eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łódź › dostawy zieiopłodów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-10-27

Łódź: dostawy zieiopłodów
Numer ogłoszenia: 286229 - 2008; data zamieszczenia: 27.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 1 w Łodzi , ul. Beskidzka 54, 91-612 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6750415, 6750415, faks 042 6750500.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka penitencjarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy zieiopłodów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: część 1 Marchew korzeń w ilości szacunkowej 15500 kg. Pietruszka korzeń śr. 4-7 cm w ilości szacunkowej 10500 kg. Seler korzeń w ilości szacunkowej 12800 kg. Cebula średnia od 5 cm w ilości szacunkowej 8000 kg. Por w ilości szacunkowej 9800 kg. Burak ćwikłowy w ilości szacunkowej 7000 kg. Kapusta biała w ilości szacunkowej 7500 kg. Kapusta czerwona w ilości szacunkowej 3000 kg. Kapusta pekińska w ilości szacunkowej 3000 kg. część 2 Ziemniaki w ilości szacunkowej 160000 kg. część 3 Kapusta kiszona w ilości szacunkowej 85000 kg. Ogórek kwaszony w ilości szacunkowej 6000 kg. część 4 Jabłka 120-150g/szt. w ilości szacunkowej 17000 kg. Śliwki w ilości szacunkowej 1500 kg. Wiśnie w ilości szacunkowej 840 kg. Truskawki w ilości szacunkowej 1100 kg. części 5 Kalafiory w ilości szacunkowej 1500 kg. Sałata w ilości szacunkowej 1200 kg. Koperek w ilości szacunkowej 350 kg. Pomidory polne w ilości szacunkowej 3600 kg. Ogórki zielone w ilości szacunkowej 3500 kg. Fasola szparagowa w ilości szacunkowej 700 kg. Część 6 pomidory szklarniowe w ilości szacunkowej 3500 kg..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 32.22.10.0 - Owoce i orzechy tropikalne 32.12.10.0 - Ziemniaki 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 32.22.00.0 - Owoce i orzechy 32.21.24.0 - Pomidory .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków: 1.1 Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 1.2 Posiadający niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 1.3 Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 1.4 Niepodlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru- załącznik nr 1, 2. oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 22 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych z wykorzystaniem wzoru- załącznik nr 2, 3, zaakceptowany wzór umowy- załącznik nr 3. 4. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 5. dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych,.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:


  • 1 - Cena - 5.00
  • 2 - wielkość upustu - 95.00

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl/index.php/zamówienia/info.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Nr 1 w Łodzi ul. Beskidzka 54 91-612 Łódź, www.sw.gov.pl.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.11.2008 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny Nr 1 w Łodzi ul. Beskidzka 54 91-612 Łódź.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: warzywa świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew korzeń w ilości szacunkowej 15500 kg. Pietruszka korzeń śr. 4-7 cm w ilości szacunkowej 10500 kg. Seler korzeń w ilości szacunkowej 12800 kg. Cebula średnia od 5 cm w ilości szacunkowej 8000 kg. Por w ilości szacunkowej 9800 kg. Burak ćwikłowy w ilości szacunkowej 7000 kg. Kapusta biała w ilości szacunkowej 7500 kg. Kapusta czerwona w ilości szacunkowej 3000 kg. Kapusta pekińska w ilości szacunkowej 3000 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.21.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 27.11.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 5.00
    • 2. wielkość upustu - 95.00

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki w ilości szacunkowej 160000 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 27.11.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 5.00
    • 2. wielkość upustu - 95.00

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: warzywa przetworzonr.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta kiszona w ilości szacunkowej 85000 kg. Ogórek kwaszony w ilości szacunkowej 6000 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 27.11.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 5.00
    • 2. wielkość upustu - 95.00

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: owoce świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jabłka 120-150g/szt. w ilości szacunkowej 17000 kg. Śliwki w ilości szacunkowej 1500 kg. Wiśnie w ilości szacunkowej 840 kg. Truskawki w ilości szacunkowej 1100 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.20.20-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 5.00
    • 2. wielkość upustu - 95.00

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: warzywa sezonowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kalafiory w ilości szacunkowej 1500 kg. Sałata w ilości szacunkowej 1200 kg. Koperek w ilości szacunkowej 350 kg. Pomidory polne w ilości szacunkowej 3600 kg. Ogórki zielone w ilości szacunkowej 3500 kg. Fasola szparagowa w ilości szacunkowej 700 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.20.20-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.05.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 5.00
    • 2. wielkość upustu - 95.00

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: pomidory szklarniowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pomidory szklarniowe w ilości szacunkowej 3500 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.20.20-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 27.11.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 5.00
    • 2. wielkość upustu - 95.00

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.