eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-08-17

Warszawa: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia
Numer ogłoszenia: 304290 - 2012; data zamieszczenia: 17.08.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 223102 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Agencja Rynku Rolnego, ul. Nowy Świat 6/12, 00-400 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 6617272, faks 22 661 73 79.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, odpowiednio dla każdej części znajduje się w Istotnych Postanowieniach Umowy (IPU), w dokumencie Wytyczne i Harmonogram (załączniki od nr 2 do IPU). Podział na zadania częściowe wraz z przyporządkowaniem do Oddziałów Terenowych ARR zamieszczono poniżej: 1) zadanie częściowe nr 1: Oddział Terenowy ARR Białystok; 2) zadanie częściowe nr 2: Oddział Terenowy ARR Lublin; 3) zadanie częściowe nr 3: Oddział Terenowy ARR Warszawa; 4) zadanie częściowe nr 4: Oddział Terenowy ARR Lublin; 5) zadanie częściowe nr 5: Oddział Terenowy ARR Kraków; 6) zadanie częściowe nr 6: Oddział Terenowy ARR Opole; 7) zadanie częściowe nr 7: Oddział Terenowy ARR Poznań; 8) zadanie częściowe nr 8: Oddział Terenowy ARR Poznań; 9) zadanie częściowe nr 9: Oddział Terenowy ARR Wrocław; 10) zadanie częściowe nr 10: Oddział Terenowy ARR Gorzów Wielkopolski. 3. Wykonawca może złożyć ofertę maksymalnie na 3 zadania częściowe.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80.31.00.00 - Usługi edukacji młodzieży 80.40.00.00 - Usługi edukacji osób dorosłych oraz inne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Stowarzyszenie Uroczysko, ul. Nowy Świat 56, 16-030 Supraśl, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 19803,00

  • Oferta z najniższą ceną: 19803,00 / Oferta z najwyższą ceną: 19803,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.08.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Doskonalenia Zawodowego w Lublinie, ul. Królewska 15, 20-109 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5000,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5000,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Cook Wojciech Wołosowski, ul. Ablewicza 13A m.3, 33-100 Tarnów, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4400,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5200,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5200,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Fit-Med Aleksandra Woźniak-Śliczna, Biadacz-Kamienisko 6, 46-233 Bąków, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5950,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5950,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5950,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sebastian Gołębiewski, ul. Mińska 62/30, 03-828 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3350,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4120,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4120,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4120,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sebastian Gołębiewski, ul. Mińska 62/30, 03-828 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3700,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4550,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4550,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4550,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.08.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gourmet Grzegorz Wiatrowski, ul. Potokowa 28A, 54-105 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 25830,00

  • Oferta z najniższą ceną: 25830,00 / Oferta z najwyższą ceną: 25830,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 10   

Nazwa: Przeprowadzenie warsztatów szkoleniowych oraz pokazów kulinarnych dotyczących produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych oraz zasad zdrowego żywienia

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hotel i restauracja Duet s.c. Janusz i Joanna Abramowicz, ul. Reja 3, 68-300 Lubsko, kraj/woj. lubuskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8400,00

  • Oferta z najniższą ceną: 8400,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8400,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.