eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Świerklaniec › Sukcesywna dostawa żywności dla Gminnego Ośrodka Rekreacji

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-04

Świerklaniec: Sukcesywna dostawa żywności dla Gminnego Ośrodka Rekreacji
Numer ogłoszenia: 299111 - 2008; data zamieszczenia: 04.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gminny Ośrodek Rekreacji , ul. Parkowa 30, 42-622 Świerklaniec, woj. śląskie, tel. 032 2844330, faks 032 2844490.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.palackawalera.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa żywności dla Gminnego Ośrodka Rekreacji.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: PAKIET NR 1 1. Masło osełkowe 300g lub równoważne - 1500szt 2. Masełka jednorazowe 1szt.- 10g- 2000szt 3. Mleko 3,2% opak. 1 litr- 800szt 4. Kefir - opak. 0,4kg- 100szt 5. Mleko zagęszczone niesłodzone 375ml- 1500szt 6. Serki jednorazowe tartare opak. - 6szt x20g lub równoważne- 600op. 7. Rama Cremefine do gotowania Knorr 15% -1 l lub równoważne- 150szt. 8. Rama Cremefine do ubijania Knorr 33% - 1 L lub równoważne- 200szt 9. Serek biały Bieluch- opak. 150g- 120szt. 10. Jogurt naturalny - opak. 0,4kg- 100szt. 11. Ser topiony Holland krążek 200g lub równoważne - 200szt. 12. Ser topiony kiri kiri - opak 100g lub równoważne- 100szt. 13. Ser żółty blok gouda twardy lub równoważne- 350kg 14. Sery miękkie pleśniowe np. Camembert szt.-120g różne smaki- 600szt. 15. Ser Feta 18% 1opak. - 250-300g- 300szt. 16. Ser oscypek opak. -0,5kg - 70szt. 17. Ser żółty wiórki - opak. 2kg - 600szt. 18. Ser Mozarella w zalewie szt. -125g lub równoważne- 1200szt. 19. Bita śmietana w aerozolu -op. 250g - 1200szt. 20. Drożdże 1 szt - 42g* - 150szt 21. Twaróg półtłusty - opak. 250g- 90szt. 22. Ser pleśniowy Rokpol- 5kg 23. Rama combi profi. 3,7litra Knorr lub równoważne- 10szt. 24. Nutella krem pakowany jednorazowo 1szt. - 20g lub równoważny -1300szt. 25. Jogurt owocowy opak.130- 150g* - 1500szt. PAKIET NR 2 1. Brokuły, paczka 2,5kg - 160szt. 2. Mieszanka chińska, paczka 1kg- 120szt. 3. Mieszanka warzywna królewska, paczka 2,5kg - 160 szt. 4. Szpinak siekany kulki, paczka 2,5kg- 30st. 5. Grzyby kurki mrożone całe, paczka 2,5kg- 50szt. 6. Grzyby borowik kostka, paczka 2,5kg- 50szt. 7. Pieczarki mrożone plastry 2,5kg- 10szt. PAKIET NR 3 1. Frytki proste opak. 2,5 kg - 200szt. 2. Frytki karbowane opak. 2,5 kg - 500szt. 3. Kuleczki ziemniaczane opak. 2,5kg - 200szt. 4. Ćwiartki ziemniaczane ze skórą opak. 2,5kg - 400szt. PAKIET NR 4 1. Cukier- 1000kg 2. Mąka pszenna- 1000kg 3. Mąka ziemniaczana Superior lub równoważne- 500kg 4. Makaron nitka opak.-0,25kg Goliar lub równoważne- 1000szt. 5. Makaron Farfalle (kokardki) opak. 5kg- 10szt. 6. Makaron Rogate (rurki) opak. 5kg- 10szt. 7. Makaron Spaghetti opak.5kg - 10szt. 8. Ryż długoziarnisty op. 5kg - 30szt. 9. Kasza Kus Kus opak. 300g kupiec lub równoważne *- 20szt. 10. Bułka tarta- 300kg 11. Morela suszona op. -0,2kg *- 60szt. 12. Sezam łuskany op. - 2kg *- 15szt. 13. Orzech włoski op.-750g *- 50szt. 14. Śliwki suszone bez pestek- 150kg 15. Migdały płatki - 40kg 16. Rodzynki irańskie ciemne - 15kg 17. Sos czekoladowy 1L 60szt. 18. Sos truskawkowy lub malinowy1L- 50szt. 19. Dżemy jednorazowe 1szt - 20g różne smaki- 2000szt. 20. Miody naturalne jednorazowe 1szt - 20g różne smaki- 600szt. 21. Koncentrat pomidorowy- 260kg 22. Ketchup - 100kg 23.Majonez dekoracyjny- 360kg 24. Musztarda sarepska- 360kg 25. Sos do pizzy - 350kg 26. Barszcz czerwony koncentrat opak. - 0,38l Krakus lub równoważne - 400szt. 27. Chrzan tarty 1 szt. - 0,315 L- 400szt. 28. Ocet spirytusowy 10% szt. - 0,5litra- 400szt. 29. Ogórek konserwowy 1 szt. - 0,9litra - 400szt. 30. Kapary hiszpańskie 1szt. - 0,72kg- 35szt. 31. Fasola czerwona 1 szt. - 0,425 litra- 100szt. 32. Groszek konserwowy 1szt - 0,400 litra - 400szt. 33. Kukurydza konserwowa 1szt. - 0,425 L- 600szt. 34. Oliwki czarne drylowane 1 szt.-0,935 kg - 60szt. 35. Oliwki zielone drylowane z papryką 1 szt. - 0,92 kg- 60szt 36. Papryka czerwona 1szt - 0,72 litra - 300szt. 37. Seler cięty 1 szt. 1,7litra- 70szt. 38. Szparagi całe 1szt. - 0,37- 300szt. 39. Żurawina do mięs 1 szt. - 0,314 litra 60szt. 40. Brzoskwinie połówki 1szt. - 0,82kg- 200szt. 41. Zaprawa cytrynowa 1litr Rolnik lub równoważne- 150szt. 42. Pieczarki 1szt. - 0,8 litra- 300szt. 43. Buraczki wiórki 1szt - 370 ml - 120szt. 44. Przyprawa do drobiu- 12kg 45. Przyprawa do grilla- 6kg 46. Przyprawa do ryb 6kg 47. Przyprawa warzywna 1szt - 4,7kg- 20szt. 48. Chilli- 2kg 49. Curry- 4kg 50. Czosnek granulowany - 10kg 51. Kminek mielony- 3kg 52. Liście laurowe- 2kg 53. Majeranek- 2kg 54.Oregano - 2kg 55. Papryka ostra- 2kg 56. Papryka słodka- 4kg 57. Pieprz czarny mielony - 15kg 58. Pieprz kolorowy- 4kg 59. Pietruszka suszona- 2kg 60. Przyprawa do potraw chińskich- 2kg 61. Przyprawa do grosa- 5kg 62. Tymianek- 1kg 63. Żelatyna spożywcza- 80kg 64. Ziele angielskie- 4kg 65. Koperek suszony- 2kg 66. Zioła prowansalskie- 2kg 67. Mieszanka owocowa 1szt. - 0,85kg- 1000szt. 68. Przyprawa szefa kuchni- 30kg 69. Marynata do mięsa wieprzowego - 17kg 70. Marynata do mięsa wołowego - 17kg 71. Placki ziemniaczane- 8kg 72. Bazylia- 2kg 73. Szczypiorek- 2kg 74. Sól jodowana- 120kg 75. Czosnek suszony w płatkach- 10kg 76. Przyprawa w płynie cielęca- 6L 77. Przyprawa w płynie wołowa- 6L 78. Przyprawa w płynie z kury- 6L 79. Sos grzybowy- 30kg 80. Sos holenderski - 5kg 81. Sos pieczarkowy - 10kg 82. Sos pieczeniowy - 12kg 83. Sos pieprzowy- 10kg 84. Sos Worcester- 24L 85. Sos boloński - 12kg 86. Sos sałatkowy 1000 wysp- 5kg 87. Sos sałatkowy ogrodowy- 60kg 88. Sos delikatny w paście- 24kg 89. Sos biały kremowy- 6kg 90. Sos de paris- 2kg 91. Sos słodko kwaśny- 15kg 92. Grzanki ziołowe- 20kg 93. Grzanki cebulowo -czosnkowe - 20kg 94. Groszek ptysiowy - 20kg 95. Bulion clarion - 2kg 96. Puree ziemniaczane 1op. - 5kg- 4szt. 97. Zupa w proszku pieczarkowa kremowa- 12kg 98. Zupa brokułowa w proszku- 40kg 99. Zupa cebulowa w proszku- 70kg 100. Zupa krem z borowików w proszku- 70kg 101. Zupa porowa w proszku- 20kg 102. Barszcz czerwony w proszku- 250kg 103. Olej- 600L 104. Frytura olej palmowy- 6000L 105. Oliwa z oliwek- 60L 106. Gruszka w syropie 1op. -820g 500szt. PAKIET 5 1. Anchois 1szt. - 50g - 60szt. 2. Tuńczyk w sosie własnym op. 170g- 100szt. 3. Filet śledziowy a la Matyjas- 120kg 4. Pstrąg patroszony- 150kg 5. Sandacz filet ze skórą- 40kg 6. Łosoś steki- 30kg 7. Łosoś wędzony plastry 1szt. - 0,2kg - 500szt. 8. Mintaj filet- 100kg 9. Panga filet bez skóry- 50kg 10. Sola filet bez skóry- 100kg 11. Łosoś norweski filet ze skórą- 30kg 12. Szyjki rakowe- 25kg 13. Krewetka koktajlowa- 25kg 14. Mieszanka morska frutti di mare- 15kg 15. Krewetka BT 16-20- 50kg 16. Żabie udka- 15kg 17. Kawior czarny 1szt. - 50 g - 50szt. 18. Kawior czerwony 1 szt. - 50g- 50szt. 19. Dorsz filet bez skóry- 40kg 20. Halibut filet bez skóry- 30kg 21. Pstrąg filet 40kg 22. Okoń nilowy 20kg 23. Przyprawa fond rybny- 2kg 24. Halibut steki- 30kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.31.12.00 - Ziemniaki, krojone lub w plastrach oraz pozostałe ziemniaki mrożone 15.84.20.00 - Czekolada i wyroby cukiernicze 15.41.12.00 - Olej spożywczy 15.22.20.00 - 15.22.20.00 15.51.10.00 - Mleko .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy którzy : - posiadają uprawnienia do wykonywania określonej w przedmiocie zamówienia działalności lub czynności i nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia tj: spełniają warunki udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust 1 i 2 Pzp - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia: - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. 2. Nie spełnienie jednego z w/w warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, posiadania uprawnień do wykonywania przedmiotowej działalności lub czynności oraz nie podlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Wykonawca załączy następujące dokumenty i oświadczenia do oferty: - Aktualny odpis z właściwego rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej ( wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert). - Oświadczenie, że wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, określone w art. 22 ust.1 i nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 i 2 ustawy - Zał. nr 3 do SIWZ. - Decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, a w odniesieniu do uprawnień, o których mowa w art. 40 ust. 5 ustawy z dnia 11 maja 2001 r o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia -organu Inspekcji Weterynaryjnej, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów ( Podstawa: art.27 ust 1 i 2 ustawy, Dz. U. 2005, Nr 31,poz. 265 z późn. zm.) - Dokument potwierdzający spełnianie warunków sanitarnych przez środek transportu, jakim przewożona będzie żywność z uwzględnieniem jego marki i nr rejestracyjnego zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002 r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności ( Dz. U. z 2003 r., Nr 21, poz. 179). 2. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej zamiast dokumentu o którym mowa w p.1 należy złożyć dokument równoważny. 3. Dokumenty i oświadczenia należy składać w formie pisemnej. 4. Dokumenty mogą być składane w formie oryginału lub kopii poświadczonych za zgodność z oryginałem przez wykonawcę ( dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski poświadczonym przez wykonawcę). Brak jakiegokolwiek z wyżej wymienionych dokumentów, lub złożenie dokumentu w niewłaściwej formie ( np. nie poświadczone przez wykonawcę za zgodność z oryginałem odpisy lub kopie ) spowoduje wykluczenie wykonawcy z postępowania z mocy art. 24 ust. 2 pkt 3..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swierklaniec.i-gmina.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: GMINNY ŚRODEK REKREACJI ul. Parkowa 30, 42-622 Świerklaniec.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.11.2008 godzina 09:00, miejsce: GMINNY ŚRODEK REKREACJI ul. Parkowa 30, 42-622 Świerklaniec.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: MLEKO I PRZETWORY MLECZNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET NR 1 1. Masło osełkowe 300g lub równoważne - 1500szt 2. Masełka jednorazowe 1szt.- 10g- 2000szt 3. Mleko 3,2% opak. 1 litr- 800szt 4. Kefir - opak. 0,4kg- 100szt 5. Mleko zagęszczone niesłodzone 375ml- 1500szt 6. Serki jednorazowe tartare opak. - 6szt x20g lub równoważne- 600op. 7. Rama Cremefine do gotowania Knorr 15% -1 l lub równoważne- 150szt. 8. Rama Cremefine do ubijania Knorr 33% - 1 L lub równoważne- 200szt 9. Serek biały Bieluch- opak. 150g- 120szt. 10. Jogurt naturalny - opak. 0,4kg- 100szt. 11. Ser topiony Holland krążek 200g lub równoważne - 200szt. 12. Ser topiony kiri kiri - opak 100g lub równoważne- 100szt. 13. Ser żółty blok gouda twardy lub równoważne- 350kg 14. Sery miękkie pleśniowe np. Camembert szt.-120g różne smaki- 600szt. 15. Ser Feta 18% 1opak. - 250-300g- 300szt. 16. Ser oscypek opak. -0,5kg - 70szt. 17. Ser żółty wiórki - opak. 2kg - 600szt. 18. Ser Mozarella w zalewie szt. -125g lub równoważne- 1200szt. 19. Bita śmietana w aerozolu -op. 250g - 1200szt. 20. Drożdże 1 szt - 42g* - 150szt 21. Twaróg półtłusty - opak. 250g- 90szt. 22. Ser pleśniowy Rokpol- 5kg 23. Rama combi profi. 3,7litra Knorr lub równoważne- 10szt. 24. Nutella krem pakowany jednorazowo 1szt. - 20g lub równoważny -1300szt. 25. Jogurt owocowy opak.130- 150g* - 1500szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 60
    • 2. Procentowy upust cenowy - 40

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: WARZYWA, OWOCE I GRZYBY MROŻONE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brokuły, paczka 2,5kg - 160szt. 2. Mieszanka chińska, paczka 1kg- 120szt. 3. Mieszanka warzywna królewska, paczka 2,5kg - 160 szt. 4. Szpinak siekany kulki, paczka 2,5kg- 30st. 5. Grzyby kurki mrożone całe, paczka 2,5kg- 50szt. 6. Grzyby borowik kostka, paczka 2,5kg- 50szt. 7. Pieczarki mrożone plastry 2,5kg- 10szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 60
    • 2. Procentowy upust cenowy - 40

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: ziemniaki, krojone lub w plastrach oraz pozostałe ziemniaki mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Frytki proste opak. 2,5 kg - 200szt. 2. Frytki karbowane opak. 2,5 kg - 500szt. 3. Kuleczki ziemniaczane opak. 2,5kg - 200szt. 4. Ćwiartki ziemniaczane ze skórą opak. 2,5kg - 400szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.12.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 60
    • 2. Procentowy upust cenowy - 40

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Wyroby cukiernicze o przedłużonej trwałości, przyprawy, herbaty, kasze, przetwory zbożowe, soki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET NR 4 1. Cukier- 1000kg 2. Mąka pszenna- 1000kg 3. Mąka ziemniaczana Superior lub równoważne- 500kg 4. Makaron nitka opak.-0,25kg Goliar lub równoważne- 1000szt. 5. Makaron Farfalle (kokardki) opak. 5kg- 10szt. 6. Makaron Rogate (rurki) opak. 5kg- 10szt. 7. Makaron Spaghetti opak.5kg - 10szt. 8. Ryż długoziarnisty op. 5kg - 30szt. 9. Kasza Kus Kus opak. 300g kupiec lub równoważne *- 20szt. 10. Bułka tarta- 300kg 11. Morela suszona op. -0,2kg *- 60szt. 12. Sezam łuskany op. - 2kg *- 15szt. 13. Orzech włoski op.-750g *- 50szt. 14. Śliwki suszone bez pestek- 150kg 15. Migdały płatki - 40kg 16. Rodzynki irańskie ciemne - 15kg 17. Sos czekoladowy 1L 60szt. 18. Sos truskawkowy lub malinowy1L- 50szt. 19. Dżemy jednorazowe 1szt - 20g różne smaki- 2000szt. 20. Miody naturalne jednorazowe 1szt - 20g różne smaki- 600szt. 21. Koncentrat pomidorowy- 260kg 22. Ketchup - 100kg 23.Majonez dekoracyjny- 360kg 24. Musztarda sarepska- 360kg 25. Sos do pizzy - 350kg 26. Barszcz czerwony koncentrat opak. - 0,38l Krakus lub równoważne - 400szt. 27. Chrzan tarty 1 szt. - 0,315 L- 400szt. 28. Ocet spirytusowy 10% szt. - 0,5litra- 400szt. 29. Ogórek konserwowy 1 szt. - 0,9litra - 400szt. 30. Kapary hiszpańskie 1szt. - 0,72kg- 35szt. 31. Fasola czerwona 1 szt. - 0,425 litra- 100szt. 32. Groszek konserwowy 1szt - 0,400 litra - 400szt. 33. Kukurydza konserwowa 1szt. - 0,425 L- 600szt. 34. Oliwki czarne drylowane 1 szt.-0,935 kg - 60szt. 35. Oliwki zielone drylowane z papryką 1 szt. - 0,92 kg- 60szt 36. Papryka czerwona 1szt - 0,72 litra - 300szt. 37. Seler cięty 1 szt. 1,7litra- 70szt. 38. Szparagi całe 1szt. - 0,37- 300szt. 39. Żurawina do mięs 1 szt. - 0,314 litra 60szt. 40. Brzoskwinie połówki 1szt. - 0,82kg- 200szt. 41. Zaprawa cytrynowa 1litr Rolnik lub równoważne- 150szt. 42. Pieczarki 1szt. - 0,8 litra- 300szt. 43. Buraczki wiórki 1szt - 370 ml - 120szt. 44. Przyprawa do drobiu- 12kg 45. Przyprawa do grilla- 6kg 46. Przyprawa do ryb 6kg 47. Przyprawa warzywna 1szt - 4,7kg- 20szt. 48. Chilli- 2kg 49. Curry- 4kg 50. Czosnek granulowany - 10kg 51. Kminek mielony- 3kg 52. Liście laurowe- 2kg 53. Majeranek- 2kg 54.Oregano - 2kg 55. Papryka ostra- 2kg 56. Papryka słodka- 4kg 57. Pieprz czarny mielony - 15kg 58. Pieprz kolorowy- 4kg 59. Pietruszka suszona- 2kg 60. Przyprawa do potraw chińskich- 2kg 61. Przyprawa do grosa- 5kg 62. Tymianek- 1kg 63. Żelatyna spożywcza- 80kg 64. Ziele angielskie- 4kg 65. Koperek suszony- 2kg 66. Zioła prowansalskie- 2kg 67. Mieszanka owocowa 1szt. - 0,85kg- 1000szt. 68. Przyprawa szefa kuchni- 30kg 69. Marynata do mięsa wieprzowego - 17kg 70. Marynata do mięsa wołowego - 17kg 71. Placki ziemniaczane- 8kg 72. Bazylia- 2kg 73. Szczypiorek- 2kg 74. Sól jodowana- 120kg 75. Czosnek suszony w płatkach- 10kg 76. Przyprawa w płynie cielęca- 6L 77. Przyprawa w płynie wołowa- 6L 78. Przyprawa w płynie z kury- 6L 79. Sos grzybowy- 30kg 80. Sos holenderski - 5kg 81. Sos pieczarkowy - 10kg 82. Sos pieczeniowy - 12kg 83. Sos pieprzowy- 10kg 84. Sos Worcester- 24L 85. Sos boloński - 12kg 86. Sos sałatkowy 1000 wysp- 5kg 87. Sos sałatkowy ogrodowy- 60kg 88. Sos delikatny w paście- 24kg 89. Sos biały kremowy- 6kg 90. Sos de paris- 2kg 91. Sos słodko kwaśny- 15kg 92. Grzanki ziołowe- 20kg 93. Grzanki cebulowo -czosnkowe - 20kg 94. Groszek ptysiowy - 20kg 95. Bulion clarion - 2kg 96. Puree ziemniaczane 1op. - 5kg- 4szt. 97. Zupa w proszku pieczarkowa kremowa- 12kg 98. Zupa brokułowa w proszku- 40kg 99. Zupa cebulowa w proszku- 70kg 100. Zupa krem z borowików w proszku- 70kg 101. Zupa porowa w proszku- 20kg 102. Barszcz czerwony w proszku- 250kg 103. Olej- 600L 104. Frytura olej palmowy- 6000L 105. Oliwa z oliwek- 60L 106. Gruszka w syropie 1op. -820g 500szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.20.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 60
    • 2. Procentowy upust cenowy - 40

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RYBY, OWOCE MORZA I PRZETWORY RYBNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET 5 1. Anchois 1szt. - 50g - 60szt. 2. Tuńczyk w sosie własnym op. 170g- 100szt. 3. Filet śledziowy a la Matyjas- 120kg 4. Pstrąg patroszony- 150kg 5. Sandacz filet ze skórą- 40kg 6. Łosoś steki- 30kg 7. Łosoś wędzony plastry 1szt. - 0,2kg - 500szt. 8. Mintaj filet- 100kg 9. Panga filet bez skóry- 50kg 10. Sola filet bez skóry- 100kg 11. Łosoś norweski filet ze skórą- 30kg 12. Szyjki rakowe- 25kg 13. Krewetka koktajlowa- 25kg 14. Mieszanka morska frutti di mare- 15kg 15. Krewetka BT 16-20- 50kg 16. Żabie udka- 15kg 17. Kawior czarny 1szt. - 50 g - 50szt. 18. Kawior czerwony 1 szt. - 50g- 50szt. 19. Dorsz filet bez skóry- 40kg 20. Halibut filet bez skóry- 30kg 21. Pstrąg filet 40kg 22. Okoń nilowy 20kg 23. Przyprawa fond rybny- 2kg 24. Halibut steki- 30kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.20.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 60
    • 2. Procentowy upust cenowy - 40

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.