eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Świdwin › Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2012

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-02-01

Świdwin: Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2012
Numer ogłoszenia: 30352 - 2012; data zamieszczenia: 01.02.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Świdwiński , ul. Mieszka I 16, 78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3650301, 3650335, faks 094 3650330.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2012.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I : 1. Banany kg 120 2. Buraki Miesiąc I-III kg 100 Miesiąc IV-VI kg 60 Miesiąc VII-IX kg 25 Miesiąc X-XII kg 80 3. Cebula Miesiąc I-III kg 42 Miesiąc IV-VI kg 30 Miesiąc VII-IX kg 14 Miesiąc X-XII kg 55 4. Fasola Jaś gruba Miesiąc I-III kg 18 Miesiąc IV-VI kg 18 Miesiąc VII-IX kg 15 Miesiąc X-XII kg 20 5. Groch polówki kg 50 6. Jabłka Miesiąc I-III kg 180 Miesiąc IV-VI kg 145 Miesiąc VII-IX kg 65 Miesiąc X-XII kg 200 7. Kapusta kiszona Miesiąc I-III kg 80 Miesiąc IV-VI kg 75 Miesiąc VII-IX kg 35 Miesiąc X-XII kg 95 8. Kapusta czerwona kg 20 9. Kapusta biała Miesiąc I-III kg 90 Miesiąc IV-VI kg 18 Miesiąc VII-IX szt. 20 Miesiąc X-XII szt. 25 10. Kalafior sezon Miesiąc VIII-X szt. 15 11. Koper świeży Miesiąc IV-VI szt. 15 Miesiąc VII-IX szt. 30 Miesiąc X-XII szt. 15 12. Cytryna kg 30 13. Kapusta pekińska Miesiąc I-III kg 30 Miesiąc IV-VI kg 17 Miesiąc VII-IX kg 10 Miesiąc X-XII kg 30 14. Marchew Miesiąc I-III kg 70 Miesiąc IV-VI kg 65 Miesiąc VII-IX kg 55 Miesiąc X-XII kg 125 15. Mandarynki Miesiąc I-II kg 18 Miesiąc III-V kg 5 Miesiąc X-XII kg 30 16. Ogórek kiszony Miesiąc I-III kg 65 Miesiąc IV-VI kg 30 Miesiąc VII-IX kg 20 Miesiąc X-XII kg 55 17. Ogórek świeży sezon Miesiąc V-VII kg 45 Miesiąc VIII-X kg 25 18. Pomidory kl. I sezon Miesiąc VI-X kg 20 19. Pory Miesiąc I-III kg 10 Miesiąc IV-VI kg 10 Miesiąc VII-IX kg 4 Miesiąc X-XII kg 16 20. Pomarańcze Miesiąc XII kg 10 21. Pieczarki Miesiąc I-III kg 30 Miesiąc IV-VI kg 20 Miesiąc VII-IX kg 15 Miesiąc X-XII kg 50 22. Papryka czerwona kl. I Miesiąc I - VI kg 12 Miesiąc IX-X kg 10 Miesiąc XI-XII kg 8 23. Pietruszka korzeń Miesiąc I-III kg 6 Miesiąc IV-VI kg 4 Miesiąc VII-IX kg 7 Miesiąc X-XII kg 18 24. Rzodkiew biała kg 40 25. Rzodkiewka Miesiąc IV-VI pęczek 10 Miesiąc IX-XI pęczek 10 26. Seler korzeń Miesiąc I-III kg 5 Miesiąc IV-VI kg 5 Miesiąc VIII-IX kg 10 Miesiąc X-XII kg 50 27. Szczypior Miesiąc I-III szt. 30 Miesiąc IV-VI szt. 25 Miesiąc VII-IX szt. 10 Miesiąc X-XII szt. 30 28. Sałata zielona Miesiąc IV-VI szt. 15 Miesiąc IX-X szt. 15 29. Śliwy sezon Miesiąc IX kg 10 30. Truskawki sezon V-VII kg 10 31. Kiwi szt. 200 32. Ziemniaki Miesiąc I-III kg 1100 Miesiąc IV-VI kg 900 Miesiąc VII-IX kg 400 Miesiąc X-XII kg 1100 Część II : 1. Chleb zwykły (krojony 0,60 kg) szt. 1900 2. Bułka pszenna (0,07kg) szt. 2000 3. Chleb graham (krojony 0,40kg) szt. 400 4. Chleb razowy (krojony 0,40kg) szt. 200 5. Drożdżówki ( 0,10kg) szt. 100 6. Pączek ( 0,07kg) szt. 200 7. Bułka tarta kg 30 Część III : 1. Brokuł opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 30 2. Bukiet warzyw (marchew, kalafior, brokuł ) opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 60 3. Fasolka szparagowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 70 4. Kalafior opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 5. Marchew karbowana opak. 4x 2,5kg = 10kg kg 40 6. Mieszanka. kompotowa 4-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 700 7. Mieszanka warzywna 9-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 80 8. Mieszanka chińska kg 40 9. Groszek zielony opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 10. Filet rybny z dorsza bez skóry, bez glazury kg 170 11. Włoszczyzna paski opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 250 12. Pierogi z kapustą i grzybami kg 30 13. Kluski śląskie kg 80 14. Pyzy z mięsem kg 80 Część IV: 1. Jaja kurze 60 - 70g szt. 3200 Część V: 1. Aromaty do ciast (6ml) szt. 10 2. Proszek do pieczenia 20g szt. 20 3. Musztarda stołowa 180g szt. 25 4. Budyń b/c (różne smaki) 40 g szt. 30 5. Rosół drobiowy w kostce 120g szt. 60 6. Cukier kryształ 1 kg kg 380 7. Kwasek cytrynowy 20g szt. 50 8. Chrzan tarty 270 g szt. 50 9. Cukier waniliowy 20 g szt. 40 10. Cynamon 20 g szt. 10 11. Dżem wysokosłodzony /różne smaki/ 270g szt. 60 12. Marmolada wieloowocowa 500g szt. 70 13. Galaretki owocowe 90 g szt. 20 14. Groszek konserwowy 400 g szt. 40 15. Keczup 500g szt. 50 16. Koncentrat pomidorowy 30% 200g szt. 100 17. Koncentrat pomidorowy 30% 850g szt. 20 18. Herbata ekspresowa28g szt. 170 19. Kukurydza 400g szt. 40 20. Majonez 700ml szt. 70 21. Majonez 260g szt. 60 22. Ogórki konserwowe0,9l szt. 25 23. Papryka konserwowa0,9l szt. 40 24. Sałatka warzywna0,9l szt. 35 25. Szczaw konserwowy0,9l szt. 10 26. Kasza gryczana 1kg kg 60 27. Kasza jeczmienna 1kg kg 75 28. Kakao 100 % - 200 g szt. 45 29. Kawa Inka 150 g szt. 60 30. Kasza manna 1kg kg 20 31. Maka pszenna 1kg kg 220 32. Makaron (różne kształty) kg 200 33. Płatki kukurydziane kg 25 34. Płatki śniadaniowe (różne smaki) 25 35. Ryż 1kg kg 200 36. Czosnek granulowany 20g szt. 190 37. Liść laurowy 6g szt. 30 38. Majeranek 150g szt. 10 39. Papryka mielona słodka, ostra 20g szt. 140 40. Pieprz naturalny mielony 20g szt. 100 41. Przyprawa do kurczaka kg 3 42. Przyprawa do ryb kg 2 43. Przyprawa do mięsa wieprzowego kg 3 44. Sos sojowy 240g szt. 15 45. Ziele angielskie 20g szt. 25 46. Pasztet drobiowy 160g szt. 150 47. Sałatka z makreli 300g szt. 80 48. Mąka ziemniaczana kg 25 49. Sól jodowana 1kg kg 100 50. Powidła śliwkowe 500g szt. 30 51. Syrop owocowy 430ml szt. 20 52. Wiórki kokosowe 50g szt. 20 53. Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 30 54. Kisiel bez cukru 40g kg 30 55. Rodzynki 100g szt. 20 56. Olej uniwersalny 1l szt. 100 57. Frytura do smażenia kg 35 58. Margaryna 250g szt. 25 Część VI : I Mięso świeże 1. Szynka wieprzowa b/k kg 15 2. Karkówka wieprzowa b/k kg 90 3. Schab wieprzowy b/k kg 100 4. Łopatka wieprzowa b/k, b/s kg 450 5. Wołowina extra kg 65 6. Żeberka wieprzowe kg 50 7. Biodrówka kg 30 8. Wątroba wieprzowa kg 30 II Wędliny świeże: 1. Blok z indyka kg 20 2. Baleron z indyka kg 20 3. Kiełbasa piwna kg 45 4. Kiełbasa śląska kg 70 5. Kiełbasa szynkowa kg 30 6. Kiełbasa tyrolska kg 10 7. Kiełbasa żywiecka kg 55 8. Mielonka drobiowa kg 6 9. Parówki śląskie kg 90 10. Pasztetowa kg 45 11. Pieczeń rzymska kg 62 12. Polędwica z warzywami kg 32 13. Szynka mielona kg 71 14. Szynka wieprzowa kg 40 15. Wędzonka drobiowa kg 5 16. Kaszanka kg 68 17. Polędwica drobiowa kg 47 18. Kiełbasa zwyczajna kg 23 19. Mielonka konserwowa kg 2 20. Pieczeń drobiowa kg 6 21. Boczek parzony kg 28 22. Kiełbasa drobiowa kg 7 23. Kiełbasa biała kg 10 24. Baton szynkowy drobiowy kg 5 25. Filet z indyka pieczony kg 15 III Mięso drobiowe świeże: 1. Kurczak kg 130 2. Filet z kurczaka surowy kg 160 3. Udka z kurczaka kg 100 4. Wątróbka drobiowa kg 30 Część VII: 1. Jogurt owocowy 115g szt. 460 2. Jogurt naturalny 370. szt. 70 3. Jogurt owocowy 300g szt. 150 4. Jogurt owocowy 125g szt. 1250 5. Masło śmietankowe 82% kostka 200g kg 210 6. Mleko 2% świeże l. 1540 7. Mleko UHT 2% l. 640 8. Serki topione miks krążek 140g szt. 120 9 Serek topiony śmietankowy 100 g szt. 150 10. Ser żółty gouda/edamski kg 82 11. Śmietana 18% 400g szt. 610 12. Twaróg półtósty kg 90 13. Serek waniliowy w wiaderku kg 70.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6, 15.81.10.00-6, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-6, 15.50.00.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od obowiązku wnoszenia wadium.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: Wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują, w okresie ostatnich 3 lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, minimum 2 dostawy, odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia. Przez dostawę odpowiadającą rodzajem rozumie się cykliczną dostawę żywności przez okres min. 10 miesięcy. Nie określa się minimalnej wartości zamówienia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatswidwinski.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Sławoborzu ul. Lepińska 3, 78-314 Sławoborze tel. 94 36 470 13, fax. 94 36 470 13.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.02.2012 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Sławoborzu, ul. Lepińska 3, 78-314 Sławoborze..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: świeże warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Banany kg 120 2. Buraki Miesiąc I-III kg 100 Miesiąc IV-VI kg 60 Miesiąc VII-IX kg 25 Miesiąc X-XII kg 80 3. Cebula Miesiąc I-III kg 42 Miesiąc IV-VI kg 30 Miesiąc VII-IX kg 14 Miesiąc X-XII kg 55 4. Fasola Jaś gruba Miesiąc I-III kg 18 Miesiąc IV-VI kg 18 Miesiąc VII-IX kg 15 Miesiąc X-XII kg 20 5. Groch polówki kg 50 6. Jabłka Miesiąc I-III kg 180 Miesiąc IV-VI kg 145 Miesiąc VII-IX kg 65 Miesiąc X-XII kg 200 7. Kapusta kiszona Miesiąc I-III kg 80 Miesiąc IV-VI kg 75 Miesiąc VII-IX kg 35 Miesiąc X-XII kg 95 8. Kapusta czerwona kg 20 9. Kapusta biała Miesiąc I-III kg 90 Miesiąc IV-VI kg 18 Miesiąc VII-IX szt. 20 Miesiąc X-XII szt. 25 10. Kalafior sezon Miesiąc VIII-X szt. 15 11. Koper świeży Miesiąc IV-VI szt. 15 Miesiąc VII-IX szt. 30 Miesiąc X-XII szt. 15 12. Cytryna kg 30 13. Kapusta pekińska Miesiąc I-III kg 30 Miesiąc IV-VI kg 17 Miesiąc VII-IX kg 10 Miesiąc X-XII kg 30 14. Marchew Miesiąc I-III kg 70 Miesiąc IV-VI kg 65 Miesiąc VII-IX kg 55 Miesiąc X-XII kg 125 15. Mandarynki Miesiąc I-II kg 18 Miesiąc III-V kg 5 Miesiąc X-XII kg 30 16. Ogórek kiszony Miesiąc I-III kg 65 Miesiąc IV-VI kg 30 Miesiąc VII-IX kg 20 Miesiąc X-XII kg 55 17. Ogórek świeży sezon Miesiąc V-VII kg 45 Miesiąc VIII-X kg 25 18. Pomidory kl. I sezon Miesiąc VI-X kg 20 19. Pory Miesiąc I-III kg 10 Miesiąc IV-VI kg 10 Miesiąc VII-IX kg 4 Miesiąc X-XII kg 16 20. Pomarańcze Miesiąc XII kg 10 21. Pieczarki Miesiąc I-III kg 30 Miesiąc IV-VI kg 20 Miesiąc VII-IX kg 15 Miesiąc X-XII kg 50 22. Papryka czerwona kl. I Miesiąc I - VI kg 12 Miesiąc IX-X kg 10 Miesiąc XI-XII kg 8 23. Pietruszka korzeń Miesiąc I-III kg 6 Miesiąc IV-VI kg 4 Miesiąc VII-IX kg 7 Miesiąc X-XII kg 18 24. Rzodkiew biała kg 40 25. Rzodkiewka Miesiąc IV-VI pęczek 10 Miesiąc IX-XI pęczek 10 26. Seler korzeń Miesiąc I-III kg 5 Miesiąc IV-VI kg 5 Miesiąc VIII-IX kg 10 Miesiąc X-XII kg 50 27. Szczypior Miesiąc I-III szt. 30 Miesiąc IV-VI szt. 25 Miesiąc VII-IX szt. 10 Miesiąc X-XII szt. 30 28. Sałata zielona Miesiąc IV-VI szt. 15 Miesiąc IX-X szt. 15 29. Śliwy sezon Miesiąc IX kg 10 30. Truskawki sezon V-VII kg 10 31. Kiwi szt. 200 32. Ziemniaki Miesiąc I-III kg 1100 Miesiąc IV-VI kg 900 Miesiąc VII-IX kg 400 Miesiąc X-XII kg 1100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: wyroby piekarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb zwykły (krojony 0,60 kg) szt. 1900 2. Bułka pszenna (0,07kg) szt. 2000 3. Chleb graham (krojony 0,40kg) szt. 400 4. Chleb razowy (krojony 0,40kg) szt. 200 5. Drożdżówki ( 0,10kg) szt. 100 6. Pączek ( 0,07kg) szt. 200 7. Bułka tarta kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: mrożone artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brokuł opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 30 2. Bukiet warzyw (marchew, kalafior, brokuł ) opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 60 3. Fasolka szparagowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 70 4. Kalafior opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 5. Marchew karbowana opak. 4x 2,5kg = 10kg kg 40 6. Mieszanka. kompotowa 4-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 700 7. Mieszanka warzywna 9-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 80 8. Mieszanka chińska kg 40 9. Groszek zielony opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 10. Filet rybny z dorsza bez skóry, bez glazury kg 170 11. Włoszczyzna paski opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 250 12. Pierogi z kapustą i grzybami kg 30 13. Kluski śląskie kg 80 14. Pyzy z mięsem kg 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: jaja kurze świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Jaja kurze 60 - 70g szt. 3200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Aromaty do ciast (6ml) szt. 10 2. Proszek do pieczenia 20g szt. 20 3. Musztarda stołowa 180g szt. 25 4. Budyń b/c (różne smaki) 40 g szt. 30 5. Rosół drobiowy w kostce 120g szt. 60 6. Cukier kryształ 1 kg kg 380 7. Kwasek cytrynowy 20g szt. 50 8. Chrzan tarty 270 g szt. 50 9. Cukier waniliowy 20 g szt. 40 10. Cynamon 20 g szt. 10 11. Dżem wysokosłodzony /różne smaki/ 270g szt. 60 12. Marmolada wieloowocowa 500g szt. 70 13. Galaretki owocowe 90 g szt. 20 14. Groszek konserwowy 400 g szt. 40 15. Keczup 500g szt. 50 16. Koncentrat pomidorowy 30% 200g szt. 100 17. Koncentrat pomidorowy 30% 850g szt. 20 18. Herbata ekspresowa28g szt. 170 19. Kukurydza 400g szt. 40 20. Majonez 700ml szt. 70 21. Majonez 260g szt. 60 22. Ogórki konserwowe0,9l szt. 25 23. Papryka konserwowa0,9l szt. 40 24. Sałatka warzywna0,9l szt. 35 25. Szczaw konserwowy0,9l szt. 10 26. Kasza gryczana 1kg kg 60 27. Kasza jeczmienna 1kg kg 75 28. Kakao 100 % - 200 g szt. 45 29. Kawa Inka 150 g szt. 60 30. Kasza manna 1kg kg 20 31. Maka pszenna 1kg kg 220 32. Makaron (różne kształty) kg 200 33. Płatki kukurydziane kg 25 34. Płatki śniadaniowe (różne smaki) 25 35. Ryż 1kg kg 200 36. Czosnek granulowany 20g szt. 190 37. Liść laurowy 6g szt. 30 38. Majeranek 150g szt. 10 39. Papryka mielona słodka, ostra 20g szt. 140 40. Pieprz naturalny mielony 20g szt. 100 41. Przyprawa do kurczaka kg 3 42. Przyprawa do ryb kg 2 43. Przyprawa do mięsa wieprzowego kg 3 44. Sos sojowy 240g szt. 15 45. Ziele angielskie 20g szt. 25 46. Pasztet drobiowy 160g szt. 150 47. Sałatka z makreli 300g szt. 80 48. Mąka ziemniaczana kg 25 49. Sól jodowana 1kg kg 100 50. Powidła śliwkowe 500g szt. 30 51. Syrop owocowy 430ml szt. 20 52. Wiórki kokosowe 50g szt. 20 53. Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 30 54. Kisiel bez cukru 40g kg 30 55. Rodzynki 100g szt. 20 56. Olej uniwersalny 1l szt. 100 57. Frytura do smażenia kg 35 58. Margaryna 250g szt. 25.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: mięso świeże, wędliny i drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: I Mięso świeże 1. Szynka wieprzowa b/k kg 15 2. Karkówka wieprzowa b/k kg 90 3. Schab wieprzowy b/k kg 100 4. Łopatka wieprzowa b/k, b/s kg 450 5. Wołowina extra kg 65 6. Żeberka wieprzowe kg 50 7. Biodrówka kg 30 8. Wątroba wieprzowa kg 30 II Wędliny świeże 1. Blok z indyka kg 20 2. Baleron z indyka kg 20 3. Kiełbasa piwna kg 45 4. Kiełbasa śląska kg 70 5. Kiełbasa szynkowa kg 30 6. Kiełbasa tyrolska kg 10 7. Kiełbasa żywiecka kg 55 8. Mielonka drobiowa kg 6 9. Parówki śląskie kg 90 10. Pasztetowa kg 45 11. Pieczeń rzymska kg 62 12. Polędwica z warzywami kg 32 13. Szynka mielona kg 71 14. Szynka wieprzowa kg 40 15. Wędzonka drobiowa kg 5 16. Kaszanka kg 68 17. Polędwica drobiowa kg 47 18. Kiełbasa zwyczajna kg 23 19. Mielonka konserwowa kg 2 20. Pieczeń drobiowa kg 6 21. Boczek parzony kg 28 22. Kiełbasa drobiowa kg 7 23. Kiełbasa biała kg 10 24. Baton szynkowy drobiowy kg 5 25. Filet z indyka pieczony kg 15 III Mięso drobiowe świeże 1. Kurczak kg 130 2. Filet z kurczaka surowy kg 160 3. Udka z kurczaka kg 100 4. Wątróbka drobiowa kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: mleko i produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jogurt owocowy 115g szt. 460 2. Jogurt naturalny 370. szt. 70 3. Jogurt owocowy 300g szt. 150 4. Jogurt owocowy 125g szt. 1250 5. Masło śmietankowe 82% kostka 200g kg 210 6. Mleko 2% świeże l. 1540 7. Mleko UHT 2% l. 640 8. Serki topione miks krążek 140g szt. 120 9 Serek topiony śmietankowy 100 g szt. 150 10. Ser żółty gouda/edamski kg 82 11. Śmietana 18% 400g szt. 610 12. Twaróg półtósty kg 90 13. Serek waniliowy w wiaderku kg 70.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.