eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Karpacz › Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i produktów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-09-17

Karpacz: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i produktów mięsnych
Numer ogłoszenia: 256309 - 2010; data zamieszczenia: 17.09.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej , ul. Wilcza 1, 58-540 Karpacz, woj. dolnośląskie, tel. 075 7619412, faks 075 7616256.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa i produktów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. KOD CPV Nazwa towaru j.m Wielkość zamówienia na okres 12 miesięcy 1 2 3 5 6 1 15131130-5 Baleron wieprzowy kg 100 2 15131220-3 Boczek wieprzowy, gotowany kg 100 3 15112100-7 Ćwierci tylne z kurczaka kg 300 4 15131500-0 Ćwierci wędzone z kurczaka kg 100 5 15112120-3 Filet z indyka kg 200 6 15113000-3 Golonka kg 200 7 15131400-9 Kabanosy wieprzowe kg 30 8 15113000-3 Karkówka wieprzowa kg 350 9 15131134-3 Kaszanka kg 40 10 15131400-9 Kiełbasa biała surowa kg 300 11 15131135-0 Kiełbasa golonkowa z indyka kg 10 12 15131400-9 Kiełbasa grillowa kg 50 13 15131130-5 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa kg 120 14 15131130-5 Kiełbasa mortadela kg 60 15 15131130-5 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 70 16 15131400-9 Kiełbasa śląska kg 100 17 15131130-5 Kiełbasa wieprzowa wędzona, pieczona kg 25 18 15131400-9 Kiełbasa zwyczajna kg 250 19 15131135-0 Kiełbasa żywiecka z indyka kg 45 20 15131130-5 Kiełbasa żywiecka wieprzowa kg 90 21 15131130-5 Kindziuk kg 2 22 15112130-6 Kurczak kg 350 23 15131130-5 Łopatka pieczona wieprzowa kg 30 24 15131130-5 Łopatka wędzona kg 75 25 15113000-3 Łopatka wieprzowa bez kości kg 80 26 15131110-9 Metka cebulowa kg 1,5 27 15131110-9 Metka łososiowa kg 6 28 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 15 29 15131130-5 Mielonka wieprzowa kg 20 30 15113000-3 Mięso gulaszowe, wieprzowe kg 300 31 15131130-5 Ogonówka wieprzowa kg 120 32 15131400-9 Paróweczki cielęce kg 50 33 15131400-9 Parówki śląskie kg 200 34 15131310-1 Pasztet pieczony kg 70 35 15131310-1 Pasztetowa wieprzowa kg 40 36 15131130-5 Pieczeń rzymska kg 50 37 15131130-5 Pieczeń wieprzowa kg 25 38 15112100-7 Piersi z kurczaka kg 500 39 15131135-0 Pierś indycza pieczona kg 80 40 15131135-0 Polędwica drobiowa kg 70 41 15131130-5 Polędwica sopocka kg 80 42 15131135-0 Polędwica z indyka kg 80 43 15113000-3 Polędwiczki wieprzowe kg 400 44 15112100-7 Porcje rosołowe z kurcząt kg 400 45 15131130-5 Rolada wieprzowa kg 40 46 15131230-6 Salami kg 27 47 15131130-5 Salceson biały kg 38 48 15131130-5 Schab pieczony kg 100 49 15113000-3 Schab wieprzowy kg 400 50 15131400-9 Serdelki kg 10 51 15112100-7 Skrzydła z kurcząt kg 200 52 15113000-3 Słonina kg 6 53 15113000-3 Szynka wieprzowa - mięso bez kości kg 20 54 15131135-0 Szynka biała z indyka kg 30 55 15131135-0 Szynka indycza w galarecie kg 50 56 15131130-5 Szynka kanapkowa kg 30 57 15131130-5 Szynka wiejska kg 80 58 15131130-5 Szynka wieprzowa gotowana kg 80 59 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 80 60 15131135-0 Szynka z indyka kg 80 61 15131130-5 Szynkówka wieprzowa kg 60 62 15112300-9 Wątroba z kurczaka kg 40 63 15131200-7 Wędzonka z łopatki kg 60 64 15111100-0 Wołowina bez kości, pieczeniowa kg 300 65 15113000-3 Żeberka wieprzowe kg 30.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane 15.13.22.00 - 15.13.22.00 15.13.50.00 - 15.13.50.00 .

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: www.sw.gov.pl.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.09.2010 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ul. Wilcza 1, 58 - 540 Karpacz Sekretariat Ośrodka, pokój nr 19..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.