eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › dostawa mięsa i wędlin na okres 12 miesięcy

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-10-29

Białystok: dostawa mięsa i wędlin na okres 12 miesięcy
Numer ogłoszenia: 289453 - 2008; data zamieszczenia: 29.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zespolony im. J. Śniadeckiego , ul. Marii Curie-Skłodowskiej 26, 15-950 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 7488510, 7488531, faks 085 7488593, 7488502.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sniadecja.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wędlin na okres 12 miesięcy.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego, mięsa z indyka, wędlin drobiowych i wieprzowych.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00 - Drób 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie, a także dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej, zapewniającej wykonanie zamówienia; d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.; Ocena spełnienia powyższych warunków odbędzie się na podstawie analizy dokumentów, wymienionych w pkt. 10.c) części II siwz, tj odpisu z KRS lub wypisu z ewidencji działalności gospodarczej, oraz oświadczenia wykonawcy, o którym mowa w pkt. 10.e) siwz - o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu i niepodleganiu wykluczeniu..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej, niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru albo zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej. 2. Oświadczenie o spełnieniu wymogów zawartych w art. 22 ust. 1 pkt. 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych i nie podleganiu wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 w/w ustawy wg Załącznika nr 3 do siwz..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sniadecja.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: SPZOZ Wojewódzki Szpital Zespolony im. J. Śniadeckiego, ul. M. Curie - Skłodowskiej 26, budynek A, 15-950 Białystok, pok.24.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.11.2008 godzina 12:30, miejsce: SPZOZ Wojewódzki Szpital Zespolony im. J. Śniadeckiego, ul. M. Curie - Skłodowskiej 26, budynek A, 15-950 Białystok, pok. 17.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso drobiowe, świeże, schłodzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: udziec z indyka - 10 000kg, udka z kurczaka (ćwiartki) - 6 500 kg, filet z kurczaka bez widełek 5 000 kg, kurczaki świeże - 800 kg, porcje rosołowe bez skrzydeł - 4 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięso wieprzowe i wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wołowina bez kości z udźca - 300 kg Mięso wieprzowe II - 1 500 kg Karkowina wieprzowa z kością - 300 kg Schab z kością - 500 kg Schab bez kości gat. II - 1 500 kg Łopatka bez kości, bez skóry 1 000 kg Wątroba wieprzowa 900 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: mięso mielone garmażeryjne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso mielone indycze, garmażeryjne - 1 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: wędliny drobiowe niekrojone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Serdelki drobiowe ok. 60g/szt. - 500 kg Baleron drobiowy - 700 kg Szynka drobiowa - 1 800 kg Polędwica drobiowa - 1 800 kg Kiełbasa drobiowa, odparzana, biała, średniomielona, w równych porcjach 100g - 1 200 kg Pieczeń drobiowa - 800 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Wędliny wieprzowe i wieprzowo- wołowe, niekrojone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Parówki cienkie wieprzowe ok. 70g/szt. typu rodzinne map - 1 800 kg Szynka wieprzowa, gotowana, bez tłuszczu - 1 000 kg Mortadela wieprzowa - 900 kg Mielonka wieprzowa - 500 kg Kiełbasa cienka, średniomielona, typu toruńska, zwyczajna - 700 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.