To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-08-19
Chorzów: Prowadzenie jadłodajni w siedzibie OPS w Chorzowie
Numer ogłoszenia: 250300 - 2011; data zamieszczenia: 19.08.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 226866 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Kruszcowa 22, 41-500 Chorzów, woj. śląskie, tel. 032 2496228, faks 032 2496229.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa samorządu terytorialneg.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Prowadzenie jadłodajni w siedzibie OPS w Chorzowie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest prowadzenie jadłodajni w siedzibie OPS w Chorzowie poprzez bezgotówkowe wydawanie jednodaniowych gorących posiłków dla osób korzystających z pomocy społecznej poprzez realizację wydawanych przez Zamawiającego decyzji administracyjnych. 2. W siedzibie Zamawiającego są pomieszczenia przystosowane do sporządzania i wydawania gorących posiłków. Wykonawca zapewni odpowiedni sprzęt do przygotowywanie, wydawania i konsumpcja posiłków a także przechowywania żywności w warunkach odpowiadających normom i przepisom prawnym. Wykonawca zainstaluje sprzęt na własny koszt w pomieszczeniach piwnicznych w siedzibie OPS w Chorzowie. 3. Jednodaniowe gorące posiłki winny obejmować zupę z pieczywem o pojemności nie mniejszej niż 400ml, zamiennie z drugim daniem o gramaturze nie mniejszej niż 380 g. 4. Wydawanie gorących posiłków musi odbywać się przez wszystkie dni tygodnia, od poniedziałku do niedzieli, w tym również w dni ustawowo wolne pracy. 5. Przygotowywanie, wydawanie i konsumpcja posiłków musi się odbywać zgodnie z warunkami przewidzianymi w postanowieniach odpowiednich przepisów sanitarnych, epidemiologicznych i higienicznych, określonych dla placówek żywienia zbiorowego.. 6. W pomieszczeniach przeznaczonych do prowadzenia działalności określonej w pkt. 1, aktualnie znajduje się sklep mięsny oraz jadłodajnia, które są prowadzone przez podmiot gospodarczy. Pomieszczenia zaopatrzone są w centralne ogrzewanie, energię elektryczną, wodę oraz posiadają odprowadzenie ścieków. 7. Pomieszczenia, w których będą wydawane i konsumowane posiłki usytuowane są w piwnicy budynku. Miejsce na prowadzenie jadłodajni ma powierzchnię ok. 94 m2. Wykonawca zobowiązany jest do ponoszenia opłat z tytułu : a. czynszu najmu, b. energii elektrycznej, c. wody (ścieków) d. centralnego ogrzewania. Stawki ustalane są według zasad obowiązujących lokale użytkowe na terenie Miasta Chorzów. 8. Godziny wydawania posiłków muszą obejmować okres od godz. 12.00 do godz. 14.00, natomiast praca jadłodajni może odbywać się jedynie w godzina od 7.00 do godz. 15.00 Zamawiający zastrzega sobie prawo wprowadzenia zmian godzin pracy jadłodajni. 9. Wyklucza się prowadzenie sprzedaży wyrobów alkoholowych w tym piwa oraz wyrobów tytoniowych. 10. Wykonawca nie może wypłacać gotówki w zamian za przysługujący gorący posiłek. 11. Wykonawca zapewni odpowiednie miejsce spożycia posiłku na terenie jadłodajni, talerze oraz sztućce. Osoba korzystająca z posiłku będzie mogła wynieść posiłek poza jadłodajnię jedynie we własnych naczyniach lub pojemnikach. W wyjątkowych sytuacjach dopuszcza się, po uprzednim uzgodnieniu z Zamawiającym, wydawanie suchego prowiantu umożliwiającego przygotowanie posiłku przez osobę korzystająca z gorącego posiłku. 12. Na dzień ogłoszenia postępowania w jadłodajni wydawanych jest około 160 posiłków dziennie. Ilość ta może ulec zmianie. 13. Jadłodajnia może wydawać gorące posiłki również odpłatnie np. pracownikom Ośrodka. 14. Potwierdzeniem realizacji przedmiotu umowy będą wystawiane przez Wykonawcę faktury wraz z listami obecności osób korzystających z posiłków. Faktury oraz listy obecności rozliczane będą w cyklach comiesięcznych. Za rzetelne prowadzenie list obecności odpowiada Wykonawca. 15. Zamawiający zobowiązuje się zapłacić cenę określoną w fakturze, będącą ilorazem ceny brutto jednego posiłku oraz ilości wydanych posiłków potwierdzoną listą obecności, w terminie do 14 dni od dnia przedstawienia faktury z wymaganymi dokumentami. 16. Wykonawca przedstawi Zamawiającemu propozycję co najmniej 7 (siedmiu) różnorodnych jednodaniowych gorących posiłków, zgodnie z zasadami określonymi w Dziale II pkt. 3 SIWZ, o cenie zaoferowanej przez Wykonawcę w przedmiotowym postępowaniu. Propozycja zestawów obiadowych stanowić będzie załącznik do oferty Wykonawcy.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
SPÓŁKA CYWILNA "JONATAN" NINA I ADAM KRYSTOŃ
jakie przetargi wygrała firma
SPÓŁKA CYWILNA "JONATAN" NINA I ADAM KRYSTOŃ
- JONATAN s.c. Adam i Nina Krystoń, ul. 17 sierpnia 3a, 41-503 Chorzów, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 180000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 168387,10
Oferta z najniższą ceną: 168387,10 / Oferta z najwyższą ceną: 168387,10
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z CHORZOWA
- Adaptacja sal na potrzeby kształcenia zawodowego (technik hotelarstwa) w Zespole Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie
- "Modernizacja wybiegu dla psów w Parku Róż w trybie wykonania: zaprojektuj i wybuduj"
- Wymiana pokrycia dachu "Chałupy z Goleszowa"
- Remont tarasu nad wejściem do budynku Młodzieżowego Domu Kultury przy ul. Lompy 13 w Chorzowie
- "Wykonanie izolacji termicznej nierozprzestrzeniającej ognia wraz z wypełnieniem dla koryt słupów wspierających ring dolny na Stadionie Śląskim"
- "Budowa placu zabaw w Przedszkolu nr 20 przy ul. Ks. J. Czempiela 49 w Chorzowie w systemie zaprojektuj i wybuduj"
więcej: przetargi w Chorzowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i wydawanie posiłków dla uczniów Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jasionówce
- "Organizacja wizyt studyjnych dla uczniów z ZST-W w Trzcianie"
- Świadczenie usług w zakresie całodobowego żywienia i dystrybucji posiłków dla pacjentów hospitalizowanych"
- DOŻYWIANIE DZIECI W GMINNYM PRZEDSZKOLU NR 1 W DOBREJ W ROKU SZKOLNYM 2025/2026 - POWTÓRKA
- Usługa cateringowa podczas wydarzenia pn.: "I Sympozjum Edukacji Globalnej Global Inspirations in early childhood education Międzynarodowe inspiracje w edukacji małego dziecka"
- Wynajem sali z usługą cateringową w ramach realizacji szkoleń pn. Interwencja I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I.14.1.1) - 11 części
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.