eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ¯urawicaDostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w ¯urawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2014-01-22

¯urawica: Dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w ¯urawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego.
Numer og³oszenia: 24498 - 2014; data zamieszczenia: 22.01.2014
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 514856 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w ¯urawicy, ul. Ró¿ana 9, 37-710 ¯urawica, woj. podkarpackie, tel. 6723740 wew. 361, faks 672-37-21.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego w ¯urawicy im. prof. Eugeniusza Brzezickiego..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Magazynu ¯ywno¶ciowego Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w ¯urawicy przy ul. Ró¿ana 9. 1.Zamawiaj±cy okre¶la szczególne wymagania dla ni¿ej wymienionego pieczywa oraz wyrobów piekarskich i ciastkarskich wykazanych w za³±czniku Nr 5: 1)poz. 1 - chleb pszenno-¿ytni, 2)poz. 5 - babka dro¿d¿owa, 3)poz. 6 - keks z bakaliami, 4)poz. 7 - makowiec, 5)poz. 8 - piernik z bakaliami, 6)poz. 9 - p±czek z marmolad±. 2.Chleb pszenno-¿ytni. 1)winien byæ wyprodukowany z m±ki pszennej i ¿ytniej bez ¶rodków spulchniaj±cych i konserwantów; 2)bochenek winien byæ pod³u¿ny o wadze netto 0,6 kg; 3)winien byæ krojony w kromki o grubo¶ci 9 ÷ 11 mm; 4)winien byæ pakowany w foliê dopuszczon± do kontaktu z ¿ywno¶ci±; 5)struktura i konsystencja: a)wszystkie sk³adniki równomiernie wymieszane, b)konsystencja sprê¿ysta; 6) procentowy udzia³ m±ki u¿ytej do wyrobu: a)pszenna 30%, b)¿ytnia 70 %; 7)barwa: a)jasna, charakterystyczna dla wyrobu, b)niedopuszczalna barwa ciemnobr±zowa ¶wiadcz±ca o przypaleniu; 8)smak i zapach: a)charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach ¶wiadcz±cy o nie¶wie¿o¶ci lub inny obcy. 3. Babka dro¿d¿owa. 1)winna byæ wyprodukowana z m±ki pszennej i ¿ytniej z dodatkami; 2)winna byæ pakowana w foliê dopuszczon± do kontaktu z ¿ywno¶ci±; 3)struktura i konsystencja: a)wszystkie sk³adniki równomiernie wymieszane, b)konsystencja puszysta, c)kromki o grubo¶ci 15 mm nie powinny siê rozpadaæ, d)wyrób gotowy posypany cukrem pudrem; 4)zawarto¶æ sk³adników w wyrobie gotowym: a)cukier nie mniej, ni¿ 3 kg w 10 kg gotowego wyrobu, b)rodzynki nie mniej, ni¿ 4 kg w 10 kg gotowego wyrobu; 5)barwa: a)jasna, charakterystyczna dla wyrobu, b)niedopuszczalna barwa ciemnobr±zowa ¶wiadcz±ca o przypaleniu; 6)smak i zapach: a)charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach ¶wiadcz±cy o nie¶wie¿o¶ci lub inny obcy. 5. Keks z bakaliami. 1)winien byæ wyprodukowany z m±ki pszennej z dodatkami; 2)winien byæ pakowany w foliê dopuszczon± do kontaktu z ¿ywno¶ci±; 3) struktura i konsystencja: a)wszystkie sk³adniki równomiernie wymieszane, b)konsystencja zwarta puszysta, c)kromki o grubo¶ci 10 mm nie powinny siê rozpadaæ; 4)zawarto¶æ sk³adników w wyrobie gotowym: a)cukier nie mniej, ni¿ 3 kg w 10 kg gotowego wyrobu, b)rodzynki nie mniej, ni¿ 0,5 kg w 10 kg gotowego wyrobu, c)mieszanka bakaliowa nie mniej, ni¿ 3 kg w 10 kg gotowego wyrobu; 5)smak i zapach: a)charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach ¶wiadcz±cy o nie¶wie¿o¶ci lub inny obcy. 6. Makowiec. 1)winien byæ wyprodukowany z ciasta dro¿d¿owego i masy makowej; 2)winien byæ pakowany w foliê dopuszczon± do kontaktu z ¿ywno¶ci±; 3)struktura i konsystencja: a)winien mieæ postaæ strucli makowej tzn. zawijana, b)wszystkie sk³adniki masy makowej równomiernie wymieszane, c)konsystencja zwarta, d)kromki o grubo¶ci 15 mm nie powinny siê rozpadaæ, e)winien byæ polany polew± czekoladow±; 4)zawarto¶æ sk³adników w wyrobie gotowym: a)cukier nie mniej, ni¿ 1,5 kg w 10 kg gotowego wyrobu, b)mak nie mniej, ni¿ 1,6 kg w 10 kg gotowego wyrobu, c)rodzynki nie mniej, ni¿ 0,2 kg w 10 kg gotowego wyrobu, d)mieszanka bakaliowa nie mniej, ni¿ 0,2 kg w 10 kg gotowego wyrobu; 5)smak i zapach: a)charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach ¶wiadcz±cy o nie¶wie¿o¶ci lub inny obcy. 7. Piernik z bakaliami. 1)winien byæ wyprodukowany z mieszanki ciast piernikowych; 2)winien byæ pakowany w foliê dopuszczon± do kontaktu z ¿ywno¶ci±; 3)struktura i konsystencja: a) wszystkie sk³adniki równomiernie wymieszane, b) konsystencja zwarta puszysta, c) kromki o grubo¶ci 10 mm nie powinny siê rozpadaæ; 4)zawarto¶æ sk³adników w wyrobie gotowym: a)marmolada nie mniej, ni¿ 1,9 kg w 10 kg gotowego wyrobu, b)mieszanka bakaliowa nie mniej, ni¿ 1 kg w 10 kg gotowego wyrobu; 5)smak i zapach: a)wyczuwalny zapach korzenny, charakterystyczny dla wyrobu, b)niedopuszczalny smak i zapach ¶wiadcz±cy o nie¶wie¿o¶ci lub inny obcy. 8. P±czek z marmolad±. 1)winien byæ wyprodukowany z m±ki pszennej z dodatkami; 2)struktura i konsystencja: a)wszystkie sk³adniki równomiernie wymieszane, b)konsystencja zwarta puszysta, d)winien byæ posypany cukrem pudrem, e)winien pod lekkim naci¶niêciem powróciæ do pierwotnego kszta³tu;.

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.81.00.00 - Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Czê¶æ NR: 1   

Nazwa: Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich z Za³±cznika Nr 1 w czê¶ci 1, 2, 3, 4, 5.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SPO£EM Powszechna Spó³dzielnia Spo¿ywców, ul. Jana Paw³a II 4., 37-500 Jaros³aw, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 71310,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 49175,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 49175,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 50952,50

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.