To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-12-19
Rzeszów: Catering podczas PFI realizowanego w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Numer ogłoszenia: 268209 - 2012; data zamieszczenia: 19.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 254835 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. Powstańców Warszawy 12, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, faks 17 8651075, 865383.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Catering podczas PFI realizowanego w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Konferencja będzie zorganizowana dla ok. 100 osób w dniu 18 grudnia 2012 roku oraz ok. 50 osób w dniu 19 grudnia 2012 roku w budynkach Politechniki Rzeszowskiej. Zamówienie obejmuje: 1. Serwis gastronomiczny (przygotowanie, stoły cateringowe, uroczyste nakrycie stołów, zastawa - z wyłączeniem naczyń jednorazowego użytku, serwowanie dań oraz sprzątanie) 2. Zapewnienie wyżywienia dla uczestników: I dzień - ok. 100 osób Kawa z ekspresu - 120 porcji Herbata czarna, owocowa - 120 porcji Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana - po 50 szt. Soki owocowe min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) -500ml/os. Napoje gazowane typu cola, sprite - 50 szt. Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach (ciasteczka francuskie, roladki makowe, kruche babeczki z owocami, mini torciki pistacjowe) - po 60 szt. Sernik świąteczny - 100 porcji Owoce filetowane - 5 kg Roladki naleśnikowe - 150 szt.: - z suszonymi pomidorami, mascarpone i rukolą - z wędzonym łososiem, szpinakiem i mascarpone - z szynką, grillowaną papryką i serkiem śmietankowym Roladki z wędzonego łososia z roszponką i kremem limonowym - 80 szt. Deska serów wysokogatunkowych z winogronami i orzechami - 80 porcji półmisek mięs pieczonych i pasztetów z sosem żurawinowym - 80 porcji śledź w trzech smakach: w oleju, w śmietanie, w korzennej marynacie - 80 porcji Mix sałat z grillowanym oscypkiem i winegretem malinowym - 80 porcji Sałatka brokułowa z prażonymi migdałami - 80 porcji pieczywo mix (chleb jasny, ciemny, bułeczki koktajlowe) Dania ciepłe: krem z borowików - 100 porcji łosoś duszony w sosie maślano-warzywnym - 100 porcji Medaliony z polędwiczek wieprzowych w ziołowej panierce zapiekane z pomidorami i serem feta z suszonymi pomidorami - 100 porcji ziemniaki pieczone z rozmarynem - 100 porcji grillowane warzywa - 100 porcji II dzień - 50 osób Kawa z ekspresu - 80 porcji Herbata czarna, owocowa - 80 porcji Dodatki: mleko, cukier biały, brązowy, cytryna Woda mineralna gazowana i niegazowana - po 50 szt. Soki owocowe min 3 rodzaje (pomarańczowy, jabłkowy, wieloowocowy) -500ml/os. Napoje gazowane typu cola, sprite - 50 szt. Wybór ciasteczek koktajlowych w papilotkach (ciasteczka francuskie, roladki makowe, kruche babeczki z owocami, mini torciki pistacjowe) - po 30 szt. Piernik z bakaliami - 30 porcji Owoce filetowane - 3 kg Koreczki - 200 szt. - caprese - z salami, czarną i zieloną oliwką - z serem ementaler i winogronami - z serem brie, ananasem i brzoskwinią Sałatka grecka z serem feta - 50 porcji Pasztet z sosem borówkowym - 50 porcji Roladki z szynki z zielonymi szparagami - 50 porcji Roladki z grillowanej cukinii z suszonymi pomidorami i kozim serem - 50 porcji Plastry pieczonego indyka faszerowanego figami - 50 porcji Deska serów wysokogatunkowych z winogronami i orzechami - 50 porcji mix sałat z winegretem - 50 porcji Dania ciepłe: Barszcz czerwony z uszkami - 50 porcji Pierogi świąteczne z kapustą i grzybami 200 g - 50 porcji Eskalopki ze schabu z antonówką - 50 porcji Ziemniaki opiekane - 50 porcji..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt systemowy Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego WND-POKL.08.02.02-18-001/08.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 13.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 8.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- CAE POLSKA SP. Z O.O., ul. Mickiewicza 4, 35-064 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7204,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 6214,50
Oferta z najniższą ceną: 5700,00 / Oferta z najwyższą ceną: 18943,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Wykonanie robót remontowych obiektów budowlanych administrowanych przez GDDKiA Oddział w Rzeszowie w ramach asortymentu Remonty Zapleczy Technicznych w 2024 roku z podziałem na części.
- Remont odcinków dróg powiatowych w miejscowości Dynów.
- Dostawa foteli obrotowych na potrzeby pracowników PUW w Rzeszowie, w tym Delegatur oraz krzeseł konferencyjnych
- Wymiana stolarki okiennej wraz z roletami w budynku "A" Szkoły Podstawowej nr 5 w Rzeszowie
- Sukcesywna dostawa odczynników chemicznych i materiałów mikrobiologicznych dla Wojewódzkiej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej w Rzeszowie II procedura
- Dostawa sprzętu laboratoryjnego dla Wojewódzkiej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej w Rzeszowie- II procedura
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usługi cateringowej w dniu 30.07.2024 r.
- Usługa gastronomiczna- Letnia Szkoła w Cieszynie
- DOŻYWIANIE DZIECI W SZKOLE PODSTAWOWEJ IM. LEOPOLDA WĘGRZYNOWICZA W DOBREJ
- Dożywianie dzieci w Gminnym Przedszkolu nr 1 w Dobrej
- DOŻYWIANIE DZIECI W ZESPOLE PLCÓWEK OŚWIATOWYCH W SKRZYDLNEJ
- Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie 72 krótkookresowych pobytów dla rodziców zastępczych i naturalnych oraz dwóch całodobowych turnusów profilaktycznych 10-dniowych dla dzieci i młodzieży
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.