eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Szkoły Podstawowej w Pniewach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-12-28

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Szkoły Podstawowej w Pniewach
Numer ogłoszenia: 259198 - 2007; data zamieszczenia: 28.12.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 226573 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa, ul. Strzelecka, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2910177, fax 061 2910177.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła Podstawowa w Pniewach.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Szkoły Podstawowej w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Tabela A - MIĘSO, WĘDLINY Nazwa towaru Jedn. miary Ilość Mięso drobne Kg 322 Karkówka b/k Kg 192 Boczek świeży Kg 40 Kiełbasa zwyczajna Kg 46 Filet drobiowy Kg 273 Boczek wędzony Kg 138 Schab b/k Kg 460 Żeberka Kg 246 Udka z kurczaka Kg 483 Mięso gulaszowe Kg 240 Kaszanka gruba Kg 50 Łopatka b/k Kg 120 Kurczak świeży Kg 184 Wątróbka drobiowa Kg 184 Parówka gruba Kg 60 Kiełbasa typu śląska Kg 60 Tabela B - WARZYWA ŚWIEŻE Nazwa towaru Jedn. miary Ilość Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość 1. Buraki czerwone Kg 260 2. Cebula biała Kg 140 3. Czosnek (pakowany w siatce po 1kg) Paczka 3 4. Kapusta biała Kg 420 5. Kapusta włoska Szt. 25 6. Kapusta czerwona Kg 140 7. Kapusta kwaszona Kg 400 8. Koperek zielony Pęczek 60 9. Marchew Kg 400 10. Natka pietruszki Pęczek 120 11. Ogórek kwaszony Kg 180 12. Pietruszka korzeń Kg 110 13. Por korzeń Szt. 200 14. Pomidor szklarniowy Kg 15 15. Pieczarki świeże Kg 90 16. Papryka czerwona Kg 10 17. Seler korzeń Kg 140 18. Ziemniaki Kg 4200 Tabela D - PIECZYWO Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość 1. Bułka firmowa 0,06 Szt. 1800 2. Bułka tarta Kg 120 3. Pączki Szt. 46 Tabela E - JAJKA Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość 1. Jajka kurze świeże Szt. 5500 Tabela F - NABIAŁ Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość 1. Jogurt owocowy 150g Szt. 1380 2. Mleko 2% op. 1l Litr 280 3. Maślanka (karton) op. 1l Litr 70 4. Twaróg półtłusty Kg 170 5. Śmietana zakwaszana 12% 180g Szt. 580 6. Śmietana UHT 12% 0,5l Szt. 280 7. Ser typu salami luz Kg 12 8. Deser mleczny 150g Szt. 230 Tabela H - PRZETWORY MĄCZNE, INNE Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość 1. Budyń 40g Szt. 280 2. Cukier kryształ paczkowany Kg 140 3. Kisiel 40g Szt. 280 4. Kasza jęczmienna drobna Kg 14 5. Fasola sucha drobna Kg 200 6. Groch połówki łuskany Kg 140 7. Mąka pszenna typ 500 Kg 450 8. Mączka ziemniaczana 1kg Kg 8 9. Makaron świderki nitki op. 500g (skład: mąka pszenna typ 450, woda, przyprawa kurkuma) Szt. 450 10. Koncentrat pomidorowy 30% op. 1l Szt. 100 11. Musztarda słoik 0,9kg Szt. 20 12. Ketchup wiaderko 3kg Szt. 12 13. Majonez dekoracyjny słoik 0,7kg (skład: olej roślinny, żółtko jaja 6,0%, musztarda, woda, gorczyca, ocet, sól, cukier przyprawy, przeciwutleniacz E385, regulator kwasowości, kwas cytrynowy) Szt. 42 14. Sok wieloowocowy karton opakowanie 2l Szt. 660 15. Syrop wysokosłodzony owocowy butelka 1l (skład: cukier, woda, naturalne koncentraty owocowe, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, aromaty identyczne z naturalnymi) Szt. 100 16. Napój owocowy kartonik 0,2l Szt. 1380 17. Ocet spirytusowy 10% butelka 0,5l Szt. 50 18. Przecier ogórkowy słoik 300g Szt. 110 19. Ogórek konserwowy słoik 0,9kg Szt. 270 20. Koncentrat buraczany słoik 210g Szt. 24 21. Ryż długoziarnisty 1kg Kg 180 22. Fasola czerwona puszka 400g Szt. 40 23. Kukurydza konserwowa puszka 400g Szt. 40 24. Papryka konserwowa słoik 0,9kg Szt. 12 Tabela I - PRZYPRAWY, SŁODYCZE Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość 1. Czosnek granulowany - opakowanie 20g Szt. 80 2. Przyprawa do mięs -opakowanie 0,5kg (skład: papryka, mączka z gorczycy, oregano, chili, kukurydza, lubczyk, majeranek, rozmaryn, mąka pszenna, czosnek, cebula, pomidory, seler, nać pietruszki, aromaty) Szt. 8 3. Przyprawa do kurczaka - opakowanie 0,5kg (skład: sól, papryka, czosnek, curry, wzmacniacz smaku, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, majeranek, cebula, chili, kolendra, imbir, kurkuma, ziele angielskie) Szt. 5 4. Przyprawa do ryb -opakowanie 0,5kg Szt. 1 5. Rosół drobiowy (z kury) opakowanie 1kg (skład: maltodekstryna, wzmacniacz smaku E621, aromaty, marchew, ekstrat drożdżowy, tłuszcz roślinny, cebula, liść selera, antyzbrylacz E551, nać pietruszki, kurkuma) Szt. 26 6. Papryka mielona słodka - opakowanie 20g Szt. 26 7. Papryka mielona ostra - opakowanie 20g Szt. 40 8. Majeranek - opakowanie 300g Szt. 12 9. Pieprz czarny mielony - opakowanie 20g Szt. 100 10. Liść laurowy - opakowanie 10g Szt. 40 11. Ziele angielskie - opakowanie 20g Szt. 40 12. Przyprawa do zup i sosów - opakowanie 1kg (skład: sól, cukier, suszone warzywa, wzmacniacz smaku - glutaminian sodu, pieprz czarny, hydrolizat białka sojowego, ryboflawina) Szt. 28 13. Przyprawa do zup w płynie 1,1l (skład: woda, ocet, sól, glutaminian sodu, cukier, karmel, aromaty, konserwanty sorbinian potasu, benzoesan sodu) Szt. 32 14. Sos grzybowy 33g (skład: mąka pszenna, skrobia, sól, tłuszcz roślinny, pieczarki suszone, substancje wzmacniające smak i zapach, glutaminian sodu, ekstrat drożdżowy, laktoza, cebula suszona, białka mleka, borowiki suszone mielone, pieprz, aromat) Szt. 80 15. Sos pieczeniowy 38g (skład: mąka pszenna, skrobia, sól, substancje wzmacniające smak i zapach, tłuszcz roślinny, cebula suszona, karmel, papryka, cukier, czosnek, pieprz, liść laurowy) Szt. 120 16. Sos boloński 43g (skład: mąka pszenna, pomidory suszone, sól, cukier, cebula suszona, tłuszcz roślinny, czosnek, glutaminian sodu, papryka, natka pietruszki, pieprz, oregano) Szt. 60 17. Cukier waniliowy - opakowanie 32g Szt. 720 18. Sól jodowana warzona 1kg Kg 260 19. Kwasek cytrynowy - opakowanie 20g Szt. 20 20. Baton oblany karmelem i mleczną czekoladą opakowanie 30 szt. Opak. 35 21. Czekolada z orzechami100g Szt. 1150 22. Wafle w czekoladzie przekładane kremem kakaowym -opakowanie 30 szt. Opak. 35 Tabela J - MROŻONKI Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość 1. Marchew z groszkiem Kg 150 2. Marchew kostka Kg 160 3. Fasolka szparagowa Kg 200 4. Kalafior Kg 100 5. Zupa wiosenna (7-składnikowa) Kg 105 6. Wiśnia drylowana Kg 96 7. Pierogi z serem Kg 200 8. Pierogi z truskawkami Kg 132 9. Pyzy drożdżowe (paczka - 9 szt.) Paczek 620 Tabela K - RYBY Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość 1. Filet z pangi Kg 180 2. Kostka panierowana z mintaja Kg 80 3. Śledź solony wiaderko 3kg Szt. 14

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso 01.12.10.00 - Warzywa 01.24.20.22 - 01.24.20.22 .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 74601,37 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Mięso , wędliny.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SPRZEDAŻ MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH Zygmunt Miga,, ul. Dworcowa 17, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 35265.80
  • Oferta z najniższą ceną: 35265.80 / oferta z najwyższą ceną: 35265.80
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Warzywa świeże.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.U.H. Walkowiak Damian Walkowiak, ul. Szkolna 3, 64-553 Grzebienisko, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 7020.34
  • Oferta z najniższą ceną: 7020.34 / oferta z najwyższą ceną: 9621.07
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Pieczywo.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PNIEWEX Henryk Brzóska, ul. Sportowa 2, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 1072.17
  • Oferta z najniższą ceną: 1072.17 / oferta z najwyższą ceną: 1072.17
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Jajka.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.U.H. Walkowiak Damian Walkowiak,, ul. Szkolna 3, 64-553 Grzebienisko, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 1595
  • Oferta z najniższą ceną: 1595 / oferta z najwyższą ceną: 1925
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Nabiał.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Skwarczyński S i M Skwarczyńscy SJ, ul. Promienista 2, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 5595.12
  • Oferta z najniższą ceną: 5595.12 / oferta z najwyższą ceną: 5959.14
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Przetwory mączne, inne.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CENTRUM DYSTRYBUCJI CATERINGOWEJ ART.-LINE sp. z o. o., ul. Heleny Szafran 10, 60-493 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 9576.20
  • Oferta z najniższą ceną: 9576.20 / oferta z najwyższą ceną: 11287.80
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Przyprawy, słodycze.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • A. MICHALSKI, W. KANTY REST SERVIS-WITEX sj, ul. Jasielska 8b, 60-476 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 5794.43
  • Oferta z najniższą ceną: 5794.43 / oferta z najwyższą ceną: 7450.97
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Mrożonki.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma SUND-MANN Wojciech Sundmann, ul. Poznańska 62, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 6023.17
  • Oferta z najniższą ceną: 6023.17 / oferta z najwyższą ceną: 8166.45
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 11 NAZWA: Ryby.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma SUND-MANN Wojciech Sundmann, ul. Poznańska 62, 62-045 Pniewy, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 2659.14
  • Oferta z najniższą ceną: 2659.14 / oferta z najwyższą ceną: 3288.20
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.