To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-09-23
Bedlno: Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i podrobów
Numer ogłoszenia: 303096 - 2010; data zamieszczenia: 23.09.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 275584 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Wojszycach, Wojszyce 47, 99-311 Bedlno, woj. łódzkie, tel. 024 2821468, faks 024 2821468 w. 30.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Samorządu Terytorialnego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i podrobów.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i podrobów do siedziby Zamawiającego. W skład przedmiotu zamówienia wchodzą dostawy m.in. następujących towarów: mięso, produkty mięsne, wędliny, podroby, pasztety i inne. Szacunkowa ilość zamawianych przez Zamawiającego towarów w okresie obowiązywania umowy zawartej z wybranym Wykonawcą w wyniku rozstrzygnięcia niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego wynosi około: łopatka wieprzowa bez kości - ok. 1100 kg; karkówka wieprzowa bez kości - ok. 50 kg; schab wieprzowy bez kości - ok. 120 kg; szynka surowa wieprzowa bez kości - ok. 50 kg; żeberka wieprzowe paski - ok. 150 kg; boczek surowy bez żeber - ok. 40 kg; wieprzowina drobna kl. II - ok. 100 kg; mięso wieprzowe od szynki - ok. 200 kg; nogi wieprzowe przednie i tylne - ok. 200 kg; słonina bez skóry - ok. 140 kg; wątroba wieprzowa - ok. 80 kg; wołowina bez kości kl. II - ok. 60 kg; kiełbasy: krakowska parzona, szynkowa wieprzowa, piwna, tatrzańska, zielonogórska, golonkowa, szynkowa kanapkowa, żywiecka, cytrynowa, mortadela, biała surowa, zwyczajna, chłopska, śląska, toruńska, podwawelska, grilowa, parówka-serdelka, parówkowa, parówka cienka, serdelki cienkie, parówka cielęca, - ok. 3490 kg; przysmak śniadaniowy - ok. 240 kg; lunch meat - ok. 150 kg; mielonka drobiowa - ok. 50 kg; szynki: tyrolska, gotowana, wiejska, dębicka, bajeczna - ok. 330 kg; baleron gotowany - ok. 130 kg; boczek wędzony bez żeber - ok. 80 kg; rolada boczkowa - ok. 40 kg; wątrobianka, pasztetowa, kaszanka, czarne - ok. 390 kg; salceson włoski, szwabski, ozorkowy - ok. 320 kg; pieczenie i pasztety - ok. 270 kg; i inne..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.13.10 - Pasztety .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego WITMAS Stanisław Witkowski, Dąbrówka Wielka, ul. Dąbrowska 36, 95-100 Zgierz, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 78129,46 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 76987,10
Oferta z najniższą ceną: 76987,10 / Oferta z najwyższą ceną: 76987,10
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy mięsa i produktów mięsno - wędliniarskich dla Centrum Opieki nad Dzieckiem im. K. Maciejewicza w Szczecinie
- Mięso i wędliny na potrzeby Kuchni szpitalnej
- Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- Zakup i dostawa wędlin, mięsa i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Popkowicach
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Kształcenia Zawodowego przy Zespole Szkół w Czudcu w 2026 roku".
- Zakup wraz z dostawą mięsa dla potrzeb Kuchni Klinicznego Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu (z podziałem na 2 zadania).
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.