To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2008-10-10
Nowogard: 13żyw/08/09
Numer ogłoszenia: 261489 - 2008; data zamieszczenia: 10.10.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 193003 - 2008r.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Nowogard, ul. Zamkowa 7, Nowogard, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4326600, fax 091 4326604.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: 13żyw/08/09.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 15131120-2 Baton szynkowy, ( produkt szynkowy z dodatkiem mięsa wieprzowo-wołowego, półtrwały, grubo rozdrobniony , powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszane, zawartość białka nie więcej niż 16%, zawartość tłuszczu poniżej 10%, okres trwałości do 10 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 550 kg, OZ Płoty - 100 kg, ZK Nowogard-450 kg, 15131130-5 Kiełbasa golonkowa, (kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona w osłonce sztucznej, powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszczone, batony o przekroju 60 mm, zawartość białka nie mniej niż 13%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, okres trwałości do 7 dni), - w ilości Razem 1300 kg, OZ Płoty - 260 kg, ZK Nowogard-1040 kg, 15131130-5 Kiełbasa kanapkowa, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, grubo rozdrobniona, parzona w osłonce białkowej, batony o przekroju 60mm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, okres trwałości do 7 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 2600 kg, OZ Płoty - 500 kg, ZK Nowogard-2100 kg, 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, grubo rozdrobniona, peklowana, wędzona, parzona z przyprawami w osłonce białkowej, batony o przekroju 65mm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 30%, okres trwałości do spożycia do 8 dni od daty produkcji ), -w ilości Razem 550 kg, OZ Płoty - 100 kg, ZK Nowogard-450 kg 15131130-5 Kiełbasa piwna, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, średnio rozdrobniona, peklowana, wędzona parzona z przyprawami, w osłonce białkowej, batony o przekroju 60mm, zawartość białka nie mniej niż 13 %, zawartość tłuszczu nie więcej niż 30%, okres trwałości do 7 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 700 kg, OZ Płoty - 140 kg, ZK Nowogard-560 kg 15131130-5 Kiełbasa podlaska, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, średnio rozdrobniona, peklowana, parzona z przyprawami w jelicie wieprzowym, batony o przekroju 26-28 mm, długości 20-30cm, zawartość białka nie mniej niż 13%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, o okresie trwałości do 9 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 700 kg, OZ Płoty - 140 kg, ZK Nowogard-560 kg 15131130-5 Kiełbasa rawska, (kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, w osłonce białkowej, batony o przekroju 60 mm, długości 10cm, zawartość nie mniej niż 15%, nie więcej niż 35%, o okresie trwałości do 8 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 550 kg, OZ Płoty - 100 kg, ZK Nowogard-450 kg, 15131130-5 Kiełbasa żywiecka (kiełbasa wieprzowo - wołowa, grubo rozdrobniona parzona, wędzona w osłonce białkowej, batony i przekroju 60 mm, powierzchnia pomarszczona, składniki równomiernie rozmieszczone o okresie trwałości do 14 dni od daty produkcji) - w ilości Razem 550 kg, OZ Płoty - 100 kg, ZK Nowogard-450 kg,..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 40006.15 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka, 74-200 Pyrzyce, kraj/woj. zachodniopomorskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 40006,15
- Oferta z najniższą ceną: 40006,15 oferta z najwyższą ceną: 50647.13
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z NOWOGARDU
- Budowa drogi gminnej do osiedla domków jednorodzinnych w obrębie Kulice gm. Nowogard
- "Wymiana dwóch pieców i instalacji centralnego ogrzewania w Szkole Podstawowej nr 1 w Nowogardzie"
- Przebudowa drogi wewnętrznej oraz wykonanie kanalizacji deszczowej wraz z niezbędną infrastrukturą w miejscowości Świerczewo gm. Nowogard
- Przebudowa ulicy Generała Józefa Bema w Nowogardzie polegająca na budowie drogi dla pieszych
- Adaptacja budynku w celu utworzenia i funkcjonowania CUS Centrum Usług Społecznych w Nowogardzie" - Wykonanie remontu II piętra budynku przy ul. Plac Wolności 9 w Nowogardzie
więcej: przetargi w Nowogardzie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2026
- Przetarg 2. Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówek ZS im. Jana Koszczyca Witkiewicza w Kazimierzu Dolnym na 2026 r.
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych w 2026 roku dla Przedszkola Nr 1 im. Janusza Korczaka w Bełżycach
więcej: Produkty wędliniarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





