To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2011-09-22
Kielce: PRZETARG NIEOGRANICZONY NA ¦WIADCZENIE US£UG CATERINGOWYCH W RAMACH PROJEKTU ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Numer og³oszenia: 300354 - 2011; data zamieszczenia: 22.09.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 258102 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: ¦wiêtokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii sp. z o.o., ul. Zagnañska 84, 25-528 Kielce, woj. ¶wiêtokrzyskie, tel. 041 3432910, faks 041 3432912.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Spó³ka z ograniczon± odpowiedzialno¶ci±.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: PRZETARG NIEOGRANICZONY NA ¦WIADCZENIE US£UG CATERINGOWYCH W RAMACH PROJEKTU ENTERPRISE EUROPE NETWORK.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia s± us³ugi cateringowe polegaj±ce na przygotowywaniu i dostarczeniu bufetu kawowego (serwisu) oraz lunch-u w formie bufetu szwedzkiego dla 200 uczestników ¦wiêtokrzyskiego Forum Gospodarczego pn. Innowacje, inwestycje, przedsiêbiorczo¶æ - fundusze UE 2014-2020 na rzecz rozwoju Regionu ¦wiêtokrzyskiego, realizowanego przez ¦wiêtokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii Sp. z o. o., w ramach projektu ENTERPRISE EUROPE NETWORK. Forum Gospodarcze zorganizowane bêdzie w dniu 21 wrze¶nia 2011 r. w Auli Wydzia³u Zarz±dzania i Administracji UJK w Kielcach, przy ul. ¦wiêtokrzyskiej 21, zgodnie z menu wskazanym przez Zamawiaj±cego: Bufet kawowy, zwany w dalszej czê¶ci SIWZ i w umowie bufetem kawowym (serwisem) Rejestracja - w godz.09:00 - 9:30: Kawa wraz z dodatkami: cukier bia³y, mleko p³ynne 2% Herbata wraz z dodatkami: cukier bia³y, cytryna Ciastka mix (ciasteczek - 4 rodzaje - ciastka kruche i francuskie) S³one przek±ski mix (paluszki, precelki, krakersy). Przerwa kawowa, zwana w dalszej czê¶ci SIWZ i w umowie bufetem kawowym (serwisem) - w godz.11:45 - 12:15: Kawa wraz z dodatkami: cukier bia³y, mleko p³ynne 2% Herbata wraz z dodatkami: cukier bia³y, cytryna Woda gazowana i niegazowana Sok pomarañczowy, jab³kowy, wieloowocowy Kanapki ró¿ne bankietowe mix (szynka, ³oso¶, sa³atka zielona, rzodkiewka, pomidor, ogórek ¶wie¿y, ogórek kiszony, ogórek korniszony) Owoce (mandarynki, banany, winogrona zielone i ró¿owe, kiwi) Ciasto - sernik Ciasto - szarlotka LUNCH - gor±cy posi³ek w godz. 13:45 - 14:15: Danie na gor±co: Drób grillowany (z grilla lub ro¿na), rozetki ziemniaczane opiekane, zestaw surówek Przek±ski na zimno: Koreczki ró¿ne bankietowe mix (kabanosy, szynka, ³oso¶, ser, ananas, oliwki) Mozarella z pomidorami Sok pomarañczowy, jab³kowy, wieloowocowy Owoce (mandarynki, banany, winogrona zielone i ró¿owe, kiwi) Ciasto - sernik Ciasto - szarlotka. Zakres przedmiotu zamówienia (umowy): Wykonawca zobowi±zany jest do: przygotowania, dowozu i podawania lunch-u oraz przygotowania bufetu kawowego (serwisu) ¶ci¶le wg podanego menu oraz w miejscu wskazanym przez Zamawiaj±cego, ¶wiadczenia us³ug cateringowych wy³±cznie przy u¿yciu produktów spe³niaj±cych normy jako¶ci produktów spo¿ywczych, przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artyku³ów spo¿ywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 z pó¼n. zmianami), przygotowywania bufetu kawowego (serwisu) najpó¼niej na 30 minut przed planowan± rejestracj± i przerw± kawow±, ¶wiadczenia us³ug cateringowych na zastawie porcelanowej lub szklanej z u¿yciem sztuæców ze stali nierdzewnej, serwetek jednorazowych oraz obrusów materia³owych, przygotowania dekoracji sto³ów, estetycznego podawania posi³ków, zapewnienia pojemnika na resztki po spo¿ytym posi³ku i brudn± zastawê, zebrania naczyñ oraz resztek pokonsumpcyjnych najpó¼niej na 30 minut po zakoñczeniu lunch-u. Terminy realizacji przedmiotu zamówienia: Forum Gospodarcze zorganizowane bêdzie w dniu 21 wrze¶nia 2011 r. w Auli Wydzia³u Zarz±dzania i Administracji UJK w Kielcach, przy ul. ¦wiêtokrzyskiej 21. Zasady rozliczania: Ilo¶æ i wielko¶æ zamawianej us³ugi wskazana w SIWZ stanowi maksymalny zakres i wielko¶æ zamówienia. Na potwierdzenie nale¿ytego wykonania przedmiotu umowy spisany zostanie protokó³ zdawczo-odbiorczy, który stanowiæ bêdzie podstawê do rozliczenia finansowego z Wykonawc±. Miejsce realizacji: Aula Wydzia³u Zarz±dzania i Administracji UJK w Kielcach, przy ul. ¦wiêtokrzyskiej 21. Termin realizacji szkolenia: 21.09.2011 r..
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.32.10.00 - Us³ugi przygotowywania posi³ków 55.52.00.00 - Us³ugi dostarczania posi³ków 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie wspó³finansowane jest ze ¶rodków Unii Europejskiej w ramach Competitiveness and Innovation Programme oraz bud¿etu Pañstwa w ramach Projektu Enterprise Europe Network.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.09.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Zbigniew Jaros wspólnik spó³ki cywilnej
jakie przetargi wygra³a firma
Zbigniew Jaros wspólnik spó³ki cywilnej
- Spó³ka Cywilna Kazimierz Barycki, Zbigniew Jaros, Al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce, kraj/woj. ¶wiêtokrzyskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 10340,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 5000,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 4950,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 11224,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KIELC
- Dostawa oprogramowania antywirusowego
- Remont drogi krajowej nr 78 w m. Chlewice od km 172+200 do km 173+000 oraz w m. Jaronowice od km 175+955 do km 176+755
- Szkolenie przygotowuj±ce do egzaminu dopuszczaj±cego do kierowania pojazdem samochodowym o dopuszczalnej masie ca³kowitej powy¿ej 3,5 t dla stra¿aka ratownika Ochotniczych Stra¿y Po¿arnych
- Obs³uga laboratoryjna na zadania z zakresu: rozbudowy, przebudowy i remontów odcinków dróg wojewódzkich oraz bie¿±cego utrzymania dróg i obiektów mostowych w 2025 dla ¦ZDW Kielce
- Zakup wraz z dostaw± nabia³u dla Dzia³u ¯ywienia ¦wiêtokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach.
- Remont drogi powiatowej nr 1375T w miejscowo¶ci Sarbice Pierwsze na odcinku 1080 mb.
wiêcej: przetargi w Kielcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ¦wiadczenie us³ugi cateringowej w dniu 17.09.2025 r. na potrzeby Muzeum Pamiêci Sybiru
- Zorganizowanie wsparcia grupowego w formie warsztatów wyjazdowych dla rodzin zastêpczych, dzieci przebywaj±cych w pieczy zastêpczej oraz usamodzielnianych wychowanków pieczy zastêpczej.
- ¯ywienie pacjentów Szpitala Na Wyspie Sp. z o.o. z siedzib± w ¯arach przy ul. Pszennej 2. (Lipiec 2025)
- Us³uga cateringowa
- ¦wiadczenie sukcesywnych us³ug cateringowych na potrzeby Wydzia³u Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdañskiej.
- "Kompleksowe zorganizowanie 5-dniowego wyjazdu terapeutycznego w wakacje 2025r. w ramach projektu "W rodzinie jest moc".
wiêcej: Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.