To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2013-01-21
Katowice: ¦WIADCZENIE US£UGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNEJ
Numer og³oszenia: 28130 - 2013; data zamieszczenia: 21.01.2013
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 3827 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urz±d Pracy, ul. Ko¶ciuszki 30, 40-048 Katowice, woj. ¶l±skie, tel. 0 32 757 33 61, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorz±du województwa nie posiadaj±ca osobowo¶ci prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦WIADCZENIE US£UGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNEJ.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie us³ugi hotelarsko - gastronomicznej dla 21 osób, w zwi±zku z organizacj± 2 - dniowego wyjazdowego posiedzenia Komitetu Steruj±cego Partnerstwa Transgranicznego EURES-T Beskydy w dniach 13-14.02.2013 r. 1) US£UGA HOTELARSKA Us³uga hotelarska wraz ze ¶niadaniem zorganizowana zostanie w hotelu o standardzie co najmniej trzygwiazdkowym lub obiekcie hotelarskim spe³niaj±cym standardy hotelu co najmniej trzygwiazdkowego, usytuowanym na terenie województwa ¶l±skiego w miejscowo¶ciach turystycznych w Beskidzie ¦l±skim lub Beskidzie ¯ywieckim lub na terenie Jury Krakowsko - Czêstochowskiej (na terenie woj. ¶l±skiego). Jeden nocleg w dniu 13.02.2013 r. dla 21 osób w pokojach 1-osobowych lub ewentualnie 2-osobowych do pojedynczego wykorzystania. Pokoje powinny mieæ powierzchniê min. 10 m2. Minimalne wyposa¿enie pokoi: ³ó¿ko, nocny stolik lub pó³ka przy miejscu do spania, szafa lub zabudowana wnêka garderobiana, biurko lub stó³, krzes³o lub inny mebel do siedzenia, lustro, wieszak na okrycie wierzchnie, telewizor. Wszystkie pokoje powinny posiadaæ ³azienki wyposa¿one min. w: wannê z bateri± i natryskiem lub kabinê natryskow± z dostêpem do zimnej i ciep³ej wody przez 24 godziny na dobê, umywalkê z blatem lub pó³k±, WC, zestaw rêczników. Ogrzewanie zapewniaj±ce temperaturê co najmniej 20°C i umo¿liwiaj±ce go¶ciom samodzieln± regulacjê temperatury pokoju. Zakwaterowanie powinno byæ mo¿liwe od godz. 11:30 w dniu 13.02.2013 r. Wykonawca ponadto zapewni w miejscu zakwaterowania salê konferencyjno - szkoleniow± dla ok. 25 osób z dostêpem do Internetu, wyposa¿on± w tablicê typu flipchart wraz z mazakami oraz sprzêt techniczny niezbêdny do przeprowadzenia prezentacji projektor multimedialny kompatybilny z laptopem oraz ekran do wy¶wietlania obrazu z projektora (obraz na ekranie widoczny dla ka¿dego uczestnika), laptop z oprogramowaniem umo¿liwiaj±cym odczyt plików prezentacji (.ppt), odczyt plików dokumentów (.doc) oraz ³±czenie siê z sieci± Internet i wy¶wietlanie stron www. Sala powinna byæ klimatyzowana, z mo¿liwo¶ci± zaciemnienia i zapewnienia o¶wietlenia sztucznego. Wykonawca powinien zapewniæ sto³y i miejsca siedz±ce dla uczestników szkolenia w odpowiedniej ilo¶ci - ustawienie sto³ów w literê T lub U. W sali konferencyjno - szkoleniowej powinna istnieæ równie¿ mo¿liwo¶æ zainstalowania przeno¶nej kabiny do t³umaczeñ symultanicznych (odpowiednia przestrzeñ, umo¿liwiaj±ca ustawienie kabiny, której wymiary wynosz± standardowo: szeroko¶æ - 1,60 m, g³êboko¶æ - 1,60 m, wysoko¶æ - 2,10 m). Koszt wynajmu, transportu, monta¿u i obs³ugi kabiny pokrywaæ bêdzie Zamawiaj±cy. 2) US£UGA GASTRONOMICZNA Wykonawca zapewni us³ugê gastronomiczn±, sk³adaj±ca siê z: a) 2 obiadów zasiadanych dla 21 osób, podanych w dniach 13 i 14.02.2013 r. sk³adaj±cych siê z: zupy, dania g³ównego (miêso, dodatki np. puree ziemniaczane, ziemniaki zapiekane, frytki lub ry¿], sa³atki lub i surówki), deseru, napoi ciep³ych (kawa lub herbata wraz z dodatkami - ¶mietank±, cukrem, cytryn±) i zimnych (woda mineralna i soki owocowe); b) 1 kolacji dla 21 osób, podanej w dniu 13.02.2013 r. przygotowanej i wydanej w formie bufetu szwedzkiego, sk³adaj±cej siê z: dania ciep³ego (jednogarnkowego) z pieczywem, zimnej p³yty (wêdliny, drobne przek±ski typu tymbaliki, koreczki, kanapki bankietowe, 2 rodzaje sa³atek, ¶wie¿e i marynowane warzywa), pieczywa, mas³a, napoi ciep³ych (kawa lub herbata wraz z dodatkami - ¶mietank±, cukrem, cytryn±) i zimnych (woda mineralna i soki owocowe); c) ³±cznie 3 przerw kawowych dla 21 osób (kawa, herbata wraz z dodatkami - ¶mietank±, cukrem, cytryn±, soki, woda mineralna - gazowana i niegazowana, owoce, drobne s³odkie przek±ski), w tym: 2 przerwy kawowe w dniu 13.02.2013 r. (w godz. popo³udniowych), 1 przerwa kawowa w dniu 14.02.2013 r. (w godz. przedpo³udniowych). Uwaga: 1) Wy¿ywienie rozpoczyna siê obiadem w dn. 13.02.2013 r. i koñczy obiadem w dniu 14.02.2013 r. zgodnie z za³±czonym harmonogramem do SIWZ w Rozdziale II. 2) W zakresie realizacji zamówienia Wykonawca jest zobowi±zany do zapewnienia pe³nego serwisu gastronomicznego zwi±zanego z wy¿ywieniem tzn. przygotowaniem, obs³ug± kelnersk±, nakryciem sto³ów, zapewnieniem zastawy (nie dopuszcza siê stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztuæców, talerzy itp.) oraz innych naczyñ niezbêdnych do serwowania zimnych i ciep³ych posi³ków w formie bufetu szwedzkiego (np. podgrzewacze, warniki, zaparzacze, termosy). Wykonawca zobowi±zany jest do terminowego przygotowania i podania posi³ków, zgodnie z ramowym planem posiedzenia, zachowania zasad higieny i obowi±zuj±cych przepisów sanitarnych przy przygotowaniu posi³ków, przygotowania posi³ków z pe³nowarto¶ciowych, ¶wie¿ych produktów z wa¿nymi terminami przydatno¶ci do spo¿ycia, przedstawienia Zamawiaj±cemu do akceptacji 3 wersji menu nie pó¼niej ni¿ na 3 dni robocze przed rozpoczêciem szkolenia. 3) Miejsce zakwaterowania, miejsce wydawania posi³ków, sala wyk³adowa powinny byæ zlokalizowane w obrêbie jednego kompleksu hotelowego. Przerwa kawowa powinna byæ serwowana w sali konferencyjnej lub w pomieszczeniu do niej przylegaj±cym. 4) Zamawiaj±cy zap³aci Wykonawcy za faktyczn± liczbê osób korzystaj±cych z us³ugi hotelarskiej i gastronomicznej, przy czym minimalna liczba uczestników wynosi 15 osób. Ostateczna liczba go¶ci zostanie przekazana Wykonawcy nie pó¼niej ni¿ w dniu 08.02.2013 r..
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.00.00.00 - Us³ugi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Grant Eures T beskydy.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.01.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"TYCJAN" HOTEL, RESTAURACJA LIDIA TYC
jakie przetargi wygra³a firma
"TYCJAN" HOTEL, RESTAURACJA LIDIA TYC
- 2) Tycjan Hotel, Restauracja Lidia Tyc, Pl. Wolno¶ci 7, 34-360 Milówka, kraj/woj. ¶l±skie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 4097,56 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 3990,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 3990,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 9758,7
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- Przeprowadzenie obowi±zkowych szkoleñ lekarzy i lekarzy dentystów w ramach sta¿u podyplomowego w zakresie profilaktyki onkologicznej
- Dostawa materia³ów szewnych II
- Dostawa oprogramowañ: Czê¶æ 1: Oprogramowanie do wszechstronnej wizualizacji danych XYZ, Czê¶æ 2: Oprogramowanie do tworzenia wysokiej jako¶ci wykresów 2D i 3D
- Przeprowadzenie kursu ,,Diagnosty samochodowego dla nauczycieli" w ramach projektu ,,Nowoczesne kszta³cenie zawodowe szans± na lepszy start" w Zespole Szkó³ nr 7 im. Stanis³awa Mastalerza w Katowicach
- Kompleksowy remont / modernizacja / przebudowa budynku Pañstwowej Szko³y Muzycznej I i II stopnia im. Mieczys³awa Kar³owicza w Katowicach - Etap V, Etap dodatkowy, Etap VI, etap technologiczny
- Dostawa pieca sto³owego, pras i innych urz±dzeñ
wiêcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ¦wiadczenie us³ug w zakresie ca³odobowego ¿ywienia i dystrybucji posi³ków dla pacjentów hospitalizowanych"
- Przygotowanie i dostarczanie posi³ków dla uczniów Szko³y Podstawowej nr 27 w Toruniu, w roku szkolnym 2025/2026
- Przygotowanie i dostarczanie posi³ków dla uczniów Szko³y Podstawowej nr 35 w Toruniu w roku szkolnym 2025/2026.
- Przygotowanie i dostarczanie posi³ków dla uczniów i dzieci uczêszczaj±cych do oddzia³ów przedszkolnych Szko³y Podstawowej nr 17 w Toruniu, w roku szkolnym 2025/2026
- Przygotowanie i dostarczanie posi³ków dla uczniów Zespo³u Szkó³ Muzycznych w Toruniu w roku szkolnym 2025/2026
- Przygotowywanie i dostawa posi³ków dla wychowanków Specjalnego O¶rodka Szkolno - Wychowawczego dla Dzieci S³abowidz±cych Nr 8 w Warszawie przy ul. Rzymowskiego 36
wiêcej: Us³ugi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.