eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BydgoszczDostawy przetworów z warzyw

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-12-13

Bydgoszcz: Dostawy przetworów z warzyw
Numer ogłoszenia: 249791 - 2007; data zamieszczenia: 13.12.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 203002 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Wały Jagiellońskie, 85-128 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 5855252, 5855303, fax 052 5855300.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostaka budżetowa nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy przetworów z warzyw.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Chrzan konserwowy (CPV 153311400-1) w ilości około 500 kg 2. Fasolka konserwowa (CPV 15333132-1) w ilości około 600 kg 3. Groszek konserwowy (CPV 15331462-3) w ilości około 2000 kg 4. Papryka konserwowa (CPV 15331136-9) w ilości około 1000 kg 5.Przecier ogórkowy (CPV 15331400-1) w ilości około 350 kg 6. Szczaw konserwowy (CPV 15331400-1) w ilości około 800 kg 7. Koncentrat pomidorowy (CPV 15331425-2) w ilości około 2200 kg 8. Sok pomidorowy (CPV 15322100-2) w ilości około 1500 l

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.33.11.40 - Warzywa liściaste i kapustne Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.40 - Warzywa liściaste i kapustne 15.33.31.32 - 15.33.31.32 Oryginalny kod CPV: 15.33.14.62 - Groch puszkowany Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.62 - Groch puszkowany Oryginalny kod CPV: 15.33.11.36 - Papryki przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.36 - Papryki przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/ lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane Oryginalny kod CPV: 15.33.14.25 - Przecier pomidorowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.25 - Przecier pomidorowy Oryginalny kod CPV: 15.32.21.00 - Sok pomidorowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.32.21.00 - Sok pomidorowy .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 28337,5 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Wytwórnia Koncentratów Spożywczych DORO, ul. Młyńska 30, 88-100 Inowrocław, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 28337.50
  • Oferta z najniższą ceną: 28337.50 / oferta z najwyższą ceną: 34380.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.