eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PiłaPrzetwory mięsne

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-01-04

Piła: Przetwory mięsne
Numer ogłoszenia: 2718 - 2008; data zamieszczenia: 04.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Specjalistyczny w Pile, ul. Rydygiera 1, 64-920 Piła, woj. wielkopolskie, tel. 067 2106207, fax (067) 212 40 85.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpila.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetwory mięsne.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa dwa razy w tygodniu tj. wtroek i czwartek mięsa wieprzowego, wedlin i tłuszczu wieprzowego oraz podrobów i żołądków wołowych według asortymentu, który stanowi załacznik nr 2 do SIWZ. Wartość zamówienia poniżej 60 tys. euro.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamłwienia moga ubiegać sie wykonawcy spełniający następujace warunki: 1) posiadaja uprawnienia do wykonywania określonej działalnosci lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2) nie podlegaja wykluczeniu z postepowania na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówien publicznych, 3) posiadaja niezbedna wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym, a takze osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia, 4) znajduja sie w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewinaiającej wykonanie zamowienia. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postepowaniu wg formuły spełnia/ nie spełnia na podstawie złozonych dokumentów i oswiadczeń.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu, Zamawiający żada złozenia nastepujacych dokumentów i oswiadczeń: 1) aktualnego odpisu z własciwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawionych nie wcześniej niz 6 miesiecy przed upływem terminu składania ofert, 2) oswiadczenia, że Wykonawca psiada uprawnienia do wykonywania działalnosci stanowiącej przedmiot niniejszego postepowania o udzielenie zamówienia publicznego oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych, 3) oświadczenia, że Wykonawca osiada niezbędną wiedzę i doswiadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym, a także osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia, 4) oswiadczenia, że Wykonawca znajduje sie w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniajacej wykonanie zamówienia.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-pila.4bip.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Specjalistyczny w Pile im. Stanisława Staszica 64-920 Piła ul. Rydygiera 1, pok. D3.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.01.2008 godzina 11:00, miejsce: Szpital Specjalistyczny w Pile, im. Stanisława Staszica 64-920 Piła, ul. Rydygiera 1, pok. D14.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przetwory miesne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa dwa razy w tygodniu tj. wtorek i czwartek n/w asortymentu: schab b/k 24kg; łopatka b/k i b/ skóry 2.600kg; karkówka b/k 27kg; szynka wieprzowa b/k i b/skóry 800kg; boczek świeży b/ żeberek 27kg; ozory wieprzowe 400kg; nózki wieprzowe 145kg; kosci wieprzowe schabowe 600kg; wątroba wieprzowa 44kg; nerki wieprzowe 80kg; boczek wędzony b/żeberek 25kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa śląska 81kg; parówki wiedeńskie 1700kg; szynka gotowana 300kg; kaszanka 150kg; flaki wołowe krojone/żoładki 60kg; pasztetowa podwedzana 62kg; kiełbasa mielonka wieprzowa 340kg; salceson ozorkowy 80kg; kiełbasa zwyczajna 115kg; kiełbasa szynkowa 1000kg; kiełbasa biała parzona 13kg; kiełbasa mortadela 54kg; blok szynkowy 640kg; smalec wieprzowy 320kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33-6, 15.13.11.20-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.