidory nie mniej niż 78%, koncentrat pomidorowy nie mniej niż 18 %, olej roślinny, sól, cukier, cebula suszona, PN-A-94050 kg 20 14.Sos do spagetti 15871200-6 Sos do spagetti Bolognese. Op. jedn. 0,5-2kg PN-A94050 kg 10 15.Sos węgierski 15871200-6 Op. jedn. 0,5-2kg. Składniki: pomidory suszone nie mniej niż 31 %, sól, cukier, tłuszcz roślinny, papryka nie mniej niż 4%, boczek wędzony prażony nie mniej niż 3,4%, skrobia, cebula suszona, pieprz czarny, PN-A-94050 kg 10.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.89.14.00 - Zupy 15.87.12.00 - Sosy, mieszanki przypraw i mieszanki przypraw korzennych .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa zup i sosów w proszku

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Mr COOK CORP., KATOWICE, uL. Panewnicka 87, 40-761 KATOWICE, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6383,96 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6941,20

  • Oferta z najniższą ceną: 2576,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6941,20

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.