eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tuchów › Żywność do kuchni Przedszkola Publicznego w Tuchowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-08-10

Tuchów: Żywność do kuchni Przedszkola Publicznego w Tuchowie
Numer ogłoszenia: 271740 - 2009; data zamieszczenia: 10.08.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Publiczne w Tuchowie , ul. Szpitalna 2, 33-170 Tuchów, woj. małopolskie, tel. 014 6525387.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkoletuchow.neostrada.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Żywność do kuchni Przedszkola Publicznego w Tuchowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy sukcesywne produktów żywnościowych do kuchni przedszkolnej w okresie od września do grudnia 2009 roku. Dostawy podzielono na 4 zadania: I- owoce i warzywa świeże i przetworzone, II - różne art. spożywcze ( w tym drób, produkty mleczarskie, ryby mrożone i konserwowe, oleje, tłuszcze roślinne i zwierzęce, produkty przemiału ziarna i skrobi, makarony, pasztety,owoce i warzywa mrożone i przetworzone i inne, III - pieczywo, IV mięso i wędliny.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 03.00.00.00 - Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 4.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy złożą ważną ofertę oraz spełniają warunki udziału w postępowaniu określone na podstawie art 22 PZP oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art 24 PZP.Sprawdzenie w/w warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie na podstawie złożonych oświadczeń i wg. zasady spełnia/ nie spełna..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenia wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu na podstawie atr 22 PZP. Oświadczenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 PZP..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. przedszkoletuchow.neostrada.pl,.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Publiczne w Tuchowie. ul. Szpitalna 2, 33- 170 Tuchów..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.08.2009 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Publiczne w Tuchowie. ul. Szpitalna 2, 33-170 Tuchów. Kancelaria przedszkola..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa owoców i warzyw świeżych i przetworzonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa sukcesywna owoców i warzyw świażych i przetworzonych wykorzystywanych do przygotowywania 3 posiłków dziennie w przedszkolu dla ok. 100 dzieci. W tym: ziemniaki konsumpcyjne, sałatki warzywne, owoce i warzywa kiszone i marynowane, groch, dżemy, powidła, naturalne soki owocowo warzywne, szczypiorek, cebula, pory, buraki ćwikłowe , warzywa liściaste i inne..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1, 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa różnych artykłów spozywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa sukcesywna różnych art spożywczych potrzebnych do przygotowania w kuchni przedszkola 3 posiłków dziennie dla ok. 100 dzieci. W tym : drób, produkty mleczarskie, ryby mrożone i konserwowane, oleje, tłuscze roślinne i zwierzęce, produkty przemiału ziarna i skrobi, makarony, pasztety, owoce i warzywa mrożone i przetworzone, wyroby ciastkarstkie, przyprawy warzywne i korzenne,zupy i sosy w proszku, kawa zbożowa, kakao, herbaty, budynie, kisiele,cukier, płatki śniadaniowe i inne..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa sukcesywna pieczywa do przygotowania 3 posiłków dziennie dla ok. 100 dzieci w kuchni przedszkola. W tym: chleb, bułki, ciasto drożdżowe, półfrancuskie, pączki..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostaw mięsa i wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa sukcesywna mięsa i wędlin dla przygotowania 3 posiłków dziennie dla ok. 100 dzieci w kuchni przedszkola wg zapotrzebowania Zamawiającego. W tym: kiełbasy, polędwica, szynki, parówki, łopatka bez kości, schab, mięso mielone.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.