To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-09-13
Zawiercie: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas zajęć edukacyjnych organizowanych dla dzieci romskich w ramach projektu Integracja poprzez edukację i aktywizację społeczno-zawodową grupy zawierciańskich Romów.
Numer ogłoszenia: 286720 - 2011; data zamieszczenia: 13.09.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 227465 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Piłsudskiego 47, 42-400 Zawiercie, woj. śląskie, tel. 032 6722134, faks 032 6727701.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas zajęć edukacyjnych organizowanych dla dzieci romskich w ramach projektu Integracja poprzez edukację i aktywizację społeczno-zawodową grupy zawierciańskich Romów..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przez usługę cateringową zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania posiłków zgodnie z załącznikiem Nr 1 i 2 do SIWZ. 1. Usługa cateringowa świadczona będzie sukcesywnie w okresie od września 2011 do stycznia 2012r.(włącznie) - średnio 2 razy w tygodniu, w godzinach od 16 15 do 16 30 zgodnie z harmonogramem dostaw posiłków stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ.2. Miejsce dostawy cateringu : Miejska Szkoła Podstawowa nr 8 - Szkolna Świetlica Romska - ul. Wojska Polskiego 55, 42-400 Zawiercie. 3. Przedmiot zamówienia będzie realizowany dla dzieci w wieku szkolnym. 4. W zakresie przedmiotu zamówienia wydanych zostanie maksymalnie 576 zestawów posiłków ( około 16 zestawów na każde zajęcia).5. W skład zestawu posiłku wchodzi :a/ obiad złożony z drugiego dania, b/ deser, c/ podwieczorek. Szczegółowy zestaw posiłków określony jest w załączniku Nr 2 do SIWZ. 6. Zamawiający nie wyraża zgody na dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład danego zestawu.7. Zamawiający wymaga aby dostarczony obiad wchodzący w skład posiłku posiadał temperaturę co najmniej + 60 ° C 8. Posiłki muszą być dostarczane w naczyniach jednorazowego użytku wraz ze sztućcami i workami na odpady (resztki żywności, zużyte naczynia jednorazowe). 9. W zleceniu zamawiający określi na dwa dni przed każdymi zajęciami liczbę posiłków.10. Ilość zamawianych usług wskazana w SIWZ stanowi maksymalny ich zakres i wielkość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług, niż maksymalna wskazana w SIWZ, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług wskazanych w SIWZ , a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie poszczególnego zlecenia Zamawiającego 11. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy , po dokonaniu odbioru przedmiotu umowy. 13. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do : - przygotowania, dowozu i podawania posiłków w terminach wskazanych przez Zamawiającego do miejsc i sali, w której będą odbywały się zajęcia, - świadczenie usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych,- przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych ( m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia tj.: Dz.U. Nr 136 z 2010 r. poz. 914 ze zm.),- świadczenia usług cateringowych w naczyniach jednorazowego użytku wraz ze sztućcami,- estetycznego podawania posiłków,- dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego w ściśle określonym dniu i czasie,- dostarczenie worków na odpady..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL 01.03.01-00-231/10 - Integracja poprzez edukację i aktywizację społeczno-zawodową grupy zawierciańskich Romów, Poddziałanie 1.31 Projektu na rzecz społeczności romskiej, współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas zajęć edukacyjnych organizowanych dla dzieci romskich
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.09.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Na Zdrowie Paweł Bulski, ul. Cmentarna 17, 42-300 Myszków, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12155,56 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 10362,24
Oferta z najniższą ceną: 10362,24 / Oferta z najwyższą ceną: 12096,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ZAWIERCIA
- Dostawa wraz z montażem komór chłodniczych
- Dostawa mebli medycznych
- Sukcesywne dostawy paliw - bezgotówkowe tankowanie pojazdów na stacji paliwowej Wykonawcy w 2026r. (3 Części)
- Zakup wraz z dostawą samochodu dostawczego
- "Zakup namiotów pneumatycznych z osprzętem i nagrzewnicą, agregatem i oświetleniem - 4 zestawy."
- Zakup sprzętu z zakresu ochrony ludności i obrony cywilnej: Część 1: Dostawa 5 sztuk termosów gastronomicznych - 20 litrów Część 2: Dostawa 6 sztuk warników do wody - 15 litrów
więcej: przetargi w Zawierciu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Zorganizowanie i obsługa konferencji dotyczącej profilaktyki zdrowia oraz innych obszarów działalności kół gospodyń wiejskich w dniach 15-16 grudnia 2025 r. w Białymstoku".
- Świadczenie usługi restauracyjno-hotelarskiej w ramach realizowanego szkolenia - postępowanie nr 3
- Zorganizowanie konferencji dotyczącej profilaktyki zdrowia oraz innych obszarów działalności kół gospodyń wiejskich
- Zorganizowanie i obsługa konferencji dotyczącej profilaktyki zdrowia oraz innych obszarów działalności kół gospodyń wiejskich w dniu 18 grudnia 2025 r. w Opolu
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych
- Organizacja szkolenia na temat "Zarządzanie sobą w czasie. Efektywna organizacja czasu pracy" wraz z zapewnieniem wyżywienia dla pracowników.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





