eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdynia › Sprawa nr 618/2007, Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-17

Gdynia: Sprawa nr 618/2007, Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 252627 - 2007; data zamieszczenia: 17.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 1479, ul. Strażacka 2-8, 81-912 Gdynia, woj. pomorskie, tel. 058 6265076, fax 058 6261480.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.1mps.mw.mil.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sprawa nr 618/2007, Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sprawa nr 618/2007, Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części Część 1 - Owoce, warzywa i podobne produkty Część 2 - Produkty wytwarzane z przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Część 3 - Pozostałe artykuły spożywcze

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Oryginalny kod CPV: 41.10.00.00 - Woda naturalna Kod CPV wg słownika 2008: 41.10.00.00 - Woda naturalna Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2007.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (dalej u Pzp): a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia . 2. Zamawiający w toku sprawdzania ofert dokona oceny spełnienia przez wykonawców warunków udziału w postępowaniu wg kryterium spełnia / nie spełnia na druku ZP - 17, kolejno dla każdego z wymaganych warunków, oraz zgodności z treścią SIWZ. Zamawiający dokona w/w czynności wyłącznie na podstawie analizy złożonej oferty wraz z wymaganymi oświadczeniami i dokumentami, z zastrzeżeniem treści art. 26 ust 3 ustawy Pzp. 3. Przez ocenę dokumentów należy rozumieć ich badanie w zakresie ustalonym przez prawo, tj. przeprowadzenie analizy w kontekście: czy dany dokument został wystawiony przez podmiot lub organ uprawniony do jego wystawienia, czy dokument został wystawiony w okresie ustalonym przez prawo (nie później niż), czy zawiera on informacje wymagane dla tego dokumentu, czy adresatem tego dokumentu jest wykonawca uczestniczący w przedmiotowym postępowaniu, czy kserokopia załączona przez wykonawców w miejscu oryginału została potwierdzona -za zgodność- przez osoby uprawnione.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o spełnianiu warunków zawartych w art. 22 ust. 1 i art. 24 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych. 2. Oryginał lub kserokopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez wykonawcę aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 3. Oświadczenie, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków w US oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne w ZUS czy KRUS. 4. Oświadczenie o posiadaniu przez zakład specjalistycznych pojazdów do przewozu artykułów spożywczych z wykazem samochodów przeznaczonych do przewozu (marka, typ, numer rejestracyjny), oryginałem lub kserokopią za zgodność z oryginałem przez wykonawcę aktualnych zaświadczeń (decyzji) Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o dopuszczeniu pojazdów samochodowych do przewozu ryb i konserw rybnych. 5. Oryginał lub kserokopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez wykonawcę aktualnej decyzji Powiatowego Lekarza Weterynarii o zatwierdzeniu zakładu do produkcji lub obrotu określającą rodzaj i zakres działalności, w tym rodzaju produktów pochodzenia zwierzęcego, którego mają być produkowane w tym zakładzie (art. 20 ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego Dz. U. z 2005 r. Nr 17 poz. 127) lub decyzję Powiatowego Lekarza Weterynarii o dopuszczeniu zakładu do produkcji i jego kwalifikacji do handlu lub na rynek krajowy (art. 10 ust. 5 i 7 pkt. a, b ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. o wymogach weterynaryjnych dla produktów pochodzenia zwierzęcego - Dz. U. z 2004r. Nr 33, poz. 288 z póź. zm.), a w przypadku organu kontroli żywności sprawującego nadzór jakim jest Państwowa Inspekcja Sanitarna decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego wydaną zakładowi (art.27 ust. 2 w powiązaniu z art. 3 ust. 10 ustawy z dnia 11 maja 2001 o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia - tj. Dz. U. z 2005r. Nr 32, poz. 265 z póź. zm.) lub decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzania do obrotu produktów pochodzenia zwierzęcego, nieobjętych urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, określającą rodzaj i zakres działalności (art. 61 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz. U. Nr 171, poz. 1225). Zamawiający nie dopuszcza do udziału w postępowaniu o udzielenie w/w zamówienia publicznego wykonawców zakwalifikowanych przez cywilne organa urzędowej kontroli (Inspekcja Weterynaryjna, Państwowa Inspekcja Sanitarna), do sprzedaży bezpośredniej, do działalności marginalnej, lokalnej i ograniczonej.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.1mps.mw.mil.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa Nr 1479 Sekcja zamówień publicznych (parter, pokój nr 11) ul. Strażacka 2-8 81-912 Gdynia Od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 - 15:00.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.12.2007 godzina 10:30, miejsce: Kancelaria JW 1479 (budynek sztabu, II piętro) ul. Strażacka 2-8 81-912 Gdynia Kancelaria jest czynna od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30-11:00 i 13:00-15:00.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Owoce, warzywa i podobne produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. dżem wiśniowy niskosłodzony 0,28-0,3 kg (15332294-1, PN-A-75100, KOTLIN, SORELLA) - kg 800; 2. dżem truskawkowy niskosłodzony 0,28-0,3 kg (15332296-5, PN-A-75100, KOTLIN, SORELLA) - kg 800; 3. dżem wieloowocowy niskosłodzony 0,28-0,3 kg (15332290-3, PN-A-75100, KOTLIN, SORELLA) - kg 800; 4. dżem z czarnej porzeczki niskosłodzony 0,28-0,3 kg (15332293-4, PN-A-75100, KOTLIN, SORELLA) - kg 800; 5. dżem jagodowy niskosłodzony 0,28-0,3 kg (15332290-3, PN-A-75100, KOTLIN, SORELLA ) - kg 500; 6. powidła śliwkowe 0,3 kg (15332200-6, PN-93/A-75102, KOTLIN, SORELLA) - kg 100; 7. kompot śliwka węgierka 0,9 słoik (15332000-4, PN-75/A-75953, FRUTICO, RAJLUX)- kg 1500; 8 kompot śliwka renkloda 0,9 słoik (15332000-4, PN-75/A-75953, FRUTICO, RAJLUX) - kg 1500; 9 kompot wiśniowy 0,9 kg słoik (15332100-5, PN-75/A-75953, FRUTICO, RAJLUX) - kg 1500; 10. kompot truskawkowy 0,9 kg słoik (15332000-4, PN-75/A-75953, FRUTICO, RAJLUX) - kg 1500; 11. kompot z czarnej porzeczki 0,9 kg słoik (15332100-5, PN-75/A-75953, FRUTICO, RAJLUX) - kg 1500; 12. zaprawa kompotowa owocowa wiśniowa - puszka metalowa 4 l. (15332000-4,STOVIT) - L 300; 13. zaprawa kompotowa owocowa z czarnej porzeczki - puszka metalowa 4 l. (15332000-4, STOVIT) - L 300; 14. zaprawa kompotowa owocowa truskawkowa - puszka metalowa 4 l. (15332000-4, STOVIT) - L 200; 15. galaretka owocowa 0,10 kg (15332240-8, WINIARY) - kg 150; 16. koncentrat pomidorowy 0,2 kg słoik (15331427-6, PN-75/A-77601, PUDLISZKI) - kg 300; 17. ketchup 0,215 kg słoik (15871230-5, KOTLIN) - kg 400; 18. fasolka po bretońsku 0,5 kg słoik (15331410-4,PN-A-75960, PUDLISZKI) - kg 400; 19. leczo pieczarkowe 0,46 kg słoik (15331400-1, ABRA) - kg 200; 20. buraki konserwowe 0,5 kg słoik (15331400-1, PN-A-77807, MOTYL) - kg 400; 21. ćwikła z chrzanem 0,3 kg słoik (15331480-5, PN-A-77807, MOTYL) - kg 200; 22. fasola sucha 1 kg (15331131-4, PN-75/R-65031, ROLMEX) - kg 800; 23. fasolka konserwowa 0,48 kg słoik (15331133-8, PN-76/A-77802, KWIDZYŃ) - kg 200; 24. groch cały 1 kg (15331400-1, PN-81/R-65032, ROLMEX) - kg 200; 25. groszek konserwowy - puszka metalowa 0,4 kg (15331462-3, PN-76/A-77803, BONDUELLE) - kg 200; 26. pomarańcze świeże (01131220-2) - kg 200; 27. mandarynki świeże (01131240-8) - kg 200; 28. cytryny świeże (01131210-9) - kg 30; 29. ogórki konserwowe - słoik 0,9 kg (15331500-2, PN-A-77801, MOTYL) - kg 1000; 30. papryka konserwowa - słoik 0,72 kg (15331136-9, PN-A-77807, MOTYL) - kg 500; 31. pieczarki konserwowe marynowane - słoik 0,28 kg (15331430-0, PN-A-78503, ABRA) - kg 100; 32. pieczarki blanszowane (sterylizowane) w sosie własnym - słoik 0,28 kg (15331430-0, PN-A-78505, ABRA) - kg 100; 33. przecier ogórkowy - słoik 0,5 kg (15331480-5, PN-A-77701, MOTYL) - kg 100; 34. sałatka warzywna (szwedzka) słoik 0,9 kg (15331480-5, PN-A-77807, MOTYL) - kg 300; 35. sałatka warzywna (wielowarzywna) - słoik 0,9 kg (15331480-5, PN-A-77807, MOTYL) - kg 300; 36. kukurydza konserwowa - puszka metalowa 0,4 kg (15331460-9, PN-A-77807, BONDUELLE) - kg 150; 37. czosnek granulowany 0,03 kg (15871270-7, PN-72/A-77603, KAMIS) - kg 50; 38. koper suszony 0,03 kg (15871270-7, KAMIS) - kg 50; 39. ananasy konserwowe - puszka metalowa 0,565 kg (15332100-5, PN-A-77610, KIER) - kg 150; 40. brzoskwinie konserwowe - puszka metalowa 0,85 L (15332100-5, PN-A-77610, KIER) - kg 150; 41. mandarynki konserwowe - puszka metalowa 0,4 L (15332100-5, PN-A-77610, KIER) - kg 150; 42. sok wieloowocowy naturalny - karton 1 L (15321000-4, PN-A-75959, HORTEX) - kg 200; 43. sok pomarańczowy naturalny - karton 1 L (15321100-5, PN-A-75959, HORTEX) - L 300; 44. sok jabłkowy naturalny - karton 1 L (15321600-0, PN-A-75955, HORTEX) - L 200; 45. sok z czarnej porzeczki naturalny - karton 1 L (15321000-4, PN-A-75955, HORTEX) - L 200; 46. sok ananasowy naturalny - karton 1 L (15321400-8, PN-A-75959, HORTEX)-L 200; 47. sok grapefruitowy naturalny - karton 1 L(15321200-6, PN-A-75959, HORTEX)-L 200; 48. truskawka mrożona 0,5 kg (01131313-1,PN-A-78652, HORTEX)-L 150; 49. brukselka mrożona 0,5 kg (15331170-9, HORTEX )-kg 600 50. kalafior mrożony 0,5 kg (15331170-9, PN-A-78602 ,HORTEX )-kg 300 51. pikle - słoik 0,9 kg (15331500-2, PN-A-77807, RAJLUX)- kg 100; 52. szpinak mrożony 0,5 kg (15331170-9, PN-A-78605, HORTEX)- kg 200; 53. marchewka konserwowa - słoik 0,9 kg (15331460-9 ,PN-A-77807, KWIDZYŃ)-kg 100; 54 . rodzynki 0,10 kg (15332419-4 - BAKALSERWIS )- kg 50; 55. chrzan tarty - słoik 0,18 kg (15331480-5, PN-A-77807, MOTYL) - kg 200; 56. buraki krojone - słoik 0,5 kg (15331460-9, PN-A-77807, MOTYL)- kg 100; 57. sałatka z buraków - słoik 0,05 kg (15331460-9, PN-A-77807, MOTYL)- kg 100; 58. orzeszki solone w puszce 0,15 kg (15332310-0, FELIX) - kg 200; 59. mieszanka warzywna konserwowa - słoik 0,5 kg (15331460-9, PN-A-77807, KWIDZYN)- kg 300;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty wytwarzane z przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. mąka pszenna 1 kg typ 500 (15612100-2, PN-A-74022,) - kg 3500; 2. mąka ziemniaczana 1 kg (15623000-1) - kg 150; 3. makaron 0,5 kg (15851110-2, PN-A-74131) - kg 1000; 4. ryż 1 kg (15614100-6, PN-A-74220) - kg 500; 5. mieszanka zbożowe Musli 0,4 kg (15614100-6) - kg 400; 6. płatki owsiane 0,5 kg (15613313-5, PN-82/A-74037) - kg 500; 7. płatki kukurydziane 0,25 kg (15613380-5)- kg 200; 8. kasza manna 1 kg (15613311-1, PN-88/A-74036) - kg 200; 9. kasza jęczmienna 1 kg (15613100-9, PN-87/A-74203) -kg 300; 10. kasza gryczana 1 kg (15613100-9, PN-76/A-74204) - kg 500; 11. kasza gryczana w saszetkach - karton 0,5 (15613100-9, PN-76/A-74204) - kg 60; 12. ryż w saszetkach - karton 0,4 kg (15613100-9, PN-A-74220) - kg 60;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pozostałe artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. kisiel owocowy w proszku 0,04 kg (15623000-1, WINIARY) - kg 300; 2. budyń w proszku 0,04 kg (15623000-1,WINIARY) - kg 100; 3. musztarda typu sarepska - słoik 0,2 kg (15871250-1, PN-A-86964, KAMIS) - kg 500; 4. zupy błyskawiczne w proszku 0,048 - 0,06 kg (15891400-4, WINIARY) - kg 100; 5. zupy zagęszczane - puszka 0,5 kg (15891900-9, PN-V-74015,KOTLIN) - kg 400; 6. ocet spirytusowy 10% - butelka 0,5 L (15871110-8, PN-A-79733,FRUCTICO) - L 600; 7.kakao w proszku 0,1 kg (15841000-5, PN-A-88103, WEDEL) - kg 50; 8. kawa naturalna mielona 0,25 kg (15861000-1, PN-93/A-76100, JACOBS, TCHIBO) - kg 150; 9. herbata expresowa - opakowanie 100 szt. (15863000-5, PN-ISO 3720,LIPTON) - kg 20; 10. cukier 1 kg (15831000-2, PN-A-74850) - kg 5000; 11. ciastka paczkowane (różne) 0,03-0,50 kg (15812100-4, PN-A-88109, WEDEL, KALISZANKA, JUTRZENKA) - kg 300; 12. ciastka herbatniki luzem (15812100-4,PN-A-88109, JUTRZENKA) - kg 400; 13. batony czekoladowe (różne) 0,02 - 0,06 kg (15842220-0, PN-A-88111,WEDEL, MASTERFOOD) - kg 400; 14. cukierki czekoladowe luzem różne (15842300-5, PN-A-88111, HANKA, WEDEL) - kg 300; 15. cukierki czekoladowe paczkowane 0,45 (15842200-4, PN-A-88111, WEDEL) - kg 200; 16. galaretka w czekoladzie 0,15 kg (15842200-4, PN-A-88111, WEDEL) - kg 150; 17. ptasie mleczko w czekoladzie 0,5 kg (15842200-4, PN-A-88111, WEDEL) - kg 150; 18. paluszki solone 0,07 kg (15833110-0, LAJKONIK) - kg 300; 19. czekolada gorzka 0,1 kg (15842100-3, PN-A-88102, WEDEL) - kg 300; 20. czekolada mleczna 0,1 kg (15842100-3, PN-A-88102, WEDEL) - kg 300; 21. cukier waniliowy 0,032 kg (15831000-2, Dr OETKER) - kg 10; 22. cukier puder 0,5 kg (15831000-2, PN-A-74850) - kg 10; 23. drożdże suszone 0,1 kg (15898000-9, PN-A-79002) - kg 10; 24. syrop zagęszczony owocowy - butelka 0,46 kg (15321800-2, PN-A-75966, HERBAPOL) - kg 600; 25. proszek do pieczenia 0,032 (15899000-6, Dr OETKER) - kg 5; 26. bulion - rosół drobiowy 1 kg (15891500-5, PN-A-94052, KNORR) - kg 200; 27. bulion wołowy 1 kg (15891500-5, PN-A-94052, KNORR) - kg 200; 28. zupa w proszku 0,09 kg (15891400-4, KNORR) - kg 100; 29. kawa zbożowa 0,5 kg (15862000-8, DELECTA) - kg 500; 30. aromat do ciasta w płynie 0,06 kg (15831500-7, DELECTA) - kg 5; 31. majonez słoik 0,3 kg (15871273-8, PN-A-86950, WINIARY) - kg 600; 32. żurek w płynie butelka 0,5 L (15891900-9, PN-V-74015, ZBYCH) - L 600; 33. kawa rozpuszczalna słoik 0,2 kg (15861300-4, PN-93/A-76100, NESCAFE) - kg 100, 34. II danie posiłek mrożony (zestaw obiadowy II dania, mięsny i pólmięsny) 0,4 - 0,6 kg (15894200-3) - kg 100; 35. zupa gorący kubek 0,10 - 0,3 kg (15891400-4, KNORR) - kg 100; 36. ziemniaki purre 1 kg (15894300-4, KNORR) - kg 100; 37. makaron w sosie błyskawiczny 0,05 kg (15894300-4) - kg 100; 38. sos myśliwski (w proszku) 1 kg (15872100-6, WINIARY) - kg 100; 39. sos grzybowy (w proszku)1 kg (15872100-6, WINIARY) - kg 100; 40. sos pieczarkowy (w proszku)1 kg (15872100-6, WINIARY) - kg 100; 41. pieprz ziołowy 0,03 kg (15872100-2, PN-A-86952, KAMIS) - kg 30; 42. chałwa 0,10 kg (15833000-6, WEDEL) - kg 50; 43. pieprz naturalny 0,03 kg (15893000-4, PN-A-86965, KAMIS) - kg 30; 44. rogale słodkie 0,065 kg (15811300-9, STARS FOODS ) - kg 100; 45. żelatyna 0,1 kg (15892400-1, PN-93/A-82245, Dr OETKER) - kg 5; 46. herbata granulowana 0,5 kg (15863000-5, PN-ISO 3720, LIPTON) - kg 50; 47. przyprawa do zup w płynie butelka 1 L (15871000-4, KNORR) - L 300; 48. liść laurowy 0,03 kg (15872000-1, KAMIS) - kg 10; 49. ziele angielskie 0,03 kg (15872000-1, KAMIS) - kg 10; 50. papryka mielona 0,03 kg (15871000-4, PN-A-86955, KAMIS) - kg 40; 51. majeranek 0,14 kg (15872000-1, PN-A-86958, KAMIS) - kg 20; 52. sól spożywcza jodowana 1 kg (15872400-5, PN-C-84081) - kg 700; 53. cynamon 0,02 kg (15893000-4, KAMIS) - kg 10; 54. miód pszczeli naturalny wielokwiatowy 0,4 kg słoik (15831600-8, PN-88/A-77626, GARNELLO) - kg 900; 55. olej rzepakowy jadalny 1l. butelka plastikowa (15411100-3, PN-86/A86908, EKOPOL, EUROLEN) - L 2500; 56. Woda mineralna niegazowana 1,5 L butelka plastykowa (41100000-0, PN-Z-11001-1, ŻYWIEC) - L 40000; 57. Woda mineralna gazowana 1,5 L butelka plastykowa (41100000-0, PN-Z-11001-1, ŻYWIEC) - L 20000; 58. Woda mineralna niegazowana 1,5 L butelka plastykowa (41100000-0, PN-Z-11001-1, ŻYWIEC) - L 300; 59. Woda mineralna gazowana 1,5 L. butelka plastykowa (41100000-0, PN-Z-11001-1, ŻYWIEC) - L 500;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2, 15.80.00.00-6, 41.10.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.