eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Popów › Dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-12-27

Popów: Dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych.
Numer ogłoszenia: 272593 - 2012; data zamieszczenia: 27.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 261627 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, mrożonek, ryb i konserw rybnych. Przedmiotem zamówienia są - dostawy mrożonek dla OSSW w Kulach zadanie nr 1 - opis przedmiotu zamówienia, szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie L.P Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia j.m. Ilość 1. Pyzy z mięsem 15896000-5 PN-A-82201 Opakowanie jednostkowe 400- 500g.Ciasto - skład: ciasto:- ziemniaki gotowane 37%, woda, grys ziemn. 23%, skrobia ziemniaczana, sól. Farsz: mięso gotowane wieprzowe 32%, wołowe 32%, cebula duszona,, tłuszcz wieprzowy, błonnik 3,2%, sól, przyprawy. Zawartość w wyrobie: mięsa nie mniej niż 12%, ziemniaków 30%, grysu 18,5%, farszu nie mniej niż 20%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 300 2. Brokuły 15331170-9 PN-A-78602 Op. jedn. 400-500g. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 500 3. Frytki 15311100-2 Op. jedn.2 - 2,5 kg. Szybko smażące frytki karbowane podsmażone i zamrożone. Składniki: ziemniaki, olej roślinny, dextroza. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 400 4. Mieszanka owocowa 15331170-9 BN-86/8165-29 Op. jedn. 400-500g. Produkt naturalny głęboko mrożony. Skład: Owoce ( truskawki, śliwki, porzeczki, wiśnie, agrest, aronie) w różnych proporcjach. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 1000 5.Mieszanka warzywna 7 składnikowa 15331170-9 PN-A-78608 Op. jedn. 400-500g. Produkt głęboko mrożony. Skład: marchew, kalafior, fasola szparag. pietruszka seler, cebula, groch zielony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 400 6. Szpinak 15331170-9 PN-A-78608 Op. jedn. 400-500g. Produkt rozdrobniony głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 60 7. Warzywa na patelnię 15331170-9 PN-A-76608 Op. jedn. 400-500g. Mieszanka warzywna o składzie: kalafior, marchew, brokuły, seler, cebula, kapusta biała, groch zielony, kukurydza. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 400 8. Pierogi z serem 15896000-5 PN-A-82201 Op. jedn. 400-500g. Pierogi domowe, ręcznie robione, głęboko mrożone. Skład: ser twarogowy 40%, mąka pszenna, woda, cukier, jaja, cukier waniliowy. Minimalna zawartość nadzienia nie mniej niż 40%. Produkt nie powinien zawierać barwników. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 400 9. Pierogi z kapustą i grzybami 15896000-5 PN-A-82201 Op. Jedn. 400-500g. Skład: mąka pszenna, kapusta kwaszona 27%, woda, grzyby leśne 7%, tłuszcz roślinny utwardzony, przyprawy, cebula, jaja. Zawartość nadzienia min. 40%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 100 10 Uszka z mięsem 15896000-5 PN-A-82201 Op. Jedn. 400-500g. Produkt głęboko mrożony. Skład: mąka pszenna, minimalna zawartość mięsa wołowe 24%, woda, bułka tarta, jaja, cebula, przyprawy. Minimalna zawartość nadzienia 28%. Produkt nie zawierający barwników. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 100 11 Paszteciki z mięsem 15896000-5 PN-A-82201:1996 Paszteciki waga 1 szt. nie mniej niż 60g. Produkt Polski, głęboko mrożony. Skład: mąka pszenna, mięso wołowe, tekstura sojowa, mięso wieprzowe, bułka tarta, suszona cebula, mleko, drożdże, przyprawy. Zawartość farszu nie mniej niż 30 %. Zawartość mięsa wołowego w farszu nie mniej niż 25%. Zawart. mięsa wieprzowego w farszu nie mniej niż 12%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 70 12 Pizza z szynką mrożona 15896000-5 Skład: Spód: mąka, woda, olej, cukier, sól, drożdże, Obłożenie: sos pomidorowy, szynka, cukinia, ser, cebula, papryka, kukurydza przyprawy. Masa netto 300g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. szt.800 13 Knedle z truskawkami 15896000-5 PN-A-82201 Op. Jedn. 400-500g. Skład: ciasto: ziemniaki gotowane 54,8%, mąka pszenna 18%, woda, skrobia ziemniaczana 9%, płatki ziemniaczane, sól. Farsz: truskawki mrożone 79.8%, cukier, zagęszczacz. Zawartość w wyrobie: truskawki nie mniej niż 16%, ziemniaki do 11%, mąka pszenna 3,6%, farsz nie mniej niż 20%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 400 14 Kalafior 15331170-9 PN-A-78602 Kalafior różyczki. Skład kalafior 100%. Produkt głęboko mrożony. Waga 400-500g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 600 15 Fasolka szparagowa 15331170-9 PN-A-78601 Fasola szparagowa cięta. Produkt głęboko mrożony. Waga 400-500g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 600 16 Krokiety z mięsem 15896000-5 PN-A-82201-1996 Op. Jedn. 2,5 kg. Skład: Ciasto - woda, mąka pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, jajka, sól. Farsz - mięso wołowe i wieprzowe po 34%. Panierka - bułka tarta. Zawartość w wyrobie: mięso nie mniej niż 20,4 %, farsz nie mniej niż 30%. Waga 1 szt. do 60g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 20 17 Kartacze z mięsem 15896000-5 PN-A-82201-1996 op. jedn. 2,5 kg. Skład: Ciasto - ziemniaki gotowane do 37%, woda, grys ziemniaczany 23%, skrobia ziemniaczana, sól. Farsz - mięso gotowane wieprzowe nie mniej niż 32%, wołowe nie mniej niż 32%, cebula duszona, tłuszcz wieprzowy, błonnik 3,2 %, sól, przyprawy. Zawartość w wyrobie: mięsa 12,8%, ziemniaków 30%, grysu 18,5 %, farsz nie mniej niż 20%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 400 18 Kukurydza mrożona 15331170-9 Op. jedn. 2 - 2,5kg. Mrożone ziarno kukurydzy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 20 19 Papryka mrożona 15331170-9 Op. jedn. 2 - 2,5 kg Papryka mrożona cięta czerwona lub kolorowa. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 20 20 Frytki - kuleczki 15311100-2 Op. Jedn. 2 - 2,5 kg. Szybko smażące frytki kuleczki. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.kg 300 2 Przedmiotem zamówienia są - dostawy ryb i konserw rybnych dla OSSW w Kulach zadanie nr 2 - opis przedmiotu zamówienia, szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia j.m. Ilość 1. Filet śledziowy a la matias 15241200-1 Skład: filet śledziowy, sól, ocet, zaprawa śledziowa. Masa 5 kg, masa ryby 4 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 200 2. Filet z dorsza SHP 15220000-6 PN-A86755:1991 Filety z ryb dorszowatych. Shatter pack. ( nie dopuszcza się JQF), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 5%, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Produkt głęboko mrożony. Opakowania: kartony od 7 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 1000 3. Tuńczyk w oleju 15243000-3 PN-V-74012 Jasne mięso tuńczyka. Duże kawałki Skład: tuńczyk duże kawałki, olej roślinny, sól. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwo otwieralna masa netto 170-200g, masa po odcieku nie mniej niż 120g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. kg 100 4. Filet z mintaja SHP 15220000-6 PN-A-86755:1991 Mrożone filety z mintaja, całe bez skóry ( rosyjski lub amerykański), Shatter pack ( nie dopuszcza się JQF), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 5%, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Produkt głęboko mrożony . Opakowania: kartony od 7 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. kg 200 5 Szprot w sosie pomidorowym 15240000-2 PN-V-74012 Skład: szprot 50%, sos pomidorowy: woda, koncentrat pomidorowy, cukier, sól spożywcza, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, olej roślinny, zagęstnik: guma guar, warzywa: seler, pietruszka, przyprawy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwo otwieralna masa netto nie mniej niż 330g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. kg 200.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone 15.33.11.70 - Warzywa mrożone 15.31.11.00 - Chipsy i frytki 15.24.12.00 - Śledź przetworzony lub konserwowany 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.24.30.00 - Przetwory z ryb 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawy mrożonek dla OSSW w Kulach.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa Anna Sieracka, Cygan i Wspólnicy Spółka Jawna, ul. Złota 120, 42-200 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 52801,57 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 42556,90

  • Oferta z najniższą ceną: 42556,90 / Oferta z najwyższą ceną: 42556,90

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawy ryb i konserw rybnych dla OSSW w Kulach.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa Anna Sieracka, Cygan i Wspólnicy Spółka Jawna, ul. Złota 120, 42-200 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 33920,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 25587,00

  • Oferta z najniższą ceną: 25587,00 / Oferta z najwyższą ceną: 25587,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.