eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŁódźPrzedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiającego w Łodzi artykułów mięsnych.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-29

Łódź: Przedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiającego w Łodzi artykułów mięsnych.
Numer ogłoszenia: 267152 - 2008; data zamieszczenia: 29.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , ul. Dojazdowa 5/7, 91-503 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6598799, faks 042 6598799.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiającego w Łodzi artykułów mięsnych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. WĘDLINY LP NAZWA ASORTYMENTU ILOŚĆ (kg) 1 Kiełbasa grillowa 6 2 Kiełbasa piknikowa 7 3 Kiełbasa biała parzona 130 4 Kiełbasa zwyczajna 55 5 Salceson włoski 87 6 Kaszanka 202 7 Parówkowa 119 8 Szynka tyrolska 36 9 Baleron gotowany 165 10 Szynka gotowana 298 11 Ogonówka 80 12 Zielonogórska 186 13 Kiełbasa krakowska parzona 132 14 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 242 15 Mielonka typu Lumchmeat 15 16 Boczek wędzony gotowany b/k 37 17 Pasztet zapiekany 108 18 Pasztetowa 57 19 Kiełbasa wiejska 30 20 Krwiste łódzkie 48 21 Salceson ozorowy 20 22 Kiełbasa śląska 74 23 Parówki 100 24 Kiełbasa toruńska 7 25 Kiełbasa biała surowa 51 26 Metka tatarska 12 27 Polędwica sopocka 14 28 Pasztetowa wędzona 8 29 Kiełbasa podwawelska 60 30 Kiełbasa golonkowa 7 31 Boczek surowy z/k 10 32 Pasztet staropolski 20 33 Szynka cygańska 20 34 Szynka pieczona 10 35 Boczek pieczony 9 36 Kiełbasa krakowska sucha 20 37 Kiełbasa Żywiecka 10 38 Kiełbasa tatrzańska 10 39 Kiełbasa rzeszowska 10 40 Kiełbasa myśliwska 10 41 Parówki cielęce 20 42 Polędwica z beczki 10 43 Polędwica łososiowa 10 44 Schab pieczony 20 45 Serdelki 25 46 Kiełbasa jałowcowa 8 47 Salami 12 48 Parówkowa cielęca 25 49 Szynkowa cytrynowa 20 50 Pasztet cielęcy 25 51 Pasztet domowy 25 52 Baton szynkowy 20 53 Łopatka pieczona 20 54 Paski boczkowe 30 55 Pieczeń rzymska 20 56 Szynka konserwowa 20 2. MIĘSO LP NAZWA ASORTYMENTU ILOŚĆ (kg) 1 Schab wieprzowy z/k 348 2 Karczek wieprzowy z/k 196 3 Łopatka wieprzowa z/k 304 4 Wołowina b/k 219 5 Mięso mielone wieprzowe 177 6 Ozory wieprzowe 40 7 Kości schabowo-karczkowe 405 8 Kości wędzone schabowo-karczkowe 13 9 Smalec wieprzowy 82 10 Słonina (bez skóry) 149 11 Brzuch surowy 21 12 Flaki wołowe parzone 60 13 Karczek wieprzowy b/k 23 14 Szynka wieprzowa b/k surowa 65 15 Nogi wieprzowe 175 16 Żeberka wieprzowe (paski-trójkąty) 57 17 Golonka wieprzowa 5 18 Ogonki wieprzowe 17 19 Wołowina z/k antrykot 50 20 Wątroba wieprzowa 50.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki zawarte w art. 22 ust.1 pkt 1-3 i niewykluczeni na podstawie art. 24 Ustawy. Ocena spełniania wyżej wymienionych warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych poniżej..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Ustawy Zamawiający żąda następujących dokumentów: 1.1 dokumenty potwierdzające spełnianie warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt. 1 - 4 ustawy Prawo zamówień publicznych - załącznik nr 2 do SIWZ, 2. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert. 1.2 jakie mają dostarczyć Wykonawcy w celu potwierdzenia, że oferowane dostawy spełniają wymagania określone przez zamawiającego: Wraz z ofertą wykonawca winien dostarczyć po 5 plasterków (minimalna waga jednego plastra- 2 dkg) zapakowanego fabrycznie, niżej wymienionego asortymentu, który będzie realizował w przypadku wyboru jego oferty: -szynka gotowana, -pasztet staropolski, -kiełbasa podwawelska..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:


  • 1 - Cena - 50
  • 2 - jakość wyrobów - 50

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.ipzp.pl/.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej ul. Dojazdowa 90-051 Łódź.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.01.2009 godzina 08:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ul. Dojazdowa 90-051 Łódź.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.