eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŁódźUsługi restauracyjne

Zobacz treść przetargu, którego dotyczy to sprostowanie



Ogłoszenie z dnia 2011-08-29

Numer ogłoszenia: 263720 - 2011; data zamieszczenia: 29.08.2011

OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA

Ogłoszenie dotyczy: Ogłoszenia o zamówieniu.

Informacje o zmienianym ogłoszeniu: 258066 - 2011 data 24.08.2011 r.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Miasto Łódź, Wydział Zamówień Publicznych Urzędu Miasta Łodzi - Oddział ds. Usług, ul. ks. I.J. Skorupki 21, 90-532 Łódź, woj. łódzkie, tel. 42 638 48 88, fax. 42 638 48 77.

SEKCJA II: ZMIANY W OGŁOSZENIU

II.1) Tekst, który należy zmienić:

  • Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: II.1.3).
  • W ogłoszeniu jest: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi restauracyjnej dla gości zaproszonych na konferencję objętą patronatem przez Prezydent Miasta Łodzi. Termin realizacji zamówienia: w dniu 22 października 2011 r. (sobota). 2. Przedmiotem zamówienia są usługi powszechnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych, polegające na wydaniu obiadu w restauracji lub centrum cateringowym. 3. Prognozowana ilość posiłków: 1) 45 obiadów dla prelegentów i gości wysokich rangą; 2) 300 porcji w postaci jednego dania ciepłego dla pozostałych uczestników. 4. Charakterystyka posiłków: 1) obiad: zupa (300 ml), danie główne (300 g), deser (120 g) napój zimny (200 ml) oraz napój gorący (200 ml) przygotowane i wydane w formie bankietu zasiadanego wraz z obsługą kelnerską; zastawa porcelanowa, ceramiczna lub ze szkła hartowanego, sztućce ze stali nierdzewnej; 2) danie ciepłe (300 ml), gulaszowe z pieczywem w formie poczęstunku bez zasiadania przy stole; podane w naczyniach jednorazowych. 5. Dwie propozycje menu obiadu uwzględniające: mięso, sosy do mięs, surówki warzywne, ziemniaki, deser, napoje oraz dania ciepłego z pieczywem należy dołączyć do oferty cenowej...
  • W ogłoszeniu powinno być: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi restauracyjnej dla gości zaproszonych na konferencję objętą patronatem przez Prezydent Miasta Łodzi. Termin realizacji zamówienia: w dniu 22 października 2011 r. (sobota). 2. Przedmiotem zamówienia są usługi powszechnie dostępne o ustalonych standardach jakościowych, polegające na wydaniu obiadu w restauracji lub centrum cateringowym. Restauracja lub centrum cateringowe winno być usytuowane w granicach miasta Łodzi 3. Prognozowana ilość posiłków: 1) 45 obiadów dla prelegentów i gości wysokich rangą; 2) 300 porcji w postaci jednego dania ciepłego dla pozostałych uczestników. 4. Charakterystyka posiłków: 1) obiad: zupa (300 ml), danie główne (300 g), deser (120 g) napój zimny (200 ml) oraz napój gorący (200 ml) przygotowane i wydane w formie bankietu zasiadanego wraz z obsługą kelnerską; zastawa porcelanowa, ceramiczna lub ze szkła hartowanego, sztućce ze stali nierdzewnej; 2) danie ciepłe (300 ml), gulaszowe z pieczywem w formie poczęstunku bez zasiadania przy stole; podane w naczyniach jednorazowych. 5. Dwie propozycje menu obiadu uwzględniające: mięso, sosy do mięs, surówki warzywne, ziemniaki, deser, napoje oraz dania ciepłego z pieczywem należy dołączyć do oferty cenowej...

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.