Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-11-21
Biały Bór: Dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu
przy Zespole Szkół im. Oskara Langego
w Białym Borze
Numer ogłoszenia: 249078 - 2008; data zamieszczenia: 21.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół im.Oskara Langego , ul. Brzeźnicka 10, 78-425 Biały Bór, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-94 3739019, faks 0-94 3739019.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://zsbialybor.neostrada.pl
- Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: http://zsbialybor.neostrada.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu przy Zespole Szkół im. Oskara Langego w Białym Borze.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia: dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu przy Zespole Szkół im. Oskara Langego w Białym Borze Przedmiot główny.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: o udział w postępowaniu o zamówienie publiczne mogą ubiegać Wykonawcy, którzy : A) spełniają warunki wymienione w art. 22 ust. 1 pkt. 1-3 Prawa Zamówień Publicznych. B) nie podlegają wykluczeniu na podstawie art.24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r.Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 i Nr 227, poz. 1658 z póź, zmian.) oraz ustawy z dnia 13 kwietnia 2007 r. o zmianie ustawy - Prawo zamówień publicznych oraz niektórych innych ustaw1) C) każdy Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na poszczególną część (Pakiet). D) Wykonawca może zaproponować tylko jedną cenę i nie może jej zmieniać..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 10. Zamawiający oceni spełnianie warunków udziału w postępowaniu na podstawie analizy dokumentów i informacji przedłożonych przez Wykonawców. Wykaz niezbędnych do tego celu dokumentów i informacji, które winna zawierać oferta przedstawiono w Rozdziale III SIWZ..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zsbialybor.neostrada.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół im. Oskara Langego w Białym Borze
ul. Brzeźnicka 10, 78-425 Biały Bór
tel. 0-94 3739019, 0-94 3739011..
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.12.2008 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół im. Oskara Langego w Białym Borze, ul. Brzeźnicka 10.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 90 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Sery, mleko, śmietana, masło, jogurty (CPV 15.51.11.00, 15.55.10.00, 15.54.40.00).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sery, mleko, śmietana, masło, jogurty (CPV 15.51.11.00, 15.55.10.00, 15.54.40.00).
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.51.10.00-3, 15.55.10.00-5, 15.54.40.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Warzywa i owoce, warzywa przetworzone, jajka (CPV 15.30.00.00-0, 01.24.20.00).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa i owoce, warzywa przetworzone, jajka (CPV 15.30.00.00-0, 01.24.20.00).
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mrożonki; warzywa, ryby (CPV 15.33.24.00-8, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mrożonki; warzywa, ryby (CPV 15.33.24.00-8, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0).
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.24.00-8, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mięso wieprzowe - wędliny i wyroby wędliniarskie (CPV 15.13.11.00-0, 15.11.00.00-0, 15.11.20.00-2).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso wieprzowe - wędliny i wyroby wędliniarskie (CPV 15.13.11.00-0, 15.11.00.00-0, 15.11.20.00-2).
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.11.00-6, 15.11.00.00-2, 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Artykuły ogólnospożywcze, makarony, oleje roślinne i słodycze (CPV 15.80.00.00).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły ogólnospożywcze, makarony, oleje roślinne i słodycze (CPV 15.80.00.00).
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pieczywo, bułki, wyroby ciastkarskie ( CPV 15.81.00.00).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo, bułki, wyroby ciastkarskie ( CPV 15.81.00.00).
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Drób i wyroby drobiarskie (CPV15112000-9).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drób i wyroby drobiarskie (CPV15112000-9).
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI BIAŁY BÓR
- Rozbudowa Przedszkola Miejskiego w Białym Borze
- Modernizacja Szkoły Podstawowej im. Juliana Tuwima w Drzonowie
więcej: przetargi BIAŁY BÓR »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 z Oddziałami Dwujęzycznymi w Chorzowie, ul. Dąbrowskiego 41 - I/2024
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w Zakopanem w okresie od 01.07.2024r do 31.12.2024r. - z podziałem na 6 części
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do III Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Batorego w Chorzowie, ul. Farna 5-7 - I/2024
- Dostawę artykułów spożywczych - słodycze, napoje
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Chorzowie, ul. Główna 21 - I/2024
- Sukcesywne dostawy żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Pakówce w okresie od 01.07.2024 r. do 30.09.2024 r. - III kwartał.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.