eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KatowiceUsługa cateringu w ramach projektu WND-POKL.09.04.00-24-001/10 pt. BELFER ON-LINE-przygotowanie nauczycieli do kształcenia kompetencji kluczowych uczniów i dorosłych przy wykorzystaniu platform e-learningowych i cyfrowych narzędzi edukacyjnych, oraz WND-POKL.09.04.00-24-024/10 DORADCA METODYCZNY MENTOREM NAUCZYCIELA W STOSOWANIU TECHNOLOGII INFORMACYJNEJ W DYDAKTYCE, współfinansowanych przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Działania 9.4 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

Zobacz treść przetargu, którego dotyczy to sprostowanie



Ogłoszenie z dnia 2010-09-22

Numer ogłoszenia: 260231 - 2010; data zamieszczenia: 22.09.2010

OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA

Ogłoszenie dotyczy: Ogłoszenia o zamówieniu.

Informacje o zmienianym ogłoszeniu: 286566 - 2010 data 10.09.2010 r.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Regionalny Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli WOM w Katowicach, ul. ks. kard. Stefana Wyszyńskiego 7, 40-132 Katowice, woj. śląskie, tel. 0-32 2582209, fax. -032 2581852.

SEKCJA II: ZMIANY W OGŁOSZENIU

II.1) Tekst, który należy zmienić:

  • Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: II pkt 1.3.
  • W ogłoszeniu jest: 1)Zamówienie obejmuje: usługę catteringu w ramach Projektu 1 i Projektu 2 POKL 2) Przez usługę catteringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków, przekąsek, ciepłych i zimnych napojów oraz słodyczy dla uczestników projektu. 3) Projekty realizowane są w ramach Działania 9.4 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, budżetu państwa oraz budżetu samorządu terytorialnego. 4) Zajęcia edukacyjne w ramach Projektu 1 i Projektu 2 odbywać się będą od września 2010 do lipca 2012 r. 5) W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi catteringu wchodzić będzie przygotowanie i dostarczenie w czasie trwania obu projektów, następujących posiłków : Dla Projektu 1: a)poczęstunek typu Szwedzki stół dla 550 uczestników 5-ciu konferencji ( w tym: 2-ch w okręgu katowickim i po jednej w Rybniku, Częstochowie i Bielsku Białej) b)poczęstunek typu Bufet kawowy + kanapki dla 15120 uczestników szkoleń realizowanych w grupach 12-24 osobowych ( proporcjonalnie : 2/5 w okręgu katowickim i po 1/5 w Rybniku, Częstochowie i Bielsku Białej) Dla Projektu 2: c) poczęstunek typu Obiad + bufet kawowy dla 480 uczestników szkoleń w grupach 10-cio osobowych organizowanych w Katowicach. d) poczęstunek typu Bufet kawowy + kanapki dla 2160 uczestników szkoleń w grupach 6-cio osobowych organizowanych ( proporcjonalnie: 70% w Katowicach i 30% na terenie województwa Śląskiego w odległości do 60 km) 7) Posiłki muszą być dostarczone w naczyniach: - w odniesieniu do konferencji - wielokrotnego użytku - w odniesieniu do pozostałych posiłków - jednorazowego użytku; w miejscach, dniach i godzinach wskazanych przez Zamawiającego razem z workami do pakowania naczyń jednorazowych i usługą sprzątania po posiłkach. 8) Informacja o dokładnych terminach, godzinach i miejscu dostarczenia i wydania posiłków będzie przekazywana sukcesywnie w miarę realizacji szkoleń w uzgodnieniu ze specjalistami ds. logistycznych obu projektów oraz zamieszczana na stronach projektów. 9) Szczegółowe uzgodnienia co do menu poszczególnych szkoleń również uzgadniane będą każdorazowo z w/w specjalistami na podstawie przedstawionego w ofercie menu Wykonawcy stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ. 10) Oferent zobowiązany jest przedstawić co najmniej pięć wariantów( opcji) do każdego z typów posiłków w formie swojej oferty umożliwiającej różnicowanie posiłków w trakcie realizacji zamówienia. 11) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać posiłki w różne miejsca na terenie całego województwa śląskiego. Szczegółowy wykaz miejsc dostarczania i wydawania posiłków przedstawiony będzie po podpisaniu umowy. Wykonawca na etapie składania oferty zobowiązany jest do przyjęcia zryczałtowanej kalkulacji kosztów dowozu posiłków...
  • W ogłoszeniu powinno być: 1)Zamówienie obejmuje: usługę catteringu w ramach Projektu 1 i Projektu 2 POKL 2) Przez usługę catteringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków, przekąsek, ciepłych i zimnych napojów oraz słodyczy dla uczestników projektu. 3) Projekty realizowane są w ramach Działania 9.4 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, budżetu państwa oraz budżetu samorządu terytorialnego. 4) Zajęcia edukacyjne w ramach Projektu 1 i Projektu 2 odbywać się będą od września 2010 do lipca 2012 r. 5) W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi catteringu wchodzić będzie przygotowanie i dostarczenie w czasie trwania obu projektów, następujących posiłków : Dla Projektu 1: a)poczęstunek typu Szwedzki stół dla 550 uczestników 5-ciu konferencji ( w tym: 2-ch w Katowicach i po jednej w Rybniku, Częstochowie i Bielsku Białej) b)poczęstunek typu Bufet kawowy dla 15120 uczestników szkoleń realizowanych w grupach 12-24 osobowych ( proporcjonalnie : 2/5 w okręgu katowickim i po 1/5 w Rybniku, Częstochowie i Bielsku Białej) Dla Projektu 2: c) poczęstunek typu Obiad + bufet kawowy dla 480 uczestników szkoleń w grupach 10-cio osobowych organizowanych w Katowicach. d) poczęstunek typu Bufet kawowy dla 2160 uczestników szkoleń w grupach 6-cio osobowych organizowanych ( proporcjonalnie: 70% w Katowicach i 30% na terenie województwa Śląskiego w odległości do 60 km) 7) Posiłki muszą być dostarczone w naczyniach: - w odniesieniu do konferencji - wielokrotnego użytku - w odniesieniu do pozostałych posiłków - jednorazowego użytku; w miejscach, dniach i godzinach wskazanych przez Zamawiającego razem z workami do pakowania naczyń jednorazowych i usługą sprzątania po posiłkach. 8) Informacja o dokładnych terminach, godzinach i miejscu dostarczenia i wydania posiłków będzie przekazywana sukcesywnie w miarę realizacji szkoleń w uzgodnieniu ze specjalistami ds. logistycznych obu projektów oraz zamieszczana na stronach projektów. 9) Szczegółowe uzgodnienia co do menu poszczególnych szkoleń również uzgadniane będą każdorazowo z w/w specjalistami na podstawie przedstawionego w ofercie menu Wykonawcy stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ. 10) Oferent zobowiązany jest przedstawić co najmniej pięć wariantów( opcji) do każdego z typów posiłków w formie swojej oferty umożliwiającej różnicowanie posiłków w trakcie realizacji zamówienia. 11) Wykonawca zobowiązany będzie dostarczać posiłki w różne miejsca na terenie całego województwa śląskiego. Szczegółowy wykaz miejsc dostarczania i wydawania posiłków przedstawiony będzie po podpisaniu umowy. Wykonawca na etapie składania oferty zobowiązany jest do przyjęcia zryczałtowanej kalkulacji kosztów dowozu posiłków...
  • Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: IV 4.4.
  • W ogłoszeniu jest: 20.09.2010 godzina 09:00, miejsce: Regionalny Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli WOM w Katowicach, ul. Krad. Wyszyńskiego 7, pok. 56..
  • W ogłoszeniu powinno być: 27.09.2010 godzina 09:00, miejsce: Regionalny Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli WOM w Katowicach, ul. Kard. Wyszyńskiego 7, pok. 56..

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.