To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-02-25
Suchożebry: Zapewnienie wyżywienia uczniów podczas zajęć w ramach projektu ,,Szansa dla dzieci ze szkoły w Krześlinie,,
Numer ogłoszenia: 30576 - 2011; data zamieszczenia: 25.02.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 12952 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Suchożebry, ul. Aleksandry Ogińskiej 11, 08-125 Suchożebry, woj. mazowieckie, tel. 0-25 63 145 15, faks 0-25 63 145 15.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zapewnienie wyżywienia uczniów podczas zajęć w ramach projektu ,,Szansa dla dzieci ze szkoły w Krześlinie,,.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem postępowania jest usługa pn: Zapewnienie wyżywienia uczniów podczas zajęć w ramach projektu ,,Szansa dla dzieci ze szkoły w Krześlinie,, , w tym: Zadanie I Przygotowanie i dowiezienie następujących posiłków wraz z zapewnieniem naczyń jednorazowych (włącznie z odbiorem niespożytych posiłków i zużytych naczyń ) oraz wydawanie posiłków w Szkole Podstawowej w Krześlinie dla 30 uczniów przez 5 dni w okresie ferii zimowych w województwie mazowieckim w 2011r. do godz. 1030. przewiduje się 150 posiłków - przez 1 posiłek rozumieć należy: - 1 jogurt owocowy o pojemności każdy 250 ml - 1 bułka słodka (pączek, bułka z serem, bułka z budyniem) - 1 kanapka(chleb lub bułka zwykła, masło śmietankowe, wędlina typu szynka; warzywa: sałata lub ogórek lub pomidor) - 1 sok owocowy -250 ml - 1 owoc (jabłko, banan, kiwi, pomarańcza). Zadanie II Przygotowanie i dowiezienie gorących posiłków w termosach wraz z zapewnieniem naczyń styropianowych i sztućców (włącznie z odbiorem termosów, niespożytych posiłków i zużytych naczyń i sztućców) oraz wydawanie posiłków w Szkole Podstawowej w Krześlinie dla 55 uczniów w roku 2011 z wyłączeniem ferii zimowych i wakacji około 2 razy w tygodniu do godz. 1300. Przewiduje się 1680 posiłków, przez 1 posiłek rozumieć należy: zgodnie z pkt. 3.2. Zadanie III Przygotowanie i dowiezienie gorących posiłków w termosach wraz z zapewnieniem naczyń styropianowych i sztućców (włącznie z odbiorem termosów, niespożytych posiłków i zużytych naczyń i sztućców) oraz wydawanie posiłków w Szkole Podstawowej w Krześlinie dla 20 uczniów około raz w miesiącu w sobotę w 2011r. z wyłączeniem ferii zimowych w województwie mazowieckim i wakacji do godz. 1030. Przewiduje się 210 posiłków, przez 1 posiłek rozumieć należy: zgodnie z pkt. 2. Zadanie IV Przygotowanie i dowiezienie poczęstunku wraz z zapewnieniem naczyń jednorazowych oraz wydawanie posiłków w Szkole Podstawowej w Krześlinie dla 100 uczestników (zestawów) (uczniów i rodziców) podczas festynu czerwcu 2011r. Wykonawca zobowiązany jest przygotować i dostarczyć posiłki, przez 1 zestaw rozumieć należy: lód na patyku, ciepła kiełbaska- 150g, chleb-2 kromki, surówka-100g., słodycze-100g, niegazowane napoje-soki-450ml, owoce-2 sztuki. 2. Dotyczy Zadania II III. Wykonawca zobowiązany jest przygotować i dostarczyć posiłki, przez które rozumieć należy gorące posiłki o wartości odżywczej i kalorycznej co najmniej 450 kalorii. Zupy należy przygotowywać na wywarach jarskich (warzywnych) lub mięsnych. Podprawianie zup niskotłuszczową śmietaną lub mlekiem, albo masłem czy mąką, sporadycznie zasmażką. Stosowanie tłuszczów roślinnych, a ograniczanie tłuszczów zwierzęcych, duży udział warzyw w posiłkach. Obiady winny mieć formę dwudaniowego gorącego posiłku serwowanego w następujący sposób: a) zupa ( 300 mililitrów) b) drugie danie: - ziemniaki gotowane, albo zamiennik typu: makaron, ryż, kasza 200g + mięso 100g + surówka - 100 g;+ kompot-250 mililitrów - dania typu np. pierogi, naleśniki, kopytka, makaron z sosem, danie bezmięsne lub krokiety 200g,+ kompot-250 mililitrów 3.Warunki wykonania zamówienia wymienione w lit. a) - g) dotyczą wszystkich zadań, natomiast warunki wymienione w lit. h) i i) dotyczą zadań I, II i III. a) Wykonawca zapewni osobę do wydawania posiłków, która posiada aktualną książeczkę zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych. b) Osoba wydająca posiłki zobowiązana jest do zachowania czystości osobistej i używania odzieży ochronnej. c) Posiłki będą wydawane w miejscu do wydawania posiłków udostępnionym i wyznaczonym przez Zamawiającego. d) Wykonawca zobowiązany jest do: - Zagospodarowania resztek pokonsumpcyjnych i zużytych naczyń jednorazowych zgodnie z przepisami o ochronie środowiska i o odpadach; - Przygotowania i przechowywania próbek wszystkich potraw wchodzących w skład każdego posiłku na zasadach i do celów wskazanych w art. 71 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.. e) Wykonawca będzie dostarczać posiłki samochodem dopuszczonym do przewozu żywności decyzją państwowego inspektora sanitarnego. f) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości i rodzaju dostarczanych posiłków w zależności od zaistniałych potrzeb pod warunkiem, że zmiany nie spowodują zwiększenia ceny zamówienia określonej w umowie na jego realizację. g) Szczegółowe terminy wykonywania zamówienia (dostawy posiłków) Zamawiający będzie podawał Wykonawcy nie później niż 7 dni przed datą dostawy danego posiłku. h) Wykonawca przedłoży koordynatorowi projektu jadłospis na co najmniej 5 dni. i) O zmianie w ilości zamawianych obiadów Zamawiający informuje Wykonawcę najpóźniej do godziny 9:00 w dniu w którym posiłek ma być wydany;.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.31.00 - Usługi w zakresie posiłków szkolnych 55.52.40.00 - Usługi dostarczania posiłków do szkół .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie współfinansowane w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013r Priorytet. IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, działanie 9.1. Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2 Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług edukacyjnych.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: ZADANIE I
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Adam Filipczuk prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą: Pizzeria DOMENICO, Ul. A. Ogińskiej 15, 08-125 Suchożebry, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1203,70 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1350,00
Oferta z najniższą ceną: 1350,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1425,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: ZADANIE II
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Adam Filipczuk prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą: Pizzeria DOMENICO, Ul. A. Ogińskiej 11, 08-125 Suchożebry, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 46666,67 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 19320,00
Oferta z najniższą ceną: 19320,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20160,00
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: ZADANIE III
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Adam Filipczuk prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą: Pizzeria DOMENICO, Ul. A. Ogińskiej 11, 08-125 Suchożebry, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5833,33 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2415,00
Oferta z najniższą ceną: 2415,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2520,00
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: ZADANIE IV
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.02.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Adam Filipczuk prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą: Pizzeria DOMENICO, Ul. A. Ogińskiej 11, 08-125 Suchożebry, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1388,89 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2400,00
Oferta z najniższą ceną: 2400,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2500,00
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków uczniom do szkół na terenie Gminy Radziłów w 2026 roku
- Usługi restauracyjne dla potrzeb dzieci i młodzieży uczęszczających do Zespołu Szkół nr 21 we Wrocławiu. CPV 55.52.31.00-3, 55.52.40.00-9, 55.52.00.00-1, 55.52.12.00-0.
- WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA PUBLICZNEGO IM. ŚW. JANA PAWŁA II W SIECHNICACH
- Prowadzenie stołówki szkolnej wraz z przygotowaniem , dowiezieniem i wydaniem posiłków w placówkach oświatowych na terenie Gminy Świętajno w 2026 r.
- Usługa cateringu - przygotowanie i dostawa wyżywienia dla dzieci z Gminnego Żłobka w Żmigrodzie
- Przygotowywanie i dostarczanie (od poniedziałku do piątku) obiadów dwudaniowych i napoju dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 28 w Gliwicach w roku szkolnym 2025/2026
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





