eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowy WiśniczSukcesywne dostawy mięsa i jego przetworów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-10

Nowy Wiśnicz: Sukcesywne dostawy mięsa i jego przetworów
Numer ogłoszenia: 307719 - 2008; data zamieszczenia: 10.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , 32-720 Nowy Wiśnicz, woj. małopolskie, tel. 014 612-85-66, faks 014 6128569.

  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy mięsa i jego przetworów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa asortymentowa, kod CPV, Klasa jakości handlowej, Roczna wiel. zamówienia/kg/ 1.Mięso wołowe gulaszowe II - mięso karku, podgardla, udźca, bez ścięgien z zawartością tłuszczu do 5% 15111190-7 PN-88/A-82003 PN-65/A-82000, PN/A-82014 7.100,00 Mięso wieprzowe gulaszowe II - mięso z szynki, łopatki, karczku i schabu bez ścięgien z zawartością tłuszczu do 8% 15113000-3 PN-86/A-82002 PN-65/A-82000 , PN/A-82014 3.500,00 Pieczeń wiedeńska 15131130-5 PN-A-82007 700,00 Salceson zwykły 15131130-5 PN-A-82007 900,00 Kiełbasa mortadela 15131130-5 PN-A-82007 2.200,00 Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 PN-A-82007 3.700,00 Lunch 15131130-5 PN-A-82007 1.900,00 Parówki cienkie wieprzowe 15131130-5 PN-A-82007 1.900,00 Szynka tyrolska 15131130-5 PN-A-82007 2.800,00 Kaszanka 15131134-3 PN-A-82007 400,00 Kiełbasa drobiowa cienka 15131135-0 PN-A-86526 800,00 Parówki cienkie drobiowe 15131135-0 PN-A-86526 350,00 Kiełbasa szynkowa drobiowa 15131135-0 PN-A-86526 700,00 Pasztetowa domowa 15131310-1 PN-A-82007 600,00 Boczek gotowany wędzony 15131220-3 PN-A-82007 500,00 2.Konserwa wieprzowa z otwieraczem 15131000-5 PN-A-82022 skład na bazie wyłącznie mięsa wieprzowego 1.000,00 Pasztet wieprzowy - konserwa z otwieraczem 15131300-8 PN-A-82022 500,00 Pasztet drobiowy - konserwa z otwieraczem 15131300-8 PN-A-86525 skład na bazie wyłącznie drobiu 700,00 3.Ćwiartka kurczaka tylnia mrożona 15112100-7 PN-A-86524 1.000,00 Wątroba drobiowa mrożona 15112300-9 PN-A-86524 1.400,00 Mięso gulaszowe z indyka PII - mięso bez skóry i kości z zawartością tłuszczu do 4% 15112120-3 PN-A-86524 500,00 4.Słonina bez skóry 15412100-0 PN-85/A-85800 850,00 Smalec 15412100-0 PN-90/A-85802 850,00.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.90 - 15.11.11.90 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 04.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Na ogólnych warunkach ustawy Prawo Zamówień Publicznych.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a/ wypełniony formularz ofertowy, b/ oświadczenie , że nie podlega wykluczeniu z postępowania, c/ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert / w oryginale lub kopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem/..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny 32-720 Nowy Wiśnicz Dział Kwatermistrzowski.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.11.2008 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny 32-720 Nowy Wiśnicz Sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: do 24.12.2008.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy mięsa wołowego i wieprzowego oraz ich przetworów..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.90-7, 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 04.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy konserw mięsnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jak w opisie głównym.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 04.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy mięsa i podrobów drobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7, 15.11.23.00-9, 15.11.21.20-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 04.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawy słoniny i smalcu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jak w opisie głównym.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 04.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.