Ogłoszenie z dnia 2006-06-01
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Gołuchów: dostawa żywności
I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego, do kontaktów: Ordziniak Tadeusz - st. inspektor ds. technicznych, Jedlec, 63-322 Gołuchów, woj. wielkopolskie, tel. 062 7616251,53, fax 062 7616752, e-mail: it.crrjedlec@krus.gov.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).
II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa żywności. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem postępowania jest zamówienie na dostawę żywności, w zakresie określonym w załączonych do oferty formularzach cenowych. Zamówienie będzie realizowane w następujących częściach: 1. Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa, 2. Zwierzęta i produkty zwierzęce, 3. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, 4. Ryby przetworzone i konserwowane, 5. Owoce, warzywa i podobne produkty, 6. Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, 7. Produkty mleczarskie, 8. Produkty wytwarzane z przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, 9. Różne produkty spożywcze, 10.Napoje. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Kuchnia CRR KRUS w Jedlcu, 63-322 Gołuchów. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 01.10.00.00 - 01.10.00.00 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Pow. 60 000 EURO. Dostawa żywności na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie w ciągu roku. Zamówienie będzie realizowane w częściach jw. Faktury za dostawy wystawiane dwa razy w miesiącu. Termin płatności nie później niż 14 dni od daty otrzymania faktury. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 01.09.2006; data zakończenia: 31.08.2007;
III.1) Wymagane wadium: Łącznie na wszystkie części - 10 000,- zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 pkt. 1 - 4 ustawy - Prawo zamówień publicznych oraz specyfikacji istotnych warunków zamówienia, nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy - Prawo zamówień publicznych, posiadają ubezpieczenie od OC w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej, posiadanie niezbędnej wiedzy i doświadczenia w zakresie objętym zamówieniem udokumentują za pomocą odpowiednich dokumentów i oświadczeń.
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 28.07.2006, cena - 15. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 28.07.2006 godzina 12:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 28.07.2006, godzina 12:30, siedziba CENTRUM REHABILITACI ROLNIKÓW KRUS w Jedlcu - Sala Audiowizualna.
VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 23.05.2006.
INNE PRZETARGI GOŁUCHÓW
więcej: przetargi GOŁUCHÓW »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa mięsa i kości oraz wędlin dla Internatu Zespołu Szkół Technicznych w Płocku w 2026 roku (powtórzone)
- Sukcesywna dostawa mięsa i kości oraz wędlin dla Internatu Zespołu Szkół Technicznych w Płocku w 2026 roku
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych -7 części (P80Gdańsk)
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników przedsięwzięć szkoleniowych w Ośrodku Szkoleniowo-Konferencyjnym w Lucieniu
więcej: Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





