eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tarnowskie Góry › Sukcesywne dostawy wraz z transportem produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnychczęść A - mięso, konserwy i przetwory z mięsa; część B - drób i podroby drobiowe

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-12-24

Tarnowskie Góry: Sukcesywne dostawy wraz z transportem produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych: część A - mięso, konserwy i przetwory z mięsa; część B - drób i podroby drobiowe
Numer ogłoszenia: 280831 - 2013; data zamieszczenia: 24.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 254267 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej "Przyjaźń", ul. Włoska 24, 42-612 Tarnowskie Góry, woj. śląskie, tel. 032 2855898, faks 032 2855898 wew. 109.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy wraz z transportem produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych: część A - mięso, konserwy i przetwory z mięsa; część B - drób i podroby drobiowe.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część A: Mięso L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1. Wołowe bez kości kat. II kg 100 2. Wołowe bez kości ekstra kg 150 3. Wołowe bez kości gulaszowe kg 200 4. Łopatka z kością kg 20 5. Łopatka bez kości kg 600 6. Schab z kością kg 50 7. Schab bez kości kg 300 8. Szynka wieprzowa bez kości kg 150 9. Karczek wieprzowy bez kości kg 30 10. Żeberka wieprzowe paski kg 60 11. Wołowe z kością żebra kg 300 12. Wołowe z kością mostek kg 800 13. Wątroba wieprzowa kg 150 14. Płuca wieprzowe kg 60 15. Flaki wołowe półfabrykat - blanszowane, pokrojone w paski, świeże, bez przypraw. kg 20 konserwy i przetwory z mięsa 16. Kiełbasa surowa kg 15 17. Kiełbasa biała parzona kg 15 18. Kiełbasa śląska kg 380 19. Kiełbasa śląska drobiowa kg 100 20. Kiełbaski wieprzowe cienkie parzone kg 100 21. Frankfuterki surowe kg 100 22. Kiełbasa parówkowa kg 150 23. Kiełbasa szynkowa kg 300 24. Kiełbasa żywiecka kg 200 25. Kiełbasa sucha kg 20 26. Kiełbasa kminkowa kg 180 27. Polędwica drobiowa kg 230 28. Polędwica sopocka kg 40 29. Szynka gotowana wieprzowa kg 250 30. Szynka konserwowa kg 60 31. Szynka drobiowa kg 120 32. Szynka mielona kg 60 33. Salceson ozorkowy wieprzowy kg 60 34. Salceson drobiowy kg 20 35. Pasztetowa wieprzowa kg 60 36. Pasztetowa drobiowa kg 60 37. Metka kremowa kg 40 38. Metka grubomielona kg 20 39. Kaszanka kg 200 40. Mielonka drobiowa kg 30 41. Mielonka wieprzowa kg 50 42. Mielonka wieprzowa konserwowa kg 20 43. Pieczeń rzymska kg 120 44. Winerki kg 200 45. Parówki śląskie kg 150 46. Mortadela kg 50 47. Blok drobiowy kg 20 48. Boczek wędzony bez żeber kg 80 49. Drób w galarecie kg 20 50. Podroby w galarecie kg 20 51. Mięso w galarecie kg 50 52. Kości wędzone kg 20 53. Kości kg 20 54. Słonina kg 10 Część B: drób i podroby drobiowe L.p. Nazwa artykułu Jednostka miary Maksymalna ilość w roku 1. Kurczaki kg 500 2. Udka z kurczaka kg 350 3. Udziec z kurczaka kg 400 4. Filet z kurczaka kg 220 5. Udziec z indyka kg 150 6. Filet z indyka kg 200 7. Wątroba drobiowa kg 120 8 Serca drobiowe kg 50 9. Żołądki drobiowe kg 40 10. Korpus z kurczaka kg 250 11. Mięso gulaszowe z udźca z indyka kg 150.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: część A - mięso, konserwy i przetwory z mięsa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski KANDZIA Spółka Cywilna Maciej Kandzia, Jacek Kandzia, Irki 2, 42-286 Koszęcin, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 88000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 91893,90

  • Oferta z najniższą ceną: 91893,90 / Oferta z najwyższą ceną: 93017,93

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: część B - drób i podroby drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Drobiu MARICA Spółka Jawna J.M.E.K.Wróbel, Straconki 20, 43-300 Bielsko Biała, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 21786,45

  • Oferta z najniższą ceną: 21786,45 / Oferta z najwyższą ceną: 24859,91

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.