eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-08-06

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach
Numer ogłoszenia: 269072 - 2009; data zamieszczenia: 06.08.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś" , ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole-mis.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: TABELA A* WARZYWA I OWOCNazwa artykułu Jednostka miary IlośćMarchew luzem kg 80 Pietruszka korzeńkg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 50 Sałata szt.60 Por korzeń kg50 Cebula biała kg60 Buraki czerwone kg 100 Seler korzeń kg 60 Jabłka lobo kg 150 Mandarynki kg 80 Winogrono białe luz kg 60 Cytryny kg 8 Ziemniaki jadalne kg 2000 Kapusta czerwona świeża kg20 Kapusta pekińska szt.50 Kalafior świeży szt.20 Pomidory luz kg 50 Ogórki szklarniowe kg50 Ogórki kwaszone luz kg 80 Kapusta kwaszona kg100 Kapusta biała główka kg kg50 Pieczarki świeże luz kg 30 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 40 Papryka świeża kg 5Szczypior pęczek 40 Koper świeży pęczek 40 Natka pietruszki p. pęczek 40 Tabela B* MIĘSO I PRZETWORY Kości od schabu kg 250 Ogonówka wieprzowa wędzona kg80 Boczek wędzony wieprz. B k kg 40 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 100 Szynka wieprzowa wędzona got. kg 80 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 100 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 60 Mięso gulaszowe wieprzowe kg100 Filet drobiowy z kurczaka kg100 Żeberka wieprzowe kg50 Porcje rosołowe z kurczaka kg100 Kiełbasa wieprzowa gruba kg150 Udka z kurczaka kg80 Karkówka b/k wieprzowa kg80 Kaszanka kg80 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg80 Wątróbka wieprzowa kg60 Parówka drobiowa cienka kg100 Kotlet schabowy b k kg80 Pasztet drobiowy kg80 Smalec luz kg 20 TABELA C* MROŻONKI Fasolka szparagowa mrożona 450 g op.szt.60 Truskawki mrożone 450 g op.szt.100 Mieszanka warzywna paski luz kg100 Brokuły mrożone 5 kg op.szt.50 Zupa pieczarkowa, 450g op. szt.60 Zupa kalafiorowa, 450g op.szt. 100Zupa jarzynowa, 450g op.szt. 100Kalafior, 450g op.szt. 100Pyzy drożdżowe op.9sztszt.300Groszek zielony, 450g op.szt.60Marchew z groszkiem, 450g op.szt. 100Wiśnie drążone 450g op.szt 20Jagoda mrożona 300g op. szt. 20 Malina mrożona 300g op. szt. 20 Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE Mąka pszenna 500 kg 250 Ryż długoziarnisty kg 60 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 15 Kasza jęczmienna średnia luz kg 40 Kasza manna 1kg szt. 20 Kisiel różne smaki 40 g szt. 250 Budyń różne smaki 40 g szt. 250 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 15 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 450 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 30 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 600 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 100 Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 60 Kakao naturalne 200 g op. szt. 5 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt. 30 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 5 Płatki kukurydziane 250 g op. szt. 50 Groch połówki luz 5 kg op. szt. 8 Fasola sucha luz kg szt. 40 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 40 Galaretka do ciast różne smaki 0,75g szt. 120 Proszek do pieczenia 36g szt. 40 Drożdże piekarskie 100g szt. 50 Ketchup łagodny 500g szt. 10 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 60 Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g szt. 5 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt. 30 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 30 Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 20 Groszek zielony puszka 400ml szt. 20 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 30 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5Olej roślinny, 1l szt. 100 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt. 50 Pasztet drobiowy 131g op. szt. 60 Woda niegazowana 5l szt 50 Tabela E* SŁODYCZE Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 5 Batony waflowo-czekoladowe 43g 30 szt op display szt. 10 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe b czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 20 Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt. 3 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Cukierki mieszane nadziewane 3,5kg op. szt. 5 Biszkopty 120g op. szt. 100 Baton mleczny 23,5g 30szt op display szt. 20 Draże różne smaki 100g op. szt. 250 Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op. szt. 10 Sękacz 24g 40szt op display szt.10Figurki czekoladowe - gwiazdorki 200g szt 300Tabela F* PIECZYWO Chleb baltonowski 0,6 kg szt. 1100 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 200 Bułka firmowa 0,06 kg szt. 2500 Bułka maślana 0,05 kg szt.2000 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 300 Pączki szt.500 Bułka tarta 1 kg szt. 40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120 Drożdżówki szt. 500TABELA G* NABIAŁ Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 100 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 40 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 400 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 40 Ser salami luz kg 50 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 100 Jajka kurze świeże średnie szt. 1500 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 700 Krążek mix typu Hochlland 140g trójkąty szt. 50 Ser kanapkowy 150g op szt. 100 Ser królewski luz kg 30 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10 Jogurt smakowy 125g szt. 750 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 20 Margaryna zwykła 250g szt. 200 Masło śmietankowe 00g op. zaw. 86%tł. szt. 1500 TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY Sos pieczeniowy 2kg op. szt. 2 Majeranek 0,30kg op. szt. 10 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 2 Delikat do drobiu 600g op. szt. 2 Delikat do ryb 600g op. szt. 1 Przyprawa szefa kuchni 5kg op. szt. 4 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 8 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 2 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt 15 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 15 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 10 Makaron turbanki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 4 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 8 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 35 Herbata granulowana 100g op.szt.80 Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 Pieprz mielony 0,5 kg szt. 3 Przyprawa w płynie 1l szt. 4 Zupa szparagowa w proszku op. 5 kg szt.1Tabela I* RYBY Ryby mrożone filet z Pangi kg op.kg50Ryby mrożone filet z mintaja kg op.kg50Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg op.kg4.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 03.20.00.00 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać warunki określone w art. 22 ustawy 1 cyt. ustawy - Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z przyczyn określonych w art. 24 ustawy 1,2 cyt. ustawy. Oferta Wykonawcy winna być przygotowana zgodnie z wymogami SIWZ. Wykonawca powinien złożyć dokumenty wymagane w rozdziale XII specyfikacji..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: zawarte w SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole-mis.pniewy.org.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: http://www.przedszkole-mis.pniewy.org oraz pod adresem Przedszkole Miś ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.08.2009 godzina 10:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, na parterze, biuro Dyrektora.

IV.3.5) Termin związania ofertą: do 14.09.2009.

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: TABELA A* WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary IlośćMarchew luzem kg 80 Pietruszka korzeńkg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 50 Sałata szt.60 Por korzeń kg50 Cebula biała kg60 Buraki czerwone kg 100 Seler korzeń kg 60 Jabłka lobo kg 150 Mandarynki kg 80 Winogrono białe luz kg 60 Cytryny kg 8 Ziemniaki jadalne kg 2000 Kapusta czerwona świeża kg20 Kapusta pekińska szt.50 Kalafior świeży szt.20 Pomidory luz kg 50 Ogórki szklarniowe kg50 Ogórki kwaszone luz kg 80 Kapusta kwaszona kg100 Kapusta biała główka kg kg50 Pieczarki świeże luz kg 30 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 40 Papryka świeża kg 5Szczypior pęczek 40 Koper świeży pęczek 40 Natka pietruszki p. pęczek 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA B* MIESO I PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kości od schabu kg 250 Ogonówka wieprzowa wędzona kg80 Boczek wędzony wieprz. B k kg 40 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 100 Szynka wieprzowa wędzona got. kg 80 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 100 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 60 Mięso gulaszowe wieprzowe kg100 Filet drobiowy z kurczaka kg100 Żeberka wieprzowe kg50 Porcje rosołowe z kurczaka kg100 Kiełbasa wieprzowa gruba kg150 Udka z kurczaka kg80 Karkówka b/k wieprzowa kg80 Kaszanka kg80 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg80 Wątróbka wieprzowa kg60 Parówka drobiowa cienka kg100 Kotlet schabowy b k kg80 Pasztet drobiowy kg80 Smalec luz kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: TABELA C* MROZONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Fasolka szparagowa mrożona 450 g op.szt.60 Truskawki mrożone 450 g op.szt.100 Mieszanka warzywna paski luz kg100 Brokuły mrożone 5 kg op.szt.50 Zupa pieczarkowa, 450g op. szt.60 Zupa kalafiorowa, 450g op.szt. 100Zupa jarzynowa, 450g op.szt. 100Kalafior, 450g op.szt. 100Pyzy drożdżowe op.9sztszt.300Groszek zielony, 450g op.szt.60Marchew z groszkiem, 450g op.szt. 100Wiśnie drążone 450g op.szt 20Jagoda mrożona 300g op. szt. 20 Malina mrożona 300g op. szt. 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: TABELA D* PRZETWORY MACZNE, INNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka pszenna 500 kg 250 Ryż długoziarnisty kg 60 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 15 Kasza jęczmienna średnia luz kg 40 Kasza manna 1kg szt. 20 Kisiel różne smaki 40 g szt. 250 Budyń różne smaki 40 g szt. 250 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 15 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 450 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 30 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 600 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 100 Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 60 Kakao naturalne 200 g op. szt. 5 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt. 30 Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 5 Płatki kukurydziane 250 g op. szt. 50 Groch połówki luz 5 kg op. szt. 8 Fasola sucha luz kg szt. 40 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 40 Galaretka do ciast różne smaki 0,75g szt. 120 Proszek do pieczenia 36g szt. 40 Drożdże piekarskie 100g szt. 50 Ketchup łagodny 500g szt. 10 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 60 Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 40 Rodzynki 200g szt. 5 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt. 30 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 30 Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 20 Groszek zielony puszka 400ml szt. 20 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 30 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5Olej roślinny, 1l szt. 100 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt. 50 Pasztet drobiowy 131g op. szt. 60 Woda niegazowana 5l sz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: TABELA E* SLODYCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 5 Batony waflowo-czekoladowe 43g 30 szt op display szt. 10 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe b czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 20 Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt. 3 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Cukierki mieszane nadziewane 3,5kg op. szt. 5 Biszkopty 120g op. szt. 100 Baton mleczny 23,5g 30szt op display szt. 20 Draże różne smaki 100g op. szt. 250 Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op. szt. 10 Sękacz 24g 40szt op display szt.10Figurki czekoladowe - gwiazdorki 200g szt 300.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: TABELA F* PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb baltonowski 0,6 kg szt. 1100 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 200 Bułka firmowa 0,06 kg szt. 2500 Bułka maślana 0,05 kg szt.2000 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 300 Pączki szt.500 Bułka tarta 1 kg szt. 40 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120 Drożdżówki szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: TABELA G* NABIAL.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 100 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 40 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 400 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 40 Ser salami luz kg 50 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 100 Jajka kurze świeże średnie szt. 1500 Mleko 2% karton 1 l op. szt. 700 Krążek mix typu Hochlland 140g trójkąty szt. 50 Ser kanapkowy 150g op szt. 100 Ser królewski luz kg 30 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10 Jogurt smakowy 125g szt. 750 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 20 Margaryna zwykła 250g szt. 200 Masło śmietankowe 00g op. zaw. 86%tł. szt. 1500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sos pieczeniowy 2kg op. szt. 2 Majeranek 0,30kg op. szt. 10 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 2 Delikat do drobiu 600g op. szt. 2 Delikat do ryb 600g op. szt. 1 Przyprawa szefa kuchni 5kg op. szt. 4 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 8 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 2 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt 15 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 15 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 10 Makaron turbanki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 4 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 8 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 35 Herbata granulowana 100g op.szt.80 Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 Pieprz mielony 0,5 kg szt. 3 Przyprawa w płynie 1l szt. 4 Zupa szparagowa w proszku op. 5 kg szt.1.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: TABELA I* RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby mrożone filet z Pangi kg op.kg50Ryby mrożone filet z mintaja kg op.kg50Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg op.kg4.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.10.00-0, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.