Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-01-09
Zamość: Dostawa mięs i wędlin
Numer ogłoszenia: 3020 - 2009; data zamieszczenia: 09.01.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Zamościu , ul. Okrzei 14, 22-400 Zamość, woj. lubelskie, tel. 0-84 6380070, faks 0-84 6395047.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięs i wędlin.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kiełbasa zwyczajna - 4300,00 kg. 2. Kiełbasa mortadela - 4300,00 kg. 3. Kiełbasa szynkowa - 300,00 kg. 4. Kiełbasa krakowska - 600,00 kg. 5. Parówki drobiowe (cienkie) - 600,00 kg. 6. Parówki wieprzowe (cienkie) - 4000,00 kg. 7. Kiełbasa pasztetowa - 3800,00 kg. 8. Salceson biały (włoski) - 3500,00 kg. 9. Mielonka drobiowa (prasowana) - 3800,00 kg. 10. Mielonka typu konserwa turystyczna - 3300,00 kg. 11. Kaszanka - 1700,00 kg. 12. Pasztet drobiowy - 100g - 3200,00 kg. 13. Polędwica drobiowa (formowana) - 500,00 kg 14. Boczek surowy bez kości - 450,00 kg 15. Filet drobiowy z kurczaka (mrożony) - 500,00 kg 16. Ćwiartka z kurczaka tylna (mrożona) - 5000,00 kg 17. Flaki wołowe krojone (mrożone - suche) - 2000,00 kg 18. Mięso wołowe łopatka bez kości (mrożone) - 400,00 kg 19. Mięso wołowe II klasa, gulaszowe (mrożone) - 4200,00 kg 20. Mięso wieprzowe łopatka bez kości (mrożone) - 4200,00 kg 21. Smalec - 450,00 kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.11.22.00 - 15.11.22.00 15.11.21.00 - Świeży drób 15.13.16.00 - Produkty wołowe i cielęce 15.11.11.00 - Wołowina 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: Zgodnie z art. 45 ust. 2 ustawy pzp wadium nie jest pobieraneIII.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: a)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; b)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; c)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; d)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ustawy pzp. 2. Ocena spełnienia warunków postępowania dokonana będzie na podstawie oświadczeń i dokumentów wymienionych w pkt. VI ppkt 1, według formuły spełnia / nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu Wykonawca zobowiązany jest dołączyć do oferty następujące dokumenty i oświadczenia: 1)prawidłowo wypełniony i podpisany formularz ofertowy, stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ; 2)wypełnione i podpisane oświadczenie o danych Wykonawcy stanowiący załącznik nr 2 do SIWZ; 3)oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu stanowiący załącznik nr 3 do SIWZ; 4)zatwierdzony przez Wykonawcę projekt umowy stanowiący załącznik nr 4 do SIWZ; 5)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Zamościu ul. Okrzei 14, 22-400 Zamość.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.01.2009 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny w Zamościu ul. Okrzei 14, 22-400 Zamość /sekretariat/.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z ZAMOŚCIA
- Remont budynku nr 1 w kompleksie wojskowym przy ul. Szkolnej 2 w miejscowości Wola Uhruska.
- Usługa wykonania obowiązkowych przeglądów konserwacyjnych i konserwacji "UTB" będących na ewidencji 32 WOG Zamość oraz jednostek i instytucji wojskowych będących na zaopatrzeniu 32 WOG Zamość.
więcej: przetargi w Zamościu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Publicznej Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Strzelcach Małych
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2026
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





