Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-10-30
Lubicz: dostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych
Numer ogłoszenia: 292485 - 2008; data zamieszczenia: 30.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie , Gronowo 128, 87-162 Lubicz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 056 6784118, -25, -66, faks 056 6784118.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsgronowo.edu.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkoła ponadgimnazjalna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: boczek wieprzowy świeży kg 30 filet z kurczaka świeży kg 900 karkówka b/k kg 520 kurczak świeży kg 150 łopatka b/k kg 570 porcje rosołowe kg 250 schab b/k kg 500 udka drobiowe kg 800 wątroba wieprzowa kg 100 wątroba z kurczaka kg 200 szynka wieprzowa b/k kg 150 żołądki drobiowe kg 100 kurczak świeży kg 150 filet z piersi indyka kg 200 boczek wędzony kg 50 filet z indyka wędzony kg 60 golonka bawarska kg 50 pulpety drobiowe kg 100 wędlina baleron wieprzowy kg 80 wędlina cebulowa kg 50 wędlina drosetki kg 70 wędlina fantazja królewska kg 50 wędlina filet królewski z indyka kg 60 wędlina golonkowa kg 50 wędlina jałowcowa kg 60 wędlina jarmarczna kg 60 wędlina kanapkowa kg 50 wędlina kaszanka kg 80 wędlina krakowska kg 80 wędlina krakowska drobiowa kg 90 wędlina luncheon królewski kg 50 wędlina metka wiejska kg 70 wędlina mielonka kg 50 wędlina mielonka kanapkowa kg 50 wędlina mortadela kg 60 wędlina myśliwska kg 50 wędlina ogonówka kg 60 wędlina parówkowa kg 70 wędlina parówkowa-paluszki kg 50 wędlina pasztet drobiowy kg 50 wędlina pasztet wiejski kg 50 wędlina pasztetowa wiejska kg 50 wędlina pieczeń drobiowa kg 70 wędlina pieczeń rzymska kg 50 wędlina pieczeń z papryką kg 50 wędlina piwna kg 50 wędlina podwawelska kg 80 wędlina polędwica drobiowa kg 80 wędlina polędwica sopocka kg 60 wędlina polędwica swojska kg 50 wędlina polska pieczona kg 80 wędlina przysmak tucholski kg 50 wędlina salami kg 50 wędlina salceson drobiowy kg 40 wędlina salceson ozorowy kg 40 wędlina serdelki pyszne kg 60 wędlina swojska kg 60 wędlina szynka czerniewicka kg 60 wędlina szynka drobiowa kg 80 wędlina szynka gotowana kg 90 wędlina szynka konserwowa kg 100 wędlina szynka krakowska kg 60 wędlina szynka mielona kg 30 wędlina szynkowa wieprzowakg 90 wędlina śląska kg 120 wędlina zawijaniec drobiowy kg 50 wędlina zwyczajna kg 120 wędlina żywiecka kg 80.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podst. art. 24 ustawy Pzp i spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania warunków oparta będzie na zasadzie spełnia/ nie spełnia. Zamawiający odrzuca ofertę, jeśli zajdą przesłanki, o których mowa w art. 89 ustawy Pzp..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu do oferty muszą być załączone następujące dokumenty lub oświadczenia: a) Formularz cenowy ( załącznik nr 2 do SIWZ.); b) Oświadczenie o spełnieniu warunków zgodnie z art. 22 ust.1 i art. 24 ust. 1 Ustawy Pzp ( załącznik nr 2 i 3 do SIWZ); c) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; Wszystkie ww. dokumenty winny być przedstawione w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. W przypadku podpisania oferty przez inną osobę wymagane jest dołączenie do oferty stosownego pełnomocnictwa. Do oferty musi być dołączony oryginał pełnomocnictwa, jeśli jest przedstawiona kopia to musi być potwierdzona notarialnie..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsgronowo.edu.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół, Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie
Gronowo 128
87-162 Lubicz.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.11.2008 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół, Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie Gronowo 128 87-162 Lubicz pokój nr 204.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 7 przy ul. Ligonia 36 w Gliwicach
- Dostawa Żywności do Jadłodajni Ośrodka Pomocy Społecznej w Chrzanowie w 2025r.
- Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
- Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych - wędlin
- Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu oraz produktów wędliniarskich dla Domu Pomocy Społecznej im dr. Józefa Marcelego Kopicza w Szpęgawsku.
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Przedszkolu Miejskim Nr 3 w podziale na części.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.