Ogłoszenie z dnia 2008-12-29
Rzeszów: Usługa restauracyjna w związku z uroczystym spotkaniem w dniu 18.12.2008.
Numer ogłoszenia: 266970 - 2008; data zamieszczenia: 29.12.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. W. Pola 2, Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. (017) 865 12 50, faks (017) 854 13 34.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa restauracyjna w związku z uroczystym spotkaniem w dniu 18.12.2008..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Menu na uroczyste spotkanie w dniu 18.12.2008 DANIE GORĄCE: Żur wigilijny z grzybami 300 ml - 200 porcji, Kapusta z grochem 150g -100 porcji ZAKĄSKI NA ZIMNO: 1. Jajko z kawiorem 1/2 szt. - 150 porcji, 2. Łosoś wędzony z cytryną 30 g - 120 porcji, 3. Szyjki rakowe w sosie czosnkowym 20 g - 120 porcji, 4. Pstrąg smażony w migdałach 40 g - 200 porcji, 5. Łosoś, panga w galarecie 60g -150 porcji 6. Sałatka ryżowa z tuńczykiem 100 g - 75 porcji, 7. Sałatka pieczarkowa 100 g - 75 porcji, 8. Łódeczki ogórkowe z awanturką twarogową 80 g - 120 porcji, 9. Śledź po królewsku 50 g - 150 porcji, 10. Półmisek wędlin 50 g (kiełbasa wiejska, kabanosy, szynka wiejska) - 150 porcji, 11. Pieczywo mieszane 50 g - 250 porcji, 12. Owoce (jablka, gruszki, śliwki, orzechy, pomarańcze itp.) 13. Ciasto do kawy 1 szt. (z serem i z makiem) -150 porcji, 14. Kutia 100g -100 porcji NAPOJE ZIMNE I GORĄCE: 1. Soki owocowe, woda mineralna, kompot z suszu 0,2 l - 250 porcji, 2. Kawa ze śmietanką, herbata z cytryną 200 ml - bez ograniczeń..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 11160 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Usługa restauracyjna w związku z uroczystym spotkaniem w dniu 18.12.2008.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA HANDLOWA "K.T." KRYSTYNA TŁUCZEK
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA HANDLOWA "K.T." KRYSTYNA TŁUCZEK
- Firma Handlowa K.T. Krystyna Tłuczek, Podkarpacka 1A, 35-084 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 11 160.00
- Oferta z najniższą ceną: 11 160.00 oferta z najwyższą ceną: 11 160.00
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Sprzedaż wraz z dostarczeniem drobnego sprzętu laboratoryjnego, niezbędnego do realizacji badań naukowych dla Wydziału Biotechnologii
- Zakup i montaż elektronicznego systemu wydawania kluczy - I/ZUS Jarosław, I/ZUS Tarnobrzeg
- Sprzedaż wraz z dostarczeniem kuchenki mikrofalowej
- Wykonanie prac geodezyjnych część 7
- Zimowe utrzymanie dróg, parkingów, placów, chodników oraz dachów w sezonie zimowym 2025/2026 (2 części).
- Pielęgnacja zieleni na terenie rezerwatu przyrody Lisia Góra
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa dla szkół z terenu Gminy Zławieś Wielka
- Usługa hotel-gastronom. na potrzeby przeprowadzenia cyklu szkoleń dla grupy ekspertów WIOŚ ds. transgranicznego przemieszczania odpadów oraz przedstawicieli SG, KAS, ITD, UTK, Policji i Prokuratury
- Kompleksowa organizacja dziewięciu dwudniowych szkoleń realizowanych w ramach projektu pn. "Wsparcie beneficjentów Programu FEDS 2021-2027 EFS+".
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.