eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Cegłów › Dostawy artykułów spozywczych w roku 2008

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-12

Cegłów: Dostawy artykułów spozywczych w roku 2008
Numer ogłoszenia: 247878 - 2007; data zamieszczenia: 12.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej Św. Józefa w Mieni, 05-319 Cegłów, woj. mazowieckie, tel. 025 757-02-03 w. 134.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka samorządu terytorialnego.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spozywczych w roku 2008.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych (15 pakietów) w 2008 roku w ilości zgodnie z załącznikami nr 1 -15 do niniejszej SIWZ . 1. Produkty ogólno spożywcze -załącznik nr 1 2. Nabiał -załącznik nr 2 3. Ser żółty- załącznik nr 3 4. Mleko pasteryzowane- załącznik nr 4 5. Jaja świeże- załącznik nr 5 6. Mięso i podroby jadalne drobiowe-załącznik nr 6 7. Mięso i podroby jadalne wołowe -załącznik nr 7 8. Mięso i podroby jadalne wieprzowe -załącznik nr 8 9. Ciasta -załącznik nr 9 10. Pieczywo - załącznik nr 10 11. Wędliny i konserwy mięsne -załącznik nr 11 12 Ryby i produkty rybne przetworzone i zakonserwowane -załącznik nr 12 13 Ziemniaki- załącznik nr 13 14.Warzywa- załącznik nr 14 15. Mrożonki- załącznik nr 15 Zamówienie będzie realizowane sukcesywnie w miarę potrzeb zamawiającego. Wielkość zamówienia - poniżej 137.000 EURO

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 15.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: Wykonawca nie wnosi wadium..

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: - spełniają wymogi zawarte w art. 22 .1 ustawy Prawo zamówień publicznych. 2. Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z ubiegania się o zamówienie publiczne na podstawie art. 24 ust.1 i ust.2. 3. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie na zasadzie: spełnia/ nie spełnia
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty potwierdzające spełnienie wymagań określonych ustawą oraz określonych przez zamawiającego: 1.Formularz ofertowy według wzoru nr 1 -15 zgodnie z niniejszą specyfikacją. 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Warunek aktualności spełnia również dokument wystawiony z datą wcześniejszą lecz potwierdzony przez organ wydający w wymaganym terminie. Warunek ten nie dotyczy rolników. 3.Oświadczenia wykonawcy o spełnieniu wymogów określonych w art. 22 ust.1 , art. 24. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo Zamówień Publicznych - zał. nr16 do SIWZ. 4.Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.reg.pl/dps

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej św. Józefa Mienia 94 05-319 Cegłów Sekretariat.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.12.2007 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej św. Józefa Mienia 94 05-319 Cegłów Sekretariat.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty ogólno - spożywcze.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty ogólno spożywcze - pakiet składa się z 113 pozycji..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.62.00.00-4, 15.61.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nabiał - pakiet składa się z 11 pozycji (są to m.in. sery, serki, jogurty, masło) ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.50.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ser żółty.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ser żółty - pakiet składa się z 4 pozycji..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mleko krowie pasteryzowane.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko krowie pasteryzowane - mleko 2% w opakowaniach 1 L..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 12.12.00.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Jaja.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja- rozmiar L.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mięso i podroby jadalne drobiowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso i podroby jadalne drobiowe - pakiet składa się z 11 pozycji m.in. pierś, kurczak, uda, filet z indyka, udziki..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10-4.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Mieso i podroby jadalne wołowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso i podroby jadalne wołowe- pakiet składa się z 5 pozycji m.in. łopatka wołowa , udziec wołowy, wołowina z kością).
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.90-7.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Mieso i podroby jadalne wieprzowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso i podroby jadalne wieprzowe - pakiet składa się z 18 pozycji m.in. biodrówka, boczek, golonka..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Ciasta.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ciasta - pakiet składa się z 16 pozycji m.in. jagodzianki, pączki, drożdżówki, serniki, babki..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.22.00-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pieczywo.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo - pakiet składa się z 5 pozycji m.in. bułka śniadaniowa, chleb baltonowski, chleb razowy..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.15.00-1.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Wędliny i konserwy mięsne.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wędliny i konserwy mięsne - pakiet składa się z 25 pozycji m.in. baleron, karczek, boczek wędzony, kiełbasa, szynka, wędlina drobiowa..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Ryby i produkty rybne przetworzone i zakonserwowane.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby i produkty rybne przetworzone i zakonserwowane - pakiet składa się z 8 pozycji m.in. filet rybny, śledż matijas, makrela wędzona, konserwy rybne..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.20.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Ziemniaki.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki - typu irga, o średnicy 6-8 cm, jednolite odmianowo bez uszkodzeń mechanicznych oraz chorobowych, pakowane w workach siatkowych po 30 kg..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Warzywa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa - pakiet składa się z 13 pozycji m.in. buraki, cebula, kapusta, marchew, pietruszka, ogórki kiszone, kapusta kiszona..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.11-2.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Mrożonki.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mrożonki - pakiet składa się z 10 pozycji m.in. kluski śląskie, pierogi, pyzy, zupa jarzynowa 7- składnikowa, kalafior..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.43.00-4.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.